ayyyy olur mu öle şey takılıyorum canım yaaaaa pek bi geyik yapasımız var bugün öleeealınma nolura.s.
insan arkadaşına alınırmı kuzum yaa opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy olur mu öle şey takılıyorum canım yaaaaa pek bi geyik yapasımız var bugün öleeealınma nolura.s.
bu arada bu el kapaklarından bende istiyorum ama bursada varmı bilmiyorum hiç olmassa istanbuldan getirteyim yaaa
ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:
Nette biraz pahalı ama emınonunde her yerde var cnmm.
bende bir ev buldumm ıns 6 gun snra ızmıre gtcemm ıns kiralanmaz
Cnmm çkta güzel olcak herseyy nete takıl biraz kına yaz bır suru seyler cıkıyor.Bu tellerı bız emınonunde gorduk bırden karar vrdık ve aldık.Çokta şık oldu doğrusu...
insan arkadaşına alınırmı kuzum yaa opuyorumnanaktan
zuzummmmmm ben akşam girerim tabi o zaman istediklerimi söyleyeyim kına kıyafetikına ayakkabısı
düğünde saç modelibi de kınlaık süsler falan
![]()
tatlım gecenlerde arkadasımın kınası vardı bu akşı memnuddakı gıbı nıhalın kınasında duvak takmıstı ya herkes öle yaptılar tam kına yaklacagı zaman arkadaslar duvaklarını takıp cıktılar cok cici oldu biraz özenti gibi oldu ama farklı oldu herkeste cok begendii
belkim biizm bi yer tutulup erkek bayan bir olacak :S hiç istemiyorum ama aslında o yüzden de ne yapacağım kesinleşemedi
yaaa beni de ekleyiinn, eylül olacak ama tarih belli değil çünkü nilanlımın tarafında cenazsi vardı, hadi tarih belirleyin diyemiyoruz(((
tatlım düğün zaten öle olcak ama bence kınaya erkeklerı karıstırma kına kadınlar arasında olması gereken bişi yanı yıllardır öle yapılıodu ama son zamanlarda karısık yaptılar
he ya sorma canım ben de öle isitoyrum ama onlar da erkeğe de kına yakılırmış falan filan biraz karışık anlaycağın nişanlım da ben de ayrı olsun diyoruz ama bakalımmm canmmmm
amazon cum hoşgeldinnnn
ooo ne duvak resimleri var bende kına için hem kırmızı hem beyaz bileklik var bekar kızlar için çiçekli orjinal şeyler var bende hep kaydediyorum