• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? :))

Tek su girişli makineler daha iyi, zaten A sınıfı makineler tek su girişli oluyor. Çift su girişli olduğu zaman iki musluk oluyo. Birinden sıcak su, birinden soğuk su temin ediliyo. Hani güneş enerjisiyle ısınan sular oluyo ya, onlar varsa çift girişli kullanılabilir.

Bu arada bizde 6. yılımızı bitirdikten sonra evleniyoruz. hihoyyyt

ooo canım hoşgeldin neler yapıyorsuın bizde harıl harıl alişverişlerdeyiz bide mesai satinde burda dedikodu yapıyoruz

hmm anladım kızlar peki burda ne demek istiyor bu tek girişli mi çift girişli mi tek-çift su girişi : hayır yazıor çok açıklamasız bişi yazmışlar sinir oldum varya

ooo canım hoşgeldin neler yapıyorsuın bizde harıl harıl alişverişlerdeyiz bide mesai satinde burda dedikodu yapıyoruz

Hoşbulduk canım. Şimdilik ara verdim ben hazırlıklara. En son işte ev bakmıştık, %90 o ev olucak. Haftasonu geri dönüp bi daha bakıcaz eve, fotolarını çekip eklicem. Kızkardeşim ağustosta doğum yapıcak diye onun yanına geldik, ben arada sırada gelinlik falan için dönücem. Şimdilik başka bişey yapmıyorum. opuyorumnanaktan

Elektrik süpürgesi ne aldınız kızlar, ben hala karar verip alamadım?

ben ihlasınkini aldım aura cleanmac temizlik robotu annem de aldı aynısını kullanıyoruz memnunuz çok güzel çekiyor ve de temizliyor

temizlikrobotu.jpg

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? :))

selam canım hoş geldin iyiyiz nolsun. muhabbeti koyulaştırdık . sen neler yaptın?

Bu arada bizde 6. yılımızı bitirdikten sonra evleniyoruz. hihoyyyt

tebrik ederim canım sizi. artık bu kadar yıl ilişki yürütüp de evlenen çok kişi kalmadı.

ayy eşin yazmışsın allh söyletdi:Saruboceq: saolsun hiç pes etmedi zaten benimle çok sabırsız olan bir insan hayatda anlasamaz beni kolay kolay kimse çekemez çok kaprisliyimdir iyi dayanıyor valla :asigim::nazar:
2 taraftan biri muhakkak sabırlı olmalı bence de canım. yoksa iş inada biner kimse kimsenin tavrını kaprisini çekmez.

Hoşbulduk canım. Şimdilik ara verdim ben hazırlıklara. En son işte ev bakmıştık, %90 o ev olucak. Haftasonu geri dönüp bi daha bakıcaz eve, fotolarını çekip eklicem. Kızkardeşim ağustosta doğum yapıcak diye onun yanına geldik, ben arada sırada gelinlik falan için dönücem. Şimdilik başka bişey yapmıyorum. opuyorumnanaktan

Elektrik süpürgesi ne aldınız kızlar, ben hala karar verip alamadım?

inşallh sağsalim kucagınıza alırsınız bebeğinizi canım buarada bende elekrikli süpürgemi beko aldım

soul cum bebişiniz hayırlı olsun şimdiden sağlıkla doğsun. ben de 2 ay önce teyze oldum. çooook güzel bir duygu :))
elektrik süpürgesini ben de almadım daha karar veremiyorum. philips in maraton modelini önermişlerdi. h.sonu bakacağım ben de

selam kızlar bende geldim bence de sulu almayın philips maraton çok öneriliyor bir bakın derim şekerler keyifler nasıl?

soulmate teşekkür ederim tatlım anladım tamam o zaman opuyorumnanaktan

Rica ederim canım. opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım sizi. artık bu kadar yıl ilişki yürütüp de evlenen çok kişi kalmadı.

Teşekkür ederim canım, öyle böyle sonunda evleniyoruz işte. hihoyyyt

inşallh sağsalim kucagınıza alırsınız bebeğinizi canım buarada bende elekrikli süpürgemi beko aldım

İnşallah canım. opuyorumnanaktan

tatlım 9202 modeli sulularla uğraşmak zor oluyo ya yıka kurula falan her seferinde sevmiyorum oyüzden.

Evet, sulu istemiyorum ben zaten o yüzden zaten.CADIARZU

soul cum bebişiniz hayırlı olsun şimdiden sağlıkla doğsun. ben de 2 ay önce teyze oldum. çooook güzel bir duygu :))
elektrik süpürgesini ben de almadım daha karar veremiyorum. philips in maraton modelini önermişlerdi. h.sonu bakacağım ben de

Teşekkür ederim canım. Ablamdan bi yeğenim vardı şimdi de kızkardeşimden olucak. Teyze olmak gerçekten çok güzel. :teytey:

Back