• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bende burdayım sabahtan beri işlerle uğraşıyordum bıraktım şimdilik beklesin yeter...

Dedemi ameliyata almışlar gitmek istiyorum ama zaten 5 te çıkıyoruz birde bunun için izin almak istemiyorum sanki devamlı bi bahane buluyorum gibi oluyor karşı taraf durumdan anlamadığı için...

geçmiş olsun canım

yaaa biz bide oruçlu oruçlu yatak baza baktık dün hiççç güzel olmuyo aç susuz gezmek...

evet ya işten hemen eve gidesim var bide gezmekk çok zor

enimse canım dedem geçen hafta cuma günü rahatsızlanmıştı burada da bahsetmiştim... kaç gündür hastanedeydi ama durumu iyiydi şimdi ameliyata almışlar büyük bi ihtimal prostat demiş doktorlar ama tam bilmiyorum...

Kızlar bende burdayım sabahtan beri işlerle uğraşıyordum bıraktım şimdilik beklesin yeter...

dedemi ameliyata almışlar gitmek istiyorum ama zaten 5 te çıkıyoruz birde bunun için izin almak istemiyorum sanki devamlı bi bahane buluyorum gibi oluyor karşı taraf durumdan anlamadığı için...
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

yaaa biz bide oruçlu oruçlu yatak baza baktık dün hiççç güzel olmuyo aç susuz gezmek...
Aynen ya, susuzluk bunaltıyor insanı, açlık değil de.

EHH TABİ YAVAŞ YAVAŞ VAKİT YAKLAŞTI ÜZLMEZMİ KIZI GİDECEKK İKİNİZEDE DEĞİŞİKLİK OLUR İŞTE opuyorumnanaktan

evet evet

meltemcim geçmiş olsun.
iş yeri çok sıkıcı geçiyor şekerler bugün. yapacak bişi yok.
ben cesaret edip oruç tutamadım. oda arkadaşım oruçlu. o şekerleme yapıor :))
uyudukça benim de uykum geliyor. klima 18 derecede ama kar etmiyorrr

delicious sağol canım...

bizde de klima yok klimayı bile bırakın vantilatörümüz bile yok adamlar trilyonluk ama kıytırık 50 liralık bişi almıyorlar...

meltemcim geçmiş olsun.
iş yeri çok sıkıcı geçiyor şekerler bugün. yapacak bişi yok.
ben cesaret edip oruç tutamadım. oda arkadaşım oruçlu. o şekerleme yapıor :))
uyudukça benim de uykum geliyor. klima 18 derecede ama kar etmiyorrr

Selaamm meltemin nesi varmış geçmişler olsun? Bugün ben de sersem gibiyim valla deliciouscum, niyetleniyorum iki gündür ama bu sıcaklarda ve 16 saat tutmak zor. Allah tutanlara kolaylık versin:2:

Naber enimsee? ya uğrayamıodum ne zamandır topiimize naapıosunuz bakalım?:3:

açlıktan bayılıos kusum sen napıosun yani aslında tam olarak aclık hissetmıyoruz ama bitkinlik ve güçsüzluk yapıo sen napıosunnn nasıl gıdıo
buarada cnmm sayfada olanları bende göremıorum artıkk

bizde de klima yok klimayı bile bırakın vantilatörümüz bile yok adamlar trilyonluk ama kıytırık 50 liralık bişi almıyorlar...[/QUOTE]

SENİNKİLERDE BENİMKİLER GİBİ KAÇ ZAMANDIR KİLİMA İSTİYORUM AMA UMURLARI BİLE DEĞİL

ben artık kimin sayfa olup olmadığını göremiyorum neden acaba???? :bbo:

Bende göremiyorumm yaa

Back
X