2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tüller eklenmiş ama ben göremiyorum:SS
bugün bizde eşyaları tamamladık
yatak odası ve salon takımını aldık
geriye tv ve yatak kaldı onlara da bugün baktık artık haftaya onları da haletmeye çalışcaz
şükür bu günleri de gösterene:)

Hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Günaydın şekerler. geçmişi tam olarak okuyamadım. lepicim hayırlı olsun eşyaların. biz de beyaz eşyalar için firmaya adres vermeye gittik. çıkışta da bir mobilyalara bakalım dedik. önce doğtaşa girdik. beğendiğimiz ürünlerin fiyatı fazla geldi. çalışan eleman da yan tarafta concept mağazası var isterseniz bakın dedi. biz önce gerek yok dedik sonra vazgeçtik. vee tüm odalarımızın eşyalarını alıp çıktık. kaydirigubbakcemile5 çıkınca da birbirimize bakıp güldük. hala inanamıyoruz. biizm de eşyalarımız oldu.zemuszemus mobilyalardan bir bölüm profilime ekledim. kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerolumunekankayizsmile.
Eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. Baş işte Allah işinizi rast getirmiş, içine sinmiş ne güzel. Kararsızlık falan yaşamamışsın. Sevindim senin adına. Bizim de ev bulmamız tamamen böyle olmuştukaydirigubbakcemile3

hayırlı olsunn lepi allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn canım
senn düğünün ne zaman dı canm:1rolleyes:

Hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

teşekkürler kızlar hayırlı günlerde kullanalım inşallah
emelcim benim nikah olcak oda 3 kimde inşallah 2 ay gibi bişey kaldıopuyorumnanaktan

delicious baktım yatak odan ve yemek odan çok güzeller
spor tarzda gayet şıklar güzelim güe güle kullan
iyi olmuş aramadan etmeden çok dolaşmadan alıp çıkıvermişsiniz
işlerimiz hep böle rast gitsin hepimizin
bu sıcaklarda gezmek vallahi çok zor oluo:))

şimdi yatak bakcaz kızlar yatak öneriniz varmı?
visko istiyoruz biz o da en uygun istikbalde şuan ama sizlerin önerlileri olursa
çok memnun olurum

lepi'ye katılıyorum delicious dolaşmamanız çok iyi olmuş, zaten albümün yorumlarına da aynı şeyi yazmıştım ben.
lepi canım, biz İşbir'den aldık yatağımızı ama kullanmadığım için öneride bulunamayacağım o olsun diye.

sendin dimi 900 den 700 e indirip alan hanne:))
nakit fiyat olduğundna indiler bukadar heralde

günaydın herkese lepi cim yataşa bakmanı tavsiye ederim.visconun yaylı hali de var orada.onu önerdiler bize.visco çökme yapıyırmuş ama bu özel yaylı visco da o yokmuş canım.

hannecim tamam güzelim aklımda:))
ozzycim saol canım öneri için:)

selam gelinciklerim kuzenimdeydim ben ev temizliği yaptık çok yoruldum,birde gelinlik provasına gittik çok heyecanlıydım ilk kez bu kadar yakından gelinlik gördüm :kedi:

lepi canım hayırlı olsun benim yatağım bellona tavsiye etmem daha 1 yıl oldu yatakta çöküntüler oldu sana işbir yatak öneririm ve merinos öneririm merinosta çok rahat ettim çok rahat ve yumuşak canım

Selam kıslar nasılsınız???
Baya yorucu h.sonu geçirdim..Dün yatakodasın mobilyam geldi kuruldu..Kurulma süresi baya sürdü sonrasında halkalıdan kayınvalidemlere yani Ümraniyeye geçtim..Çok sıcaktı tabiki baya yorucu oldu...Bu sabahta kahvaltıdan sonra nişanlımla ufak tefek eksiklerimizi tamalamak için alışverişe çıktık..Avizelerimizi aldık..Ben öyle büyük avize sevmiyorum. Tekli sarkık olanlar varya onlardann aldım her odaya...Orta sehpamızı diğer mobilyalşarımıza uygun olarak beyaz aldık...Çerçeve biblo vazo vs..Ayrıca mutfak için süzgeç rende kek kalıpları sıvı sabunluk vs gibi şeylerde aldık..Sıcağınn ortasında çok zor oldu ama tamamladık sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…