çok kırılmışsın belli canım. her şeyin hayırlııs. arada olur böyle tatsızlıklar. barışırsınız umarımbeni iyi çözmüşsün:) evet canım keyfim yok dün sevgülümden ayrıldım ama nedenini sorma boşver
delicious saat süper bende istiyorum o saatlerden iyi günlerde kullan
teşşekkür ederim şeker. ben de çok istiyordum dayanamadım alıverdim :))
herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
hayırlııs olsun ozzy cim. inşallah atanırsın :Saruboceq:
şekerlerr annemi ( kayınvalidem : artık anne diyebiliyorumm ) aradım. perdelerimiz takılmış. akşama gideceğiz bakmaya. zemuszemus
çok kırılmışsın belli canım. her şeyin hayırlııs. arada olur böyle tatsızlıklar. barışırsınız umarım
delicious saat süper bende istiyorum o saatlerden iyi günlerde kullan
teşşekkür ederim şeker. ben de çok istiyordum dayanamadım alıverdim :))
herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
hayırlııs olsun ozzy cim. inşallah atanırsın :Saruboceq:
şekerlerr annemi ( kayınvalidem : artık anne diyebiliyorumm ) aradım. perdelerimiz takılmış. akşama gideceğiz bakmaya. zemuszemus
Hayırlı olsun canım.
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm özledınızmı beniiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktanben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm özledınızmı beniiiiiiiiiii
forumda kımse kalmamıs yavvvv
bende burdayım netten görsellerde degısık tatlılara bakıyorumm
tavsıye ederım bende şöyle bi durum var kızlar orucluyken bır suru sey ıster cnmm dunyaları koysalar yıyecekmısım gıbı gelır hep eve sipariş verırım sunu yapın bunu yapın die ama hiç bişi yememmannem deliriyo o zamankaydirigubbakcemile3
bende burdayım netten görsellerde degısık tatlılara bakıyorumm :d
tavsıye ederım bende şöyle bi durum var kızlar orucluyken bır suru sey ıster cnmm dunyaları koysalar yıyecekmısım gıbı gelır hep eve sipariş verırım sunu yapın bunu yapın die ama hiç bişi yememm :d annem deliriyo o zamankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?