Tamam yarın ki psikolojime göre karar veririm dediğin gibi onca yaşananın hatrına atılmış bir msj atabilirim... Hannecim çok sağol yine senin başını şişirdim ama inan okadar farklı bir durumdayım ki anlatamıyorum bile yaşadığımı okadar vahimmmsenağlamasenağlama Yarın bütün günümü ibadetle geçiricem diyebilirim.. Umarım seninde hakettiğin tüm güzellikler seninle olur çünkü gerçekten hakediyorsun.. Ben haketmemişim heralde yada layik görmedilerr :gitme: Rabbim kimseye yaşatmasın böyle üzüntüler sıkıntılar.. Dilerim hepinizzz çok mutlu olursunuz... senağlama Pek girip ilgilenip yorum yapamıyorum maruz görün kızlar.. şu durumu Allahın izniyel bi atlatıyım hepsini telafi ederim : Dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var kızlar :gitme::gitme::
Tamam kızlar sadece doğum günü kutlu olsun bile yazabilirim okadar kısa bir msj atarım yani çünkü oda haketmiyor artık herşeyi geçtim bu hakszlığına yanıyorum sadece( Hannecim sonsuz teşekkür ediyorum sana yardımlarını hiç esirgemedin hiç umursamazlık yapmadın seninde bu kadar telaşın varken gerçi burdaki herkez öyle hepinizin Allah gönlüne göre versin kızlar.. Hannem İnşallah bahsettiğin o güzel şeyleri hakederimde huzura kavuşurum artık.. İnan şuan bile içim çok ferah kendimde en ufak bir hata görmüyorum bu sefer çünkü Allah büyük :gitme:
hanne benim içinde bol bol dua et kız
amin hanne ALLAH razı olsun senden canım
günaydın kızlar,
bugün 15.30 da nkahım var kendimi okadar garip hissediyorumki anlatamam size sabah kalktığımdan beri ağlıyorum yani sabaha kadar hiç yatamadım çok farklı bi duyguymuş ya valla nikahta böylyim düğünde ne yapacam hiç bilmiyorum(
ay bol ağlama demicem ağla için rahatlasın evet çok garip duygular bende hep düşünüyorum evden ailemden nasıl ayrılıcam diye herkes diyo sevdiğinle olucan ya tamam orası öyle ama yinede ailemden kopmak çok garip hüzünlendirici gerçi ben daha gitmedim ama düşündükçe içim daralıyo seni anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?