kızlar bende burdayım sabahtan beri işlerle uğraşıyordum bıraktım şimdilik beklesin yeter...
Dedemi ameliyata almışlar gitmek istiyorum ama zaten 5 te çıkıyoruz birde bunun için izin almak istemiyorum sanki devamlı bi bahane buluyorum gibi oluyor karşı taraf durumdan anlamadığı için...
yaaa biz bide oruçlu oruçlu yatak baza baktık dün hiççç güzel olmuyo aç susuz gezmek...
aksam annemi yemege cıkartıcamm cok bunaldıı sıkıldı oda ilk zamanar bişeyı yoktu ama şimdi şimdi koymaya başladı biraz degısıklık olsun onada
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Kızlar bende burdayım sabahtan beri işlerle uğraşıyordum bıraktım şimdilik beklesin yeter...
dedemi ameliyata almışlar gitmek istiyorum ama zaten 5 te çıkıyoruz birde bunun için izin almak istemiyorum sanki devamlı bi bahane buluyorum gibi oluyor karşı taraf durumdan anlamadığı için...
Aynen ya, susuzluk bunaltıyor insanı, açlık değil de.yaaa biz bide oruçlu oruçlu yatak baza baktık dün hiççç güzel olmuyo aç susuz gezmek...
EHH TABİ YAVAŞ YAVAŞ VAKİT YAKLAŞTI ÜZLMEZMİ KIZI GİDECEKK İKİNİZEDE DEĞİŞİKLİK OLUR İŞTE opuyorumnanaktan
meltemcim geçmiş olsun.
iş yeri çok sıkıcı geçiyor şekerler bugün. yapacak bişi yok.
ben cesaret edip oruç tutamadım. oda arkadaşım oruçlu. o şekerleme yapıor :))
uyudukça benim de uykum geliyor. klima 18 derecede ama kar etmiyorrr
ben artık kimin sayfa olup olmadığını göremiyorum neden acaba???? :bbo:
ben artık kimin sayfa olup olmadığını göremiyorum neden acaba???? :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?