• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar ben geldım karar veremedik nişanlımla düğünmü yoksa nikahmı olacagı konusunda aileler konussun diye karar verdık artık hayırlısı olur inş

gezerken banada uğra bir soluklan:))))))))))))))))))))))) nişanlımısın bu arada

kızlar ben geldım karar veremedik nişanlımla düğünmü yoksa nikahmı olacagı konusunda aileler konussun diye karar verdık artık hayırlısı olur inş

bence siz ikiniz karar verin düğünmü istiyorsunuz yoksa nikahmı en sağlıklı karar bu bence

en iyisi canım ama aileler karar versin derken sennde içinde bişeyler kalmasın istediklerine yine yap canım sonra çok üzülürsün bence hepberaber karar verin önemli olan ikinizin kararı.:1hug:

en iyisi canım ama aileler karar versin derken sennde içinde bişeyler kalmasın istediklerine yine yap canım sonra çok üzülürsün bence hepberaber karar verin önemli olan ikinizin kararı.:1hug:

tatlım öyle tabıkı ama biliyosun bizim durmu beklemedıgımız bişey oldu suan kafam karmakarısık

selam kizlaaaar :teytey:
nasilsiniz bakalim?

gecmisi birazcik okudum..
alinan her esya hayirli olsun alkisalkisalkis
hannecim, deliciouscum evler hayirli olsun opuyorumnanaktan

dilekcim..allah bir yastikta kocatsin insallah..bir ömür boyu cok mutlu olun insallahopuyorumnanaktan..demek artik evlisin..nasil bir duygu tatlim??bilmiyorumkismile
insallah nikah gününüz güzel gecmistir..neler yaptiniz?
resimlerini bekliyoruz canim..

çok sağol peri kızı herşey güzeldi pek heyecanlanmadım nişanlım benden daha heyecanlıydı çok şükür bir aksilik olmadan bitti evet artık evliyimmmm:sm_cool: valla şuan pek bir şey anlayamadım canım sadece arkadaşlar artık evlisin soyadın şu deyince tuhaf oluyorum gerçektende evliyim artık diyorum. resimleri iş yerinden ekleyemedim akşam ekleyeceğim inşallah sen neler yapıyorsun canım geçmişin hepsini okuyamadım

bence siz ikiniz karar verin düğünmü istiyorsunuz yoksa nikahmı en sağlıklı karar bu bence

evet önceden öyle diyoduk ama suan durumumuz farklı biraz canım 25 gün önce abim vefat etti napıcagımızı sasırdık malesef salon tutuldugu için uçak biletleri balayı rezervasyonu yapıldıgı için erteleyemiyoruzz

kızlar ya bulamadım hiç güzel gelin arabası plaka yazıları yaa çok sapıkça şeyler var doğru düzgün romantik bişi bulamadım valla ben sizin aklınıza geln bişi var mı

kızlar ya bulamadım hiç güzel gelin arabası plaka yazıları yaa çok sapıkça şeyler var doğru düzgün romantik bişi bulamadım valla ben sizin aklınıza geln bişi var mı

buranın meşhur plaka yazısını söylim sana

dünya oydu o da benim olduzemuszemus

evet önceden öyle diyoduk ama suan durumumuz farklı biraz canım 25 gün önce abim vefat etti napıcagımızı sasırdık malesef salon tutuldugu için uçak biletleri balayı rezervasyonu yapıldıgı için erteleyemiyoruzz

ya başın saolsun daha çok yeniymiş yaaaa neden öldü seni üzmek istemem ama

kaydirigubbakcemile5
ya başın saolsun daha çok yeniymiş yaaaa neden öldü seni üzmek istemem ama

trafık kazası zaten hasta falan olsaydı düğün falan ona göre karar verılırdı bastan hiç yapmaya kalkmazdık şimdi hersey hazırken aniden böle bişi oluunca hepimiz tepetaklak olduk

tatlım öyle tabıkı ama biliyosun bizim durmu beklemedıgımız bişey oldu suan kafam karmakarısık

seni çok iyi anlıyorum canım ama hayat devam ediyor. sana bişey anlatıcam sen ne demek istediğimi anlarsın zaten bizim birtane komsumuz vardı okadında babasına inalımaz düşkün 2yıl önce düğün yapcaklardı tam kına gecesinde babbası vefat etdi onu ögleden sonra gödüler akşamına kına gecesine gitdiler düşün biz hatda oynamıcaktım ama kendisi ısrar etdi bu günü çocuklarım için en güzel geçmesini saglıvcam dedi herkez normal hiçbişey olmaış gibi davrandiler ertesi günde öyle kendisi bile oynadı sordum ben senin için çok zor muştur diye eger ben kalkmasaydım yada salona gelmeseydim oğlumla gelinimin en güzel unutulmaz günleri kötü geçicekti güzel bi anı olara kalsın istedim benim evden dışarı çıkmamm yada evde sürekli ağlamm onu gere getircekmi en azından çocuklarımın en mutlu gününde yanında oldun onları mutlu etdim dedi ve taktir etdim kendisini sende iyi düşün isteklerini ve içine sinen herseyi yap ki yıllar sonra düğününü keşke şöyle yapsaydım diye hatırlama herşey gönlünce olsun canım sonuçta hayat herşeye ragmen devm ediyorolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

trafık kazası zaten hasta falan olsaydı düğün falan ona göre karar verılırdı bastan hiç yapmaya kalkmazdık şimdi hersey hazırken aniden böle bişi oluunca hepimiz tepetaklak olduk

çok üzüldüm yaaaa içim bir garip oldu ben olsam direk nikah yapardım tabi bu benim fikrim ben düğün yapamazdım çok yeni çünkü yaaa millet güler yaaa bence 25 günlükken düğün yapmak garip bence

Back