• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa

yine özür diliyorum resimler çok büyük oluyor yahu :(

hiiç önemli değil canım.ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar kaydirigubbakcemile
kendi evimde kalıyor olsaydım eve gider gitmez yapardım. inşallah 1 hafta sonra yaparım :))

bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa

canım ben de yemeklerin içinde et - kıyma yiyemiyorum. hiç kimse de yediremez. beslenme alışkanlığı işte belli bir yaştan sonra değiştiremezsin de. nişanlım da çok sevmez o yüzden biraz şanslıyım sanırım :))

son 58 :) kızlarrrrrrr kaç aydır bırlıkteyız adım adım hepberaber mutluluga yuruyoruz her gun .... Hepinizi seviyorumm:sm_cool:olumunekankayizsmile

umarım küçüktür
2581.jpg

kızlar düğünde sırf orkestra istemiyorum ben cd doldurmak istiyorum türkçe pop müzik liste hazırlıcam şimdi aklında güzel şarkı olan varmı?

kızlar düğünde sırf orkestra istemiyorum ben cd doldurmak istiyorum türkçe pop müzik liste hazırlıcam şimdi aklında güzel şarkı olan varmı?

bolcum bir ara ben de sölemiştim böle bişi ben de kınamda sırf cd çalıcam çünkü bi kaç şarkı önerisi olmuşru ama çok bulamadık

demet akalın evli mutlu çocuklu
sibel can çakmak çakmak
murat boz gümbür gümbür
emir şıkı şıkı
emir eline düştüm
ajda pekkan halil koçak nikah
hadise evlenmeliyiz
ziynet sali gelin
ring ringa soooraaaa,
demet aklaın tecrübe
sezen aksu rakkas
sezen aksu gel gel sarışınım

Düğünde sadece orkestra olmaması bencede güzel fikir..Kıpır kıpır oynak pop müzikler güzel olurdu..Bende bakınayım bir ara.

saol heavencim bende tüm oynak müziği olan şarkıların adını yazdım sonra nete girip güzel olanları indirecem artık aklıma öyle geldi aklına güzel müzikler olanlar varsa bekliyorum kızlar..

yooo o güzel o da vardı benim listede doru candan erçetin vay halime kardeşim yaptı benim listeyi daha bir sürü şarkı yazmış yüklemiş ama şimdi aklımda yok hiç

Back