2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çiğdem hakkında hayırlısı neyse o olsun bencede msj atmanı bende destekliyorum

Böyle düşünme lütfen canım kırılırım, ne zaman ihtiyacın olursa ne yapabilirsem hazırım ben. Teşekkür etmene gerek yok çiğdemcim, başımı falan şişirmedin. Az da olsa anlayabiliyorum seni tatlım, sen hak etmedin diye bir şeyi kesinlikle kabul etmiyorum ben. Nişanlın seni hak edemedi bu tavırlarıyla bence. Allahım tez zamanda kendine gelmeyi nasip etsin inşallah. Sen çok çok güzel şeyler hak ediyorsun çünkü.
Yarın kısa da olsa bir mesaj at tatlım sen. Sonra oluruna bırak, sen elinden geleni yapmış olacaksın çünkü. İçin de ferah olur bir nebze.olumunekankayizsmile

Tamam kızlar sadece doğum günü kutlu olsun bile yazabilirim okadar kısa bir msj atarım yani çünkü oda haketmiyor artık herşeyi geçtim bu hakszlığına yanıyorum sadece ( Hannecim sonsuz teşekkür ediyorum sana yardımlarını hiç esirgemedin hiç umursamazlık yapmadın seninde bu kadar telaşın varken gerçi burdaki herkez öyle hepinizin Allah gönlüne göre versin kızlar.. Hannem İnşallah bahsettiğin o güzel şeyleri hakederimde huzura kavuşurum artık.. İnan şuan bile içim çok ferah kendimde en ufak bir hata görmüyorum bu sefer çünkü Allah büyük :gitme:

Her zaman yanındayım çiğdemcim unutma, hatta özelden msn adresimi gönderiyorum sana istersen ordan da mail atabilirsin bana burda bulamazsın da ulaşmak istersen canım.
Allah hepimizin de senin de gönlüne göre versin tatlım. Gönlünü ferah tut her zaman. Sen hatalı değildin bu olayda hiç, hata karşı taraftaydı. Unutma her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Senin için de dua edeceğim arkadaşım bugün. Rabbim hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:

offf çok sıcak ya nasıl yatıcam diye kara kara düşünüyorum yarın erken kalkıcam offff

Selam kızlar...Çok uzun zamandır yazamıyorum geçen hafta yazdım ama kaybolmuş bi gündeohaoldumsmile
Geçmişi okudum eşyalar falan alınmış nikah tarihleri alınmış...Maşallah...Eşyaları alanlar güle güle kullanın..Allah tamamına erdirsin bi çoğunuz 2 aya inmiş
Nikah tarihimizi biz alamadık tartışmalarımız sonucunda inat etti ve ikimizin doğum günü ortası olan 21temmuzda nikahlanamadık malesef...Daha sonra yaptıracakmışız bundan sonrada ben bişey demicem çok üzüldüm çünkü:umursamaz:Ama buna rağmen yine alttan alan biz oluyoruz işte..
Çiğdemcim durumuna üzüldüm inan..Dua ediyorum senin için..Ama enimseye katılıyorum cidden kim önce aramış napmış önemi yok...10sene yaa sen bu adama gönül vermişsin..Hepimiz çok kırılıyoruz küsüyoruz falan ama bi taraf alttan almalı mutlaka sana dost tavsiyesi lütfen ukalalık olarak algılama ama gururunu biraz olsun yenmeye çalış..Emin ol bi çok ilişkide böyle sorunlar yaşanıyor.Benim arkadaşım nikahtan önce ayrıldı nikaha küs gittiler o kadar üzüldüki...Ama o alttan aldı çünkü seviyor...Sonuç olarak nikahlandılar.Diyeceğim o ki çok takılma o aradı ben aradım olaylarına ortada 10yıllık bi sevgi ve bağlılık varken bunlar yersiz düşünceler bence...
Yüce Rabbim yardımcı olsun kimse sevdiğinden ayrılmasın inşallah..Hayırlısıyla sevdiğinle barışırsn ve Allah gönlüne göre verir,gittiğin yere yakıştırır inşallah...
Güzel haberlerini bekliyoruz...
İyi çalışmalar şimdiden kızlar..İyi bakın kendinize...

günaydın kızlar

çiğdem canım ben kaçırmışım senin olayını:S
hakkında hayırlısı olsun
bu defa ciddi mi bu durum anlamadım ama
10 sene emek verdiğin bir ilişki bu günlere gelmişse
2ay kala bozulmamalıydıtab nededei noldu hiç bilmiyorum
belkide telafisi olan bir durum değildir
inatlaşmak gereksiz kapsrisler ilişkiyi zora sokar hep
heleki hayat boyu bir kez yaşanan
iki farklı karakterli insann tek bir zevkte uzlaşmaya çalıştığı şu dönemde
herşey daha da zor ouyorken...
Hakkında hayırlısı olsun canım sen at mesajını
ve eğerki düzelirse araız yakın zamanda
eski hareketlerinizi değişin
demekki o şekilde tavır takınmak sizin ilişkinize yaramıyor bunu farkedin
ilişkilerde biraz değişmek gerekiyor

günaydın kızlar
eşyalarını alanlar olmnus herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kızlar
çiğdemcim sana gelınce ilişkide gururu yenmek en güzelidir bence tabı ben sana daha önceden de söyledım cnm ben ilişkimizde gurur yapmadım hiç o aramıyosa ben onu aradım başının etini yedım ama bi şekılde aradım ne güzelki evlılıge karar verıp bir çok hazırlıgınızı yapmıssınız evliliğe karar verdıgınıze göre ki 10 yıldırda bırlıktesınız bence aslında siz bırbırınızı cok iyi tanıyosunuz nikah öncesı böyle aksılıklern olacagını düşünüyorum ama önemli olan geri dönülmez yollara girmemek büyüklük sende kalsın bence aramanı tavsıye ederim sen aradıktan sonra o dönüş yapmazsa o artık onun kabahatı olur artık sen aramasını beklersın bitanem keşke elimden bişi gelsede yardımcı olabılsem burdan sadece biraz gönlünü rahatlatmaya çalısıyoruz inşş hakkınızda hayırlısı olur cnmm

Günaydın kızlar

H.sonu çookkk işim vardı işe bile gelmedim...
Luxxor canım perdelerin çok şıkmış güle güle kullan...
Çiğdemcim canım geçmişi okudum da hakkında hayırlı ne ise Rabbim onu nasip etsin... İnşallah bir an önce çözüme kavuşturursunuz sorununuzu...

günaydın kızlar,
bugün 15.30 da nkahım var kendimi okadar garip hissediyorumki anlatamam size sabah kalktığımdan beri ağlıyorum yani sabaha kadar hiç yatamadım çok farklı bi duyguymuş ya valla nikahta böylyim düğünde ne yapacam hiç bilmiyorum(

ay bol ağlama demicem ağla için rahatlasın evet çok garip duygular bende hep düşünüyorum evden ailemden nasıl ayrılıcam diye herkes diyo sevdiğinle olucan ya tamam orası öyle ama yinede ailemden kopmak çok garip hüzünlendirici gerçi ben daha gitmedim ama düşündükçe içim daralıyo seni anlayabiliyorum

evt cnm aynen öyle tabi alışmak biraz zor olacak ama bakalım hayırlısı umarım herşey yolunda gider:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…