2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yooo o güzel o da vardı benim listede doru candan erçetin vay halime kardeşim yaptı benim listeyi daha bir sürü şarkı yazmış yüklemiş ama şimdi aklımda yok hiç

bende nişanda hazırlamıştım candancım en baştaydı birkaçtanede roman şarkıları atmıştım sonra darbuka ve mezdeke pop daha çok agırlıklıydı koymuştum pop müziklerini evdeki listeme bakayım senin eklediklerinden hariç varsa bende eklerim ama sen zaten en popüler ve oynaklarını eklemişsin olumunekankayizsmile birde damat halayı var :teytey:

kızlar acayip sıcak varmıs az önce üretime cıktım yandım direk ofise kactım yanıyo ortalık yavvv

enimse matbaadamı çalışıyon sen

heaven veirirm ne demek kız çok basit hazır kek bu al süsle sadece bu pastanın süslemesi kendini gösteriyo yoksa bişiy yok bunda pudingle yaptım birde krem şanti

enimse matbaadamı çalışıyon sen

heaven veirirm ne demek kız çok basit hazır kek bu al süsle sadece bu pastanın süslemesi kendini gösteriyo yoksa bişiy yok bunda pudingle yaptım birde krem şanti

yok tatlım pimapen cam yapan bi fabrikada calısıyorum

bolcum canım eve gidiim bakarım yarın yazarım oldumu akşam beyaz eşyalarım gelicek evime gidicem önce ayy çok heyecanlıyımmm kıslaarrr

ALLAH sana böyle hep tatlı heyecanlar versin heaven......
enimse ne tarafta

saol canım benim hepimize nasip olsun inşallah ev kurmak çok zevkli bişi her nekardar zor da olsa yine de zevkli sonu güzel olsun inş hepimizin tatlım

kızlar düğünde sırf orkestra istemiyorum ben cd doldurmak istiyorum türkçe pop müzik liste hazırlıcam şimdi aklında güzel şarkı olan varmı?

Demet akalın-evli mutlu çocuklu
Tuğba ekinci- yanma demezler yanan adama
Bollywood-ringa ringa
Candan erçetin-yüksek yüksek tepelere
Damat halayı
Fıkır fıkır oyna
Abe kaynana –izmirli Taylan
Çiçekçi kızz sarı lira verecem ben sana

Abe kaynana –izmirli Taylan
Çiçekçi kızz sarı lira verecem ben sana

offf bu iki şarkıda ben kopuyorum yaaaaaa süper hoppaaa bak oynayasım geldi yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…