• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar uzun zamandır giremiyorum baya ilerlemiş sayfalar davetiyelerin adını soran olmuş kıvılcım davetiye kızlar hepsi gelin arabası yazıları konuşulmuş değişik fikri olan varsa paylaşsın kızlar ben düşündüm ama farklı bişi bulamadım eşyalar falan alınmış biz de aldık mobilyalarımızı sadece halılarımız kaldı bir de beyaz eşyalarımızı bir yerde beğenmiştik alıcaktık ama elinde kalmamış istediğimiz model başka yerden bakıcaz o yüzden de yatak odamız salon köşe koltuğumuz tv ünitemiz masa sandalyemiz ve oturma odasına koltuğumuz hepsi alındı perdelerimiz de dikiliyor halılar kaldı kızlar sadece bakalım bir gelsin mobilyalar nasıl olucak umarım eksik ya da yanlış olan bir durum çıkmaz ortaya eşyalar gelince en çok ondan korkuyorum ya güzel durmassa ya sığmassa ya evi küçültürse sıkış tepiş olursa diye falan korkuyorum bir de benim bugün nedense feci baş ağrım var regl dönemindeyim sanırım ondan ama çatlıyor başım zor dayanıyorum valla şuanda

canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın böyle korkuların olmasın canım güzel olacaktır. geçmiş olsun

kızlar bütün işi biripde beklemek de hiç iyi olmuyor çok sıkılıyorum yaa agustosun ilk haftasına kadar yapıcak bişey yok

kızlar suan netten nişanlımla düğün işini konusuyoruz nasıl olcak falan die nıkahmı düğünmü çok tuhaf oldum ya

kızlar suan netten nişanlımla düğün işini konusuyoruz nasıl olcak falan die nıkahmı düğünmü çok tuhaf oldum ya

Bende de nişanlımda da çok kararsızlık var canım .Biz hem düğünü hem de nikahı da yapcaz ama nikah düğünden önce mi yoksa düğünde mi olsun onun kararını veremedik.Şimdilik düğünde yapılcak gibi

size göre en hayırlısı neyse kararınız o olur inşallah olumunekankayizsmile

canım senin düğününde yanliş hatırlamıyosam 18 eylüldeydi ,benim ki de öyle.Ben düğün gününü da sayıyorum 59 diye :içelim:
yuppii kaydirigubbakcemile2

evet canım aynıydı bizim olumunekankayizsmileben 58 diye gün sayıyorum nişanlımda hergün msj atr bugünde 56 diye msj atmış olurmu58 dedim oda kına ve düğünü saymıyor :asigim:o2gün daha çabuk geçermiş

Bende de nişanlımda da çok kararsızlık var canım .Biz hem düğünü hem de nikahı da yapcaz ama nikah düğünden önce mi yoksa düğünde mi olsun onun kararını veremedik.Şimdilik düğünde yapılcak gibi

size göre en hayırlısı neyse kararınız o olur inşallah olumunekankayizsmile

biz nikahtan önce yapmak istiyoruz ama ailler daha bişey demediler akannehirakannehir

buarada bugün arkadasım kahvaltıya geldi bana 7li bereket fillerinden getirmiş çok şeker eşyalarımla beraber onuda götürcekmişim ev hediyesi olarak almış

evet canım aynıydı bizim olumunekankayizsmileben 58 diye gün sayıyorum nişanlımda hergün msj atr bugünde 56 diye msj atmış olurmu58 dedim oda kına ve düğünü saymıyor :asigim:o2gün daha çabuk geçermiş

50li sayıları da gördük umarım tek rakamlıları da görürüz:)) zaman nasıl geçiyor farkında olmadan ,daha dün 90dı boshayallersmile

buarada bugün arkadasım kahvaltıya geldi bana 7li bereket fillerinden getirmiş çok şeker eşyalarımla beraber onuda götürcekmişim ev hediyesi olarak almış

onlar çok tatlı oluyo hihoyyyt hayırlı olsun bol bereket getirsin evine a.s.

lülülülülülü
50li sayıları da gördük umarım tek rakamlıları da görürüz:)) zaman nasıl geçiyor farkında olmadan ,daha dün 90dı boshayallersmile

evet canım yaa gerçekten çok çabuk geçiyor ilk nişnalndıgımızda 167 gün vardı bizim geçermi bu günler diyorduk ama 2aydan bile az kaldı göz açıp kapayıncaya kadar gecer çünkü ramazanda zamn daha çok çabuk geçiyormuş gibi geliyor bir bakmışız düğünüz olmuş ayyy çok heyecanlanıyorum yaa düşününce :teytey:

lülülülülülü

evet canım yaa gerçekten çok çabuk geçiyor ilk nişnalndıgımızda 167 gün vardı bizim geçermi bu günler diyorduk ama 2aydan bile az kaldı göz açıp kapayıncaya kadar gecer çünkü ramazanda zamn daha çok çabuk geçiyormuş gibi geliyor bir bakmışız düğünüz olmuş ayyy çok heyecanlanıyorum yaa düşününce :teytey:

hihoyyyt zemuszemus akannehir ohaoldumsmile
aynen bu durumdayım ben de işte

ben kaçıyorum şimdilik ,görüşürüzz kaydirigubbakcemile4

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile
[/QUOTE]

Canım korkacak bişi yok koyu renkli daha kötü bence..En ufak tozu vs. hemen belli ederi. Güle güle kullan tatlım.

hihoyyyt zemuszemus akannehir ohaoldumsmile
aynen bu durumdayım ben de işte

bazen nişanlım psikolaga gidelimmi diyor kaydirigubbakcemile çünkü rüyamda hep olumsuz seyler görüyorum buda beni çok rahatsız ediyor
hiçbişey yetişmemiş yada yanlış olmuş düğünümüze kimse gelmemiş falan hep böyle şeylerle ugraşıyorum gün içindede ağlıyorum aklıma geldikce geceleri uyuyamıyorum aglayarak uyanıyorum

Ya öyle diyorlar da neden satıyorlar, 2 seneden beri piyasada doğru düzgün koyu renk mobilya yok. Bizim de tereddütlerimiz vardı mobilyacılarla konuştuk biz de. Öyle durup dururken hiçbir mobilya sararma yapmaz dediler. Güneş ışığı devamlı, önünde hiçbir engel olmadan mobilyaya temas ederse sararır dediler. Ki bu lake mobilyalar araba boyası ile boyanıyormuş. Arabaya bile zarar verir direkt gelen güneş ışığı dedi mobilyacımız. Başka mağazalara da girdik, Showroomlarda camekanlardaki güneşlikleri biz bile kapatıyoruz dediler mobilyacılar. Benim aldığım yer normalde 2 kat boya sürülmüş olarak çıkıyor dedi fabrikadan mobilyalar, biz üstüne 4 kat daha attırıyoruz dedi. Ve mobilyalarımızın hepsi açık renk. Koyu renk mobilyaları babamlar bile beğenmediler düşünün yani, ki koyu renk alın diye de tavsiyede bulunan insanlar bunlar.
Bakalım kullanalım, inşallah memnun kalırız.:Saruboceq:[/QUOTE]

Canım ben de ilk almadan önce açık renk alayım toz belli etmez kullanımı daha rahat olur diye düşünyordum ancak tam tersi çok daha zormuş. bunu bana anlatan mobilyaları aldığım yerdeki mimar. Kılcal çizikler çok daha bariz belli oluyor. Ben birkaç yıldan bahsediyorum. Gerçekten bizim bayo dolabımız lake boya; 10 yıl olmuştur onda sararmalar var. İnşallah pişman olmayız.

Ya öyle diyorlar da neden satıyorlar, 2 seneden beri piyasada doğru düzgün koyu renk mobilya yok. Bizim de tereddütlerimiz vardı mobilyacılarla konuştuk biz de. Öyle durup dururken hiçbir mobilya sararma yapmaz dediler. Güneş ışığı devamlı, önünde hiçbir engel olmadan mobilyaya temas ederse sararır dediler. Ki bu lake mobilyalar araba boyası ile boyanıyormuş. Arabaya bile zarar verir direkt gelen güneş ışığı dedi mobilyacımız. Başka mağazalara da girdik, Showroomlarda camekanlardaki güneşlikleri biz bile kapatıyoruz dediler mobilyacılar. Benim aldığım yer normalde 2 kat boya sürülmüş olarak çıkıyor dedi fabrikadan mobilyalar, biz üstüne 4 kat daha attırıyoruz dedi. Ve mobilyalarımızın hepsi açık renk. Koyu renk mobilyaları babamlar bile beğenmediler düşünün yani, ki koyu renk alın diye de tavsiyede bulunan insanlar bunlar.
Bakalım kullanalım, inşallah memnun kalırız.:Saruboceq:

Canım ben de ilk almadan önce açık renk alayım toz belli etmez kullanımı daha rahat olur diye düşünyordum ancak tam tersi çok daha zormuş. bunu bana anlatan mobilyaları aldığım yerdeki mimar. Kılcal çizikler çok daha bariz belli oluyor. Ben birkaç yıldan bahsediyorum. Gerçekten bizim bayo dolabımız lake boya; 10 yıl olmuştur onda sararmalar var. İnşallah pişman olmayız. [/QUOTE]

İnşallah pişman etmez rabbim.:Saruboceq:

Back