2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bende 10.10.2010 da evleniyorum kısmetse. Ev eşyaları alındı ( perde ve halılar hariç ) düğün mekanı tutuldu.

Gelinliğeime karar verdim , saolsun narsisus sayesinde saça da karar verdimm..

İyi bir kuaför bulmam lazım.

Birde düğünde doğal bir lens kullanmak istiyorum ama acaba rahatsız olurmuyum sonra diyede düşünüorum

bolcum canım eve gidiim bakarım yarın yazarım oldumu akşam beyaz eşyalarım gelicek evime gidicem önce ayy çok heyecanlıyımmm kıslaarrr
tşk ederim kızlar evt cnm yazarsan sevinirim bu arada şimdiden hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..kaydirigubbakcemile3

senin en azından belli bisaatin var cnm bende oda yok keyfe bağlı:mymeka:sinir oluyorum bu duruma

valla en iyisi aslında memurluk ya adamlar okadar rahatki ahh ahh keşke olabilsem.. bu arada slm hannecim..

memurlukta iyi ama öğretmenlık kadrolu olcan tatılın var yarım gun çalıs süper tam benllık

ayy evt o en süperi zaten ama bu saatten sonra olamıcam için memurluk dedim bende kaydirigubbakcemile3 güya sınava girecem ama hiiç çalışmıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…