naniknanik
zuzu hanımlar heeeesırnaşık şeysırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu hanımlar heeeesırnaşık şeysırnaşık şey
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı tamam 2şer istersin ozaman :1closedeyes:
inşallah canım neyse beni boşwerelim neler yaptınız yerleştiniz mi evlerinize -tatlicadiarzu-
benim evim yokki yanı burda degılkı kocacıgım yerlestırıo cokkk uzaklarda
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı tamam 2şer istersin ozaman :1closedeyes:
inşallah canım neyse beni boşwerelim neler yaptınız yerleştiniz mi evlerinize -tatlicadiarzu-
uzağa gelin gideceksin sanırm nereden nereye gideceksin guclubacismile
hadı yaay kızlar adamını birisi şu an köprüden kendini atmaya çalışıyo ay şok içindeyim şu an yaaa
düzceden amerikaya inş tatlım ama kök düzceye dayanıo yıne döncez yanii nişanlım master yapıo bastan asagı ev düzmeyecez orda gereklı lazım olanları o alıyo 3-4 sene kalcaz zaten artık dönüşte ev acıcaz
ay inanmıyorum ya adam sallıyo kendini habire polisler geldi zorla kurtardılar yine atmaya kalktı kendini götürdüler şimdi ali samiyenün üst köprüsünde oldu olay
benim evim yokki yanı burda degılkı kocacıgım yerlestırıo cokkk uzaklarda
kısa süreli ise iyi canım hakkınızda en güzel ve hayırlısı olsun Şeniz
ay inanmıyorum ya adam sallıyo kendini habire polisler geldi zorla kurtardılar yine atmaya kalktı kendini götürdüler şimdi ali samiyenün üst köprüsünde oldu olay
yinede kısa bir süre sonra türkiyeye yerleşeceksiniz ya ozaman gönlünce evini dayayıp döşersin güzelim önemli olan sevdiğinle aynı çatı altında olmak değilmi
hahahaha başardımmm sonundaa zemuszemus
tebrikler çok güzel cıkmıssınız cnmm
undomielcim hayatım hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini yaaa