2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben ince temizliğimi yaptırdım temizlikçiye yerleştirirken tekrar bi silip süpürüp yerleştiririm zaten onu atlattım ben papatyacım

bir de o kısmı var dimi işin . ben önce bir kabasını bitirebilsem keşke canım

teşekkür ederim canım iyiyim tatli fırsat bilip tatlı flan yapıyorum ağlayan kek yaptım şimdi dolapta resmini eklerim birazdan kaydirigubbakcemile2

tatil mi dedinn :)) iyice dinlen canım tadını çıkar. hmm olsa da yesek şimdi fot.yu bekliyoruz sempatiksalakcinni

ooo ağlayan pastaya bayılırım kızlar ben geçen oktay ustanın tarifinden yaptım üzerine sütlü çikolata eritip bir de onu döküyorun süper oluyor bir de kekinin içine findık koyun harika oluyor yaa off olsa sa yesek şimdi cokacimcoook

ayyy kızlar çooook sıkıldım ya hiç geçmiyo şu zaman işyerinde ya dışarı çıkıp alışveriş yapasım varr yaa.........

Oooo jean canım, çok hamarat gördüm seni.:hulya:sırnaşık şey

tatil mi dedinn :)) iyice dinlen canım tadını çıkar. hmm olsa da yesek şimdi fot.yu bekliyoruz sempatiksalakcinni[/QUOTE]

yeni işime başlayana kadar uğraşıyorum işte kızlar ama üstüne çikolata sos yerine beyaz çikolata sos döktüm opuyorumnanaktan

tatil mi dedinn :)) iyice dinlen canım tadını çıkar. hmm olsa da yesek şimdi fot.yu bekliyoruz sempatiksalakcinni

yeni işime başlayana kadar uğraşıyorum işte kızlar ama üstüne çikolata sos yerine beyaz çikolata sos döktüm opuyorumnanaktan[/QUOTE]

ellerine sağlık tatlım ben müstakbel kocişime yapmıştım da ilk defa çok beğenmişti inşallah hep yapmak nasip eder rabbim sevdiğin insan yaptıklarını beğenince insanın daha bir yapası geliyor zevkle yapıyor dimi jean canım resmini ekle de bari gözümüzü doyuralım karnımızı doyuramasak da

ay evt ya beğenince insan daha bi zevkle yapıyo ama benimki bu konuda çok takıntılı hiçbişeyi doğrudüzgün beğenmez,yemez bakalım nasıl alışacak beyefendi yemeklerime annesinin yemekleri çok beğeniyo kendileri halbuki hiç güzel değil ama bakalım.

bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa

bu sadesi

bu süslüsü

bu da damla çikolatalılar

not:ilk denemem ama tadı çok güzelmiş tavsiye ederim sanırım üstüne çikolata sosu beyaz çikolata sosundan daha da yakışacaktır ama evde beyaz vardı kaydirigubbakcemile5

afiyet olsunnnnnnnnnnn

aynen cnm bizimkide pek sebze sevmiyo gerçi bende çok yememde ama benden beter yani çok ayırıyo bakalım napcaz valla zor işimiz:1no2:

valla cnm ben resimleri göremiyorum ama bu saatlerde hep tatlı çeker cnm şuandada istedi sana afiyet olsun:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…