• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaaaaaaaaaa bu kpss sonuçları beni çileden çıkarttı.hayır nasıl bir sistem bu ösym ninki ya.bellki neredeyse 1 000 000 insan aynı anda siteye girecek.adam akıllı farklı serverlara paylaştırsanıza.
offffff.sinirlendim.
dilşad cım herşeyin çok şık görünüyoru.buzdolabına da yapışmış fotolar :Dmaşallah canım.
benim de ev yerleti bi benim çeyizler kaldı.foto çekemedim.pek yorgundum bi gidince çekeyeim koyacam buraya muck

ya enimsecim artık merak da değil hani dedim ya süper bi puan beklemeyiorum bi de bölüm sıralamaları açıklanmadan zaten bi işe yarramaz da duruma sinir ooluyorum ya site bildiğin çöktü
herkes sessiz bugün site de bi yavaş dimi

günaydın kısslaaarr hannem dün akşam erken çıktım hayatım apar topar halıcı gelmiş kapıya arıor biz halıları getirdik die apar topar çıktım bekletmiim die anahtarı anneme vermei unutmuşum işte akılsız başın cezasını ayaklar çekermişşş bana da o oldu zuzucummm nasılsın demiş bana ona da cvp veremediydim iiyim ciciişşş canım benimmm teşekkür ederimmm cidden topikte senin de yokluun çok belliydi baya ösledik seni hayatım kıslar bugün 52 gün kaldı yaa ne kadar çabuk geçior zamaaan:sm_cool:
Hımm, anladım tatlım, sorun değil. Ben de sizleri çoooook özlüyorum, gündüzleri pek gelemiyorum ben de. Akşam geliyorum bir hevesle ama kimse olmuyor:(. Teşekkür ederim hayatımmmopuyorumnanaktan.Bir ara karşılaşalım ya özledim ben de seni.

Günaydın kızlar. Hiç uğrayamadım bu aralar. Zaman gittikçe yaklaşıyor; haliyle yapıalcaklar da artıyor. Dün çıktım bindallımı, yatak örtümü, yatağımı, banyo paspasımı aldık.

Hayırlı olsun canım aldıkların.
Günaydın kızlar

Nasılsınız dün pek uğruyamadım... İşlerde yoğunlaştı hazırlıklarda...

Dün mobilyalara kesin karar verildi ve siparişler tamamlandı... Yatak odamız 15 gün sonra diğer kalanları da 15 eylülde gelebilecek... Tarih olarak geç ama yapacak bişey yok... Önümüzdeki haftada mutfak dolabı vestiyer banyo dolabı felan gelecek o zaman ev bişeye benziyecek bakalım...

Yalnız yatak için tam karar veremedik karyolasını almadık baza ve yatağı alınacak onuda bugün alacağız... Baza için önereceğiniz bi marka model felan varmıdır???
Güle güle, sağlıkla kullanın canım .

günaydın kızlar, hepimizde bi hareketlilik maşallah, benimde dün mobilyalarım geldi :))

hatige canım siz de mutlulukla kullanın.
slm kızlar ben geldim
gelinliğimi aldımmmm birazdan fotoları ekleyeceğim öpüyorum hepinizi

Çok hoş olmuş canımcım evin.Özellikle halılarına bayıldım. Güle güle kullanın, güle güle oturun inşallah.

yaaaaaaaaaa bu kpss sonuçları beni çileden çıkarttı.hayır nasıl bir sistem bu ösym ninki ya.bellki neredeyse 1 000 000 insan aynı anda siteye girecek.adam akıllı farklı serverlara paylaştırsanıza.
offffff.sinirlendim.
dilşad cım herşeyin çok şık görünüyoru.buzdolabına da yapışmış fotolar :Dmaşallah canım.
benim de ev yerleti bi benim çeyizler kaldı.foto çekemedim.pek yorgundum bi gidince çekeyeim koyacam buraya muck

Allah gönlüne göre versin adaşım, güzel haberlerini bekliyorum.
Bu arada evinin fotolarını da dört gözle bekliyorum:1shok:

gelinler dökülmüş oruçtan sonra kaydirigubbakcemile3

Evet yaakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tşk ederim hannem a.s. ben sadelerden yanayım biliyorsunuz o yüzden halıları da mümkün olduğunca sade seçtim ama koridor halıları nişanlımın seçimi oldu bende beğendm ses çıkarmadım :)

tşk ederim hannem a.s. ben sadelerden yanayım biliyorsunuz o yüzden halıları da mümkün olduğunca sade seçtim ama koridor halıları nişanlımın seçimi oldu bende beğendm ses çıkarmadım :)

Rica ederim tatlıma.s.Gayet hoş olmuş canımcım, perdelerini de takınca çok değişececek zaten daha da güzel görünecek her şey. Söylediğin gibi sade ama çok güzeller. Gelinliğin de aynı şekilde sade ama şık, eminim üzerinde çok güzel duracaktır.

Rica ederim tatlıma.s.Gayet hoş olmuş canımcım, perdelerini de takınca çok değişececek zaten daha da güzel görünecek her şey. Söylediğin gibi sade ama çok güzeller. Gelinliğin de aynı şekilde sade ama şık, eminim üzerinde çok güzel duracaktır.

inşallah canım dün komşu bi şehre gittik gelinlik almaya söylemiştim topic te de hatırlarsanız eniştemin akrabasından aldık 2100 dediği gelinliği 400 liraya aldık duvak uzun tacı fotoda eklediğme benziyor tamamı fransız güpürlü ve tek parça olacak gelinliğim. benm istediğim güpürle dikilecek çok uygun oldu nişanlım kuyruklu istedi öyle olacak ben pek kuyruktan yana değildim bakalım hayırlısı

inşallah canım dün komşu bi şehre gittik gelinlik almaya söylemiştim topic te de hatırlarsanız eniştemin akrabasından aldık 2100 dediği gelinliği 400 liraya aldık duvak uzun tacı fotoda eklediğme benziyor tamamı fransız güpürlü ve tek parça olacak gelinliğim. benm istediğim güpürle dikilecek çok uygun oldu nişanlım kuyruklu istedi öyle olacak ben pek kuyruktan yana değildim bakalım hayırlısı

Hımm, canım ben yoktum herhalde bilmiyordum gittiğini. Valla çok iyi bir fiyat, 5 katından daha da ucuza almışsın. Bu kadar kar ediyorlar mı ya? Gönlüne göre olur inşallah tatlım. Kuyruk güzel oluyor ya ben seviyorum aslında.

canım adam ne kadar alayım diye bana sordu bende çok alma be abi düğün önü falan dedim güldü ne verirseniz dedi nişanlım 400 ii mi dedi şakasına aslında ama saolsun sizden kar mı edecem dedi. kuyruk ii ama taşıması zor olacak :) görüntü olarak güzel tabi

canım adam ne kadar alayım diye bana sordu bende çok alma be abi düğün önü falan dedim güldü ne verirseniz dedi nişanlım 400 ii mi dedi şakasına aslında ama saolsun sizden kar mı edecem dedi. kuyruk ii ama taşıması zor olacak :) görüntü olarak güzel tabi

Oh oh iyi olmuş valla sizin için. Halledersin sen tatlım, güveniyorum sana.kaydirigubbakcemile5

Back
X