bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa
yine özür diliyorum resimler çok büyük oluyor yahu
bolcum sorma benimkide ayırır herşeyi yok etli yok kıymalı yemez pırasa yemez enginarın tadını bile bilmez kerevizi ağzına koymaz böle bir tip ben de hiç ayırmam herşeyi severim ya mesela nohut yemeği etsiz ya da kıymasız olurmu bizimkisi öle seviomuş nasıl olur bilmioyorum valla yaa
umarım küçüktür
son 58 :) kızlarrrrrrr kaç aydır bırlıkteyız adım adım hepberaber mutluluga yuruyoruz her gun .... Hepinizi seviyorumm:sm_coollumunekankayizsmile[/QUOT canım aynıyız seninle düğündaşım hihoyyyt
kızlar düğünde sırf orkestra istemiyorum ben cd doldurmak istiyorum türkçe pop müzik liste hazırlıcam şimdi aklında güzel şarkı olan varmı?
evt cnm zaman gittikçe azalıor zemuszemusson 58 :) kızlarrrrrrr kaç aydır bırlıkteyız adım adım hepberaber mutluluga yuruyoruz her gun .... Hepinizi seviyorumm:sm_coollumunekankayizsmile
gül çok mtluumm ya ıcım huzur dolu nıkah gununu aldıgımızda 4 ay vardı sımdı 58 son 10 diye saydığımız gunlerde gelıcek ıns.
bol bende kına ıcın arıyorum aslında yaa kızlar sarkı yok mu sole oynakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?