2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende zaten dalga geçtim yani artık hep bu yazı var onu demek istedim:))))))))

saol cnm destegin için bilmiyorum artık bişiler olck

düğün 25 gunlukken olmıcak zaten eylülde düğün cnm

bende zaten dalga geçtim yani artık hep bu yazı var onu demek istedim:))))))))

bende öyle yazdırmak istiyordum en azından burda kimsede görmemiştim yada bana hiç denk gelmemişti dün nişanlımla dolaşırken birtane gelin arabası geçti o yazı vardı akşam eve dönüyorduk düğün salonun önünde başka bir gelin arabasını gördük yine aynı yazı var nişanlımda hayatım sen bu yazıda halendaha ısrar ediyormusun dedi malum daha 2ay var kimlerde görcez kimbilir bende tabiki hayır delimisin resmen duvar yazısı gibi olmus herkezde o var. çok fazla bilinmeyen bişey bulmamız lazım

kolay gelsin tatlisim.senin maasallah pek bir iisin kalmadi
darisi basimiza artik ne diyim kaydirigubbakcemile3
saol canım benim aminn çok şükür her iş bitdi undoyu özendik 2haftada herişi bitirdik ama 2ayın nasıl geçicegini hiç düşünmedim yakın olsak hepinizin yardımınına gelirdim kızlar çok sevdim ben bu alışveriş işiniz hihoyyythihoyyyt

enimsecim canımmmm benim başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten hayatımmm Allah sabır versin ani ölüm zordur benim de abim gibi sevdiğim bir akrabam iki çocuğu bir karısını geride bıraktı trafik kazası geçirdi öldü o da zor oluyor bilirim ama Allah sabrını veriyor bir şekilde hayat devam ediyor yaşadığımız müddetçe de devam edicek bizim için bitanem sen bugünlere bir daha dönemeyeceğini düşünüp düğünün için en iyisinin yapılması için odaklan eminim abin de böle olmasını isterdi tatlım tekrar başın sağolsun canımmm

delicious tatlımsenin çok kötü denk gelmiş düğünden sonramı nikahın yapılcak yanlış anlamadım dimi

saol cnm çk teşekküe ederim destegin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…