• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya ne şansızımm şimdi doktorruma ödeme yapıcam dolarr yükseliyorr geçen gün altın bozdurucaktımm düşmüştüüü :((( allah allah
canım bırak düşsün ya yükselirse millet altın takmaz diye korkuyom zaten ben onun için ne kadar düşse bizim için okadar ii:jeyyar:
enimsee valla saklı falann iççç susuzz kalma bu sıcakta
bencede canımyerimseniben

Kızlarrr bende burdayım

kpss sonucuna bakmaya çalışıyorum ama gıcık oldum açmıyo bi türlü...

bide işyerindekilere gıcık oldum heleki şu düğün telaşında burası hiççç çekilmiyor...

tatlım sabahtan 5-10 kere uyuyakalmısmısım bende
:D zıplayarak uyandım hep ay naıl uykum var ya böle degıldım aca güçsüzlüktenmi böle oldum

Kızlarrr bende burdayım

kpss sonucuna bakmaya çalışıyorum ama gıcık oldum açmıyo bi türlü...

bide işyerindekilere gıcık oldum heleki şu düğün telaşında burası hiççç çekilmiyor...
açılmıyoo site zorlamayın hiç kendinizide:)) hayırdır ordakiler bişemi diyoo sana

:D zıplayarak uyandım hep ay naıl uykum var ya böle degıldım aca güçsüzlüktenmi böle oldum

yaa açlık neyse de susuzlukmu yaptı neee şimdi kafamı koyup uyucam akannehir

olabilir canım yesende bişeler ne güzel erken çıkacakmışın ya bende istiyon boşa bekletiyolar insanı öff bu site bugün deli etti yaa:1no2:

Back
X