açlıktan bayılıos kusum sen napıosun yani aslında tam olarak aclık hissetmıyoruz ama bitkinlik ve güçsüzluk yapıo sen napıosunnn nasıl gıdıo
buarada cnmm sayfada olanları bende göremıorum artıkk
slm kıslar ben çok kötüyüm dışarı çıktım geldim ölecektim çok sıcak ve çok başım ağrıyor allah yardımcımız olsun
Luxxor canım denizlinin ürünleri çok güzel oluyor özellikle havluları meşhur zaten... benim çeyizde de var hatta damat bohçasınada koydu annem oradan aldığı havluyu...
Eminim senin aldıklarında çok güzeldir...
Ne güzel canım sevindim sendekiler havlu mu örtü mü? Örtüleri de çok meşhurdur Buldan işi derler, benim zaten kayınvaldem ve ananem hazırlamışlar saolsunlar. Havlular bornoz takımları, battaniye, yorgan pike çok sayıda. En çok da kayınvalidemden dantel gelecek de almak zorunda kalırım diye korkuyordum, çünkü hiç sevmiyorum danteli, Allahtan korktuğum gibi olmadı tek parça fiskos örtüsü yapmış onu da geldiklerinde sererim kırılmasın diyekaydirigubbakcemile2
Bizimkiler kaplıcaya gitmişlerdi gelirken getirdiler havlu ve bi kaç örtü çok güzeldi...
bende dantel sevmiyorum annemde hazırlamış zamanında koydu çeyize ama sırf varmı var demek için anca çekmece de durur artık...
merhaba kizlar dantel muhabbetine girmissiniz,sormayin ben de muzdaribim o konudan..
kızlar benim mesai bitmek üzere... çıkışta evin boyası için renk belirleyecektik yani renk tüplerinden alınacak renk tutturmak için... ama nişanlım daha fazla dayanamamış eve gidiyorum biraz dinleneceğim dedi napim haklı o da bu sıcakta aç susuz koşturuyor artık yarına kalır...
hadi biz gene adet olduğumuzda tutmuyoruzda biraz mola veriyoruz onlarda o da yok.... :))
yaaa kızlar bide şu doğum kontrol hapları genelde sivilceyi azaltır ama benimkini artırdı gibi yaaa ne yapsam değiştirsem mi...
hosbulduk cnmcm evdeyim nasil terliyorum var ya...Felaket sicak..Dun kardesimi askere ugurladik evde iftar verdik akrabalara..Merhaba canımcım hoş geldin. Naılsın Miss'im? Kim muzdarip değil kikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?