Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlar girip yazamadım size... Geçmişi okuyamdım baya konuşulmuş bir değişiklik yol heralde aynı hazırlıklar devam sanırım :)) Bendede hiç bir değişiklik yok hala ayrıyız en ufak bir kıpırdı yok son durum bu yani :gitme: Hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan
Hoş geldin canımolumunekankayizsmile
naber hannem nasılsın? bu ev işleri zormuş valla hafta sonu temizlik yaptık çok yoruldum :hulya: Allah kolaylık versin inş
slm kızlar nasılsınız
Kızlarrrr bişey tanışmak istiyorum size.. Yarın nişanlımın ( eski nişanlımın( ) doğum günü sizce ne yapmalıyım çok kararsızım ' Bitti ' Deyip ayrıldıktan sonraki 5. gün ve hiç bir ses yok yarında doğum günü ne yapmalıyım bilemedim... yardımlarınıza ve akıllarınıza ihtiyacım var çoğunuz ne yaşadığmı biliyorsunuz zaten kızlarr akıl verin ne olurrr :gitme::gitme:
mafoldumbenHannemm iyki geldin sana çok ihtiyacım varr :gitme::gitme:
Bende öyle düşündüm ama haksız olduğu halde okadar çok söyledi kırdı ki beni ve bu zamana kadarda aramaması cabası :gitme: Doğum gübü bahanesiyle aradığımı sansın istemiyorum yada ne bileyim bitmedi gözüyle bakıyorum sanmasın istiyorum şuan bu psikolojiyle anlatabildim mi onuda bilmiyorum :gitme: Nasıl bi dönemden geçiyorum yarabbim ... Yarında beraat gecesi nasıl güzel bir güne denk gelmiş doğum günü açıkcası benim içimden hiç aramak gelmiyor anlasın diye anlarsa tabi:gitme:
Bir mesaj çek canımcım konuşmak istemiyorsan da,öyle bitmedi gözüyle baktığını düşündürmeyecek bir mesaj. O kadar yaşananın hatrına, birbirinize 10 yılınızı vermişsiniz.
Haklısın arkadaşım, hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor sanırım. Hatalıymış ama üste de çıkmasını becermiş nişanlın. Neyse sen yine de bir doğum günü mesajı at bence üstüne düşeni yap. Sonra da onun tavrını gözlemlersin ona göre bir yol çizersin kendine.
Allah yardımcın olsun canım, çok dua et yarın. Hep hayırlısını iste hakkında. Allah bu günleri atlatmana yardım etsin canım benim. Umarım hak ettiğin tüm güzellikler seninle olur bundan sonra.:Saruboceq:
Kızlarrrr bişey tanışmak istiyorum size.. Yarın nişanlımın ( eski nişanlımın( ) doğum günü sizce ne yapmalıyım çok kararsızım ' Bitti ' Deyip ayrıldıktan sonraki 5. gün ve hiç bir ses yok yarında doğum günü ne yapmalıyım bilemedim... yardımlarınıza ve akıllarınıza ihtiyacım var çoğunuz ne yaşadığmı biliyorsunuz zaten kızlarr akıl verin ne olurrr :gitme::gitme: