2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayırlı olsun canım güle güle kullan tost mak. nekadar aldın canım

tşk ederim canım nişanlanmadan önce çalıştığım yerden aldım beyaz eşyalarımı da ordan çok hesaplı almıştım zaten. tost makinam korkmaz A328 tostkolik modeli 170 dedi 150 liraya
rondom profilo robo1100 Profilo Dayanıklı Ev Aletleri - Küçük Ev Aletleri - Mutfak Aletleri - Mutfak Aletleri - Mini Robot - ROBO1100 internet fiyatı ve liste fiyatı 84,40 lira ben onu 40 liraya aldım baya hesaplı oldu %50 den fazla indirimli aldım.

hoşbulduk enimsecim canım benim ben de sizleri özledim giremiyorum pek nete giremiyordum yani işler biraz yoğundu geçici vergi dönemi malum yoğundum biraz yardımcım da izindeydi o yüzden boş vakit bulup da giremedim nete fazla ya kızlar ben şu arabalara yazılan yazıları araştırıcam eğer farklı bişi bulursam paylaşırım sizinle tamam kıslar

bende almamıştım da gerek yok diye arkadaş ısrarala düğün hediyesi ne alayım diye soruyor tost mak. aldırayımda o eksikte aradan çıksın :teytey:

selam kizlaaaar :teytey:
nasilsiniz bakalim?

gecmisi birazcik okudum..
alinan her esya hayirli olsun alkisalkisalkis
hannecim, deliciouscum evler hayirli olsun opuyorumnanaktan

dilekcim..allah bir yastikta kocatsin insallah..bir ömür boyu cok mutlu olun insallahopuyorumnanaktan..demek artik evlisin..nasil bir duygu tatlim??bilmiyorumkismile
insallah nikah gününüz güzel gecmistir..neler yaptiniz?
resimlerini bekliyoruz canim..

bende almamıştım da gerek yok diye arkadaş ısrarala düğün hediyesi ne alayım diye soruyor tost mak. aldırayımda o eksikte aradan çıksın :teytey:

canım ben tefal düşünüyordum ama bu aynı fiyat ve aynen hazır tostlar gibi yapıyormuş. o yüzden bunu aldık.bence gereksiz değil aldır. almayınca yeri gelir eksikliğini hissederiz.

perikızı hoşgeldin canım.

zuzu hoşgeldin uzun süredir görünmüyorsun neler yapıyorsun

vayyyyyyyyy beni hatırlıyosun demek çeyiz topiğindenmi)))))))))))))genelde geyik bölümünde oluyorum benim topik orda bugünde gezintiye çıktım yoksa her gün burdayım:)

canım ben tefal düşünüyordum ama bu aynı fiyat ve aynen hazır tostlar gibi yapıyormuş. o yüzden bunu aldık.bence gereksiz değil aldır. almayınca yeri gelir eksikliğini hissederiz.

canım önce aldırcaktım bütün eksikleri 1yerden aldık ve inanılmaz para gitdi onuda evlendikten sonra alayım dedim ama 2 ark. birleşip bi hediye alcaklarmış eksik sordular benimde şuan hiçbir eksiğim yok sadce tost mak. var diye söylemiştim ama kızlar biz alırız sen mode ve markayı karar ver msj at dediler çok sevindim çok şükür eksiklerimde tammlandı

vayyyyyyyyy beni hatırlıyosun demek çeyiz topiğindenmi)))))))))))))genelde geyik bölümünde oluyorum benim topik orda bugünde gezintiye çıktım yoksa her gün burdayım:)

tabicanım hatırlıyorum genelde her topikte yorumun var en aktif k.k elenmanı olumunekankayizsmile buraya çok takılmıyorsun ama birara ugruyordun daha sık gel tatlım vereliniortak

sen hangi marka düşünüyorsun canım bu benm aldığım korkmaz ın geniş modeli altı adet alıyor tek seferde.hemde hazır tost gibi yapıyor diye. ben son anda gördüm bunu.yoksa tefaldi tercihim.

sen hangi marka düşünüyorsun canım bu benm aldığım korkmaz ın geniş modeli altı adet alıyor tek seferde.hemde hazır tost gibi yapıyor diye. ben son anda gördüm bunu.yoksa tefaldi tercihim.

canım bende tefal yada arzum düşünüyordum ama sen özelliklerini bahsedince hemn gönlüm korkmaza kaydı ark. bisorayımda eger fiyat çok gelirse bende ilava edeyim korkmaz aldırayım

tabicanım hatırlıyorum genelde her topikte yorumun var en aktif k.k elenmanı olumunekankayizsmile buraya çok takılmıyorsun ama birara ugruyordun daha sık gel tatlım vereliniortak

vayyy sıkı takiipçimsin :)))))))))))))))) yok canım ben bu topiğe sık uğramıyordumki ben genelde geyikte oluyorum bide çeyize uğruyodum ama ben undomiele küsüm hıhhhhh
tatildemi o zilli sonra bi msj atam ben ona

olabilir bende çok gezdiğimden genelde senin yorumlarını görüyordum malum suan çeyiz topiklerine ziyaretimiz daha çok oluyor. undo suan ailesinin yanına tatile gitdi vaal sadce keyif onda var bütün işleri bitirdi geziyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…