k
kaydirigubbakcemile
hoş geldin canım. keyifler iyi şimdilik. sen nasılsın?
teşekkür ederim canım iyiyim tatli fırsat bilip tatlı flan yapıyorum ağlayan kek yaptım şimdi dolapta resmini eklerim birazdan kaydirigubbakcemile2
yok yok sen benden daha aktifsin şekerimm...
Yarın yatak odası mobilyam gelecek tabi bir aksilik çıkmaz ise....Halı için evin ölcüsü alacağım...
İnce temizliği ne kadar süre varken yapacaksınız kıslar.
teşekkür ederim canım iyiyim tatli fırsat bilip tatlı flan yapıyorum ağlayan kek yaptım şimdi dolapta resmini eklerim birazdan kaydirigubbakcemile2
Oooo jean canım, çok hamarat gördüm seni.:hulya:sırnaşık şey
ooo ağlayan pastaya bayılırım kızlar ben geçen oktay ustanın tarifinden yaptım üzerine sütlü çikolata eritip bir de onu döküyorun süper oluyor bir de kekinin içine findık koyun harika oluyor yaa off olsa sa yesek şimdi cokacimcoook
bir de o kısmı var dimi işin . ben önce bir kabasını bitirebilsem keşke canım
tatil mi dedinn :)) iyice dinlen canım tadını çıkar. hmm olsa da yesek şimdi fot.yu bekliyoruz sempatiksalakcinni
Sorma düğüne kadar kim bilir kaç kere temizleyeceğiz..Kayınvalim teyzem ile birlikte kabaını temizlemişlerdi mutfak hariç bende bu hafta sonu elden bir geçireyim istiyorum...
bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa
valla cnm ben resimleri göremiyorum ama bu saatlerde hep tatlı çeker cnm şuandada istedi sana afiyet olsun:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?