çok sağol canım aminnnnnnnn inşallah en kısa zaman da o güzel duyguları sizede yaşattırır rabbim
kızlar uzun zamandır giremiyorum baya ilerlemiş sayfalar davetiyelerin adını soran olmuş kıvılcım davetiye kızlar hepsi gelin arabası yazıları konuşulmuş değişik fikri olan varsa paylaşsın kızlar ben düşündüm ama farklı bişi bulamadım eşyalar falan alınmış biz de aldık mobilyalarımızı sadece halılarımız kaldı bir de beyaz eşyalarımızı bir yerde beğenmiştik alıcaktık ama elinde kalmamış istediğimiz model başka yerden bakıcaz o yüzden de yatak odamız salon köşe koltuğumuz tv ünitemiz masa sandalyemiz ve oturma odasına koltuğumuz hepsi alındı perdelerimiz de dikiliyor halılar kaldı kızlar sadece bakalım bir gelsin mobilyalar nasıl olucak umarım eksik ya da yanlış olan bir durum çıkmaz ortaya eşyalar gelince en çok ondan korkuyorum ya güzel durmassa ya sığmassa ya evi küçültürse sıkış tepiş olursa diye falan korkuyorum bir de benim bugün nedense feci baş ağrım var regl dönemindeyim sanırım ondan ama çatlıyor başım zor dayanıyorum valla şuanda
heaven hoşgeldın uzun süredir yoktun özledık senijeanrüzgar sizlerde hoşgeldınız kızlar
son 58 günnnn :lepi:hihoyyyt
kızlar suan netten nişanlımla düğün işini konusuyoruz nasıl olcak falan die nıkahmı düğünmü çok tuhaf oldum ya
canım senin düğününde yanliş hatırlamıyosam 18 eylüldeydi ,benim ki de öyle.Ben düğün gününü da sayıyorum 59 diye :içelim:
yuppii kaydirigubbakcemile2
Bende de nişanlımda da çok kararsızlık var canım .Biz hem düğünü hem de nikahı da yapcaz ama nikah düğünden önce mi yoksa düğünde mi olsun onun kararını veremedik.Şimdilik düğünde yapılcak gibi
size göre en hayırlısı neyse kararınız o olur inşallah olumunekankayizsmile
evet canım aynıydı bizim olumunekankayizsmileben 58 diye gün sayıyorum nişanlımda hergün msj atr bugünde 56 diye msj atmış olurmu58 dedim oda kına ve düğünü saymıyor :asigim2gün daha çabuk geçermiş
buarada bugün arkadasım kahvaltıya geldi bana 7li bereket fillerinden getirmiş çok şeker eşyalarımla beraber onuda götürcekmişim ev hediyesi olarak almış
50li sayıları da gördük umarım tek rakamlıları da görürüz:)) zaman nasıl geçiyor farkında olmadan ,daha dün 90dı boshayallersmile
lülülülülülü
evet canım yaa gerçekten çok çabuk geçiyor ilk nişnalndıgımızda 167 gün vardı bizim geçermi bu günler diyorduk ama 2aydan bile az kaldı göz açıp kapayıncaya kadar gecer çünkü ramazanda zamn daha çok çabuk geçiyormuş gibi geliyor bir bakmışız düğünüz olmuş ayyy çok heyecanlanıyorum yaa düşününce :teytey:
[/QUOTE]cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile
hihoyyyt zemuszemus akannehir ohaoldumsmile
aynen bu durumdayım ben de işte
dün tost makinamızı ve rondomuzu da aldık eksiklerimiz azalıyor
Ya öyle diyorlar da neden satıyorlar, 2 seneden beri piyasada doğru düzgün koyu renk mobilya yok. Bizim de tereddütlerimiz vardı mobilyacılarla konuştuk biz de. Öyle durup dururken hiçbir mobilya sararma yapmaz dediler. Güneş ışığı devamlı, önünde hiçbir engel olmadan mobilyaya temas ederse sararır dediler. Ki bu lake mobilyalar araba boyası ile boyanıyormuş. Arabaya bile zarar verir direkt gelen güneş ışığı dedi mobilyacımız. Başka mağazalara da girdik, Showroomlarda camekanlardaki güneşlikleri biz bile kapatıyoruz dediler mobilyacılar. Benim aldığım yer normalde 2 kat boya sürülmüş olarak çıkıyor dedi fabrikadan mobilyalar, biz üstüne 4 kat daha attırıyoruz dedi. Ve mobilyalarımızın hepsi açık renk. Koyu renk mobilyaları babamlar bile beğenmediler düşünün yani, ki koyu renk alın diye de tavsiyede bulunan insanlar bunlar.
Bakalım kullanalım, inşallah memnun kalırız.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?