• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm kıslar ben çok kötüyüm dışarı çıktım geldim ölecektim çok sıcak ve çok başım ağrıyor allah yardımcımız olsun

açlıktan bayılıos kusum sen napıosun yani aslında tam olarak aclık hissetmıyoruz ama bitkinlik ve güçsüzluk yapıo sen napıosunnn nasıl gıdıo
buarada cnmm sayfada olanları bende göremıorum artıkk

napayım tatlım benden de aynı bitkinlik, haftasonu çeyizlerimi getirdim Denizliden eksikler tamamlanıyor iyice bişi kalmadı sayılır. Bindalımı aldııık soracıma kına gülleri aldık avuçlarıma, kına sepetim, tepsim hepsini ordan aldık pek güzellerbayanssulusmile

Luxxor canım denizlinin ürünleri çok güzel oluyor özellikle havluları meşhur zaten... benim çeyizde de var hatta damat bohçasınada koydu annem oradan aldığı havluyu...

Eminim senin aldıklarında çok güzeldir...

Luxxor canım denizlinin ürünleri çok güzel oluyor özellikle havluları meşhur zaten... benim çeyizde de var hatta damat bohçasınada koydu annem oradan aldığı havluyu...

Eminim senin aldıklarında çok güzeldir...

Ne güzel canım sevindim sendekiler havlu mu örtü mü? Örtüleri de çok meşhurdur Buldan işi derler, benim zaten kayınvaldem ve ananem hazırlamışlar saolsunlar. Havlular bornoz takımları, battaniye, yorgan pike çok sayıda. En çok da kayınvalidemden dantel gelecek de almak zorunda kalırım diye korkuyordum, çünkü hiç sevmiyorum danteli, Allahtan korktuğum gibi olmadı tek parça fiskos örtüsü yapmış onu da geldiklerinde sererim kırılmasın diyekaydirigubbakcemile2

Ne güzel canım sevindim sendekiler havlu mu örtü mü? Örtüleri de çok meşhurdur Buldan işi derler, benim zaten kayınvaldem ve ananem hazırlamışlar saolsunlar. Havlular bornoz takımları, battaniye, yorgan pike çok sayıda. En çok da kayınvalidemden dantel gelecek de almak zorunda kalırım diye korkuyordum, çünkü hiç sevmiyorum danteli, Allahtan korktuğum gibi olmadı tek parça fiskos örtüsü yapmış onu da geldiklerinde sererim kırılmasın diyekaydirigubbakcemile2

Ya benim annem( kayınvalidem) de bir sürü şey getirmiş.Havlular, nevresim takımları, battaniyeler, uyku seti, hamam seti, tülbentler, patikler, şallar, hırkalar...3 tane pike takımı verdi bana 2si çeyiz evinde sardırıyorlar ya ondan. Ben hususi anneme öyle şey yaptırmadım sevmiyorum öyle şeyler. Bir de 28 senelik yağcı bedir halısı verdi bana, ama benim onu serecek yerim olmayacak. Tarzı mobilyalara falan uygun değil. Ben de senin gibi geldiklerinde bir yere serip sonra kaldırmayı düşünüyorum canım.

Bizimkiler kaplıcaya gitmişlerdi gelirken getirdiler havlu ve bi kaç örtü çok güzeldi...

bende dantel sevmiyorum annemde hazırlamış zamanında koydu çeyize ama sırf varmı var demek için anca çekmece de durur artık...

Bizimkiler kaplıcaya gitmişlerdi gelirken getirdiler havlu ve bi kaç örtü çok güzeldi...

bende dantel sevmiyorum annemde hazırlamış zamanında koydu çeyize ama sırf varmı var demek için anca çekmece de durur artık...

Aynen canım aynen, ben de fazla yok ama onları da çeyizimde dantel var demek için alıyorum ben de.

Dantel sevmiyorum ama brezilya nakışını seviyorum. Bakın kızlar evde boş boş otururken yaptığım havlu,henüz tamamlamadım ama:

kızlar benim mesai bitmek üzere... çıkışta evin boyası için renk belirleyecektik yani renk tüplerinden alınacak renk tutturmak için... ama nişanlım daha fazla dayanamamış eve gidiyorum biraz dinleneceğim dedi napim haklı o da bu sıcakta aç susuz koşturuyor artık yarına kalır...

hadi biz gene adet olduğumuzda tutmuyoruzda biraz mola veriyoruz onlarda o da yok.... :))

yaaa kızlar bide şu doğum kontrol hapları genelde sivilceyi azaltır ama benimkini artırdı gibi yaaa ne yapsam değiştirsem mi...

hannem canım ne güzel yapmışsın onu öyle.... çok güzel görünüyor... ellerine sağlık... ben iğneyi zor tutuyorum hiç becerim yok o konularda...

kızlar benim mesai bitmek üzere... çıkışta evin boyası için renk belirleyecektik yani renk tüplerinden alınacak renk tutturmak için... ama nişanlım daha fazla dayanamamış eve gidiyorum biraz dinleneceğim dedi napim haklı o da bu sıcakta aç susuz koşturuyor artık yarına kalır...

hadi biz gene adet olduğumuzda tutmuyoruzda biraz mola veriyoruz onlarda o da yok.... :))

yaaa kızlar bide şu doğum kontrol hapları genelde sivilceyi azaltır ama benimkini artırdı gibi yaaa ne yapsam değiştirsem mi...

Haklı canım ya, bu sıcakta zaten dışarda olmak zor. Bir de aç susuz çok zor.
Allah allah, dediğin gibi azaltır acaba yediğin bir şey mi azdırdı ki? Ne kullanıyordun canım? Doktoruna danış da ona göre hareket et bence.

ay valla kızlar bu dantel işlerinden bendede var maalesf annem yaptırmıştı zamanında istemedim şimdi kaynanam gerekli gereksiz yerlere örtüler dikiyor sinir oluyorum düşünsenize tost makinesinin üstüne bile örtü dikmiş ki bide benim örtü sevmediğimi bildiği halde işim var bunla ya:((

canım yasmin kullanıyorum... ben çok kişiden sırf sivilceleri azaltmak için kullandıklarını duymuştum ama kaç gündür yüzüm sivilceli hele dün yanağımda kocaman bi tane çıktı halada duruyo...

doktora danışmadan değiştirmem zatende gene doktor offf offf...

Back
X