ii akşamlarropuyorumnanaktan
tüller eklenmiş ama ben göremiyorum:SS
bugün bizde eşyaları tamamladık
yatak odası ve salon takımını aldık
geriye tv ve yatak kaldı onlara da bugün baktık artık haftaya onları da haletmeye çalışcaz
şükür bu günleri de gösterene:)
Günaydın şekerler. geçmişi tam olarak okuyamadım. lepicim hayırlı olsun eşyaların. biz de beyaz eşyalar için firmaya adres vermeye gittik. çıkışta da bir mobilyalara bakalım dedik. önce doğtaşa girdik. beğendiğimiz ürünlerin fiyatı fazla geldi. çalışan eleman da yan tarafta concept mağazası var isterseniz bakın dedi. biz önce gerek yok dedik sonra vazgeçtik. vee tüm odalarımızın eşyalarını alıp çıktık. kaydirigubbakcemile5 çıkınca da birbirimize bakıp güldük. hala inanamıyoruz. biizm de eşyalarımız oldu.zemuszemus mobilyalardan bir bölüm profilime ekledim. kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsunn lepi allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn canım
senn düğünün ne zaman dı canm:1rolleyes:
Hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Günaydın şekerler. geçmişi tam olarak okuyamadım. lepicim hayırlı olsun eşyaların. biz de beyaz eşyalar için firmaya adres vermeye gittik. çıkışta da bir mobilyalara bakalım dedik. önce doğtaşa girdik. beğendiğimiz ürünlerin fiyatı fazla geldi. çalışan eleman da yan tarafta concept mağazası var isterseniz bakın dedi. biz önce gerek yok dedik sonra vazgeçtik. vee tüm odalarımızın eşyalarını alıp çıktık. kaydirigubbakcemile5 çıkınca da birbirimize bakıp güldük. hala inanamıyoruz. biizm de eşyalarımız oldu.zemuszemus mobilyalardan bir bölüm profilime ekledim. kaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar hayırlı günlerde kullanalım inşallah
emelcim benim nikah olcak oda 3 kimde inşallah 2 ay gibi bişey kaldıopuyorumnanaktan
delicious baktım yatak odan ve yemek odan çok güzeller
spor tarzda gayet şıklar güzelim güe güle kullan
iyi olmuş aramadan etmeden çok dolaşmadan alıp çıkıvermişsiniz
işlerimiz hep böle rast gitsin hepimizin
bu sıcaklarda gezmek vallahi çok zor oluo:))
şimdi yatak bakcaz kızlar yatak öneriniz varmı?
visko istiyoruz biz o da en uygun istikbalde şuan ama sizlerin önerlileri olursa
çok memnun olurum
sendin dimi 900 den 700 e indirip alan hanne:))
nakit fiyat olduğundna indiler bukadar heralde
günaydın herkese lepi cim yataşa bakmanı tavsiye ederim.visconun yaylı hali de var orada.onu önerdiler bize.visco çökme yapıyırmuş ama bu özel yaylı visco da o yokmuş canım.
Günaydın şekerolumunekankayizsmile.
Eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. Baş işte Allah işinizi rast getirmiş, içine sinmiş ne güzel. Kararsızlık falan yaşamamışsın. Sevindim senin adına. Bizim de ev bulmamız tamamen böyle olmuştukaydirigubbakcemile3
delicious baktım yatak odan ve yemek odan çok güzeller
spor tarzda gayet şıklar güzelim güe güle kullan
iyi olmuş aramadan etmeden çok dolaşmadan alıp çıkıvermişsiniz
işlerimiz hep böle rast gitsin hepimizin
bu sıcaklarda gezmek vallahi çok zor oluo:))
]
lepi'ye katılıyorum delicious dolaşmamanız çok iyi olmuş, zaten albümün yorumlarına da aynı şeyi yazmıştım ben.
teşekkür ederim şekerler.şans yanımızda oldu hep. gerçekten içimize sinerek aldık.zemuszemus aslına bakarsanız biz yüzüklerimizi de ilk kuyumcuya girip aldık. kaydirigubbakcemile3 ev olarak 1 eve baktık 1 gün sonra gidip sözleşmemizi imzaladık. hepimizin işleri rast gitsin inşallah. İzmir'in sıcağında dolaşmak da ayrı dert zaten :)) beni düşündüren sadece siyahın çok toz kaplaması. her gün elimde toz bezi dolaşırım artık evde kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?