2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım en zorlandıgım nokta buydu yanı hem onu kırmak ıstemıyorum hemde istedıgım gıbı olsun ıstıyorum bıraz sabırla orta yolu bulduk cnm ama sabır gereklı arkadaslarım sendekı sabırda peygamber sabrıymıs dıyolarkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 sen halletmişsn ne güzel
bakalım ben ne yapcam inş.bizde bulurz orta yolu ama ben gelinlikte çok taviz vermk istemiyorum içimde upte kalmasını istemiyorm ben düğün gününe kadar görmesini istemiyorum biraz heycanlansn meraklansın diyee straplezmi yaptırsamm acaba

sen bılırsın cnm ama yınede canın sıkılmasın o gün

straplez olmayıp çok şık olan modeller var canım
sitede buna ait bi başlık var oradakilere bak bi bisürü çeşit var
ben de akılı yaptırıyorum
bu bizim ortak kararımız oldu

bak sana iki örnek
strapleze askı ayrıca eklenince güzel olmuyor ama
askı ayrı olmayınca çok şık oluyo
bunların göğüs kısmı sana göre ayarlanabiliyor üstünde kesiyorlar zaten
askılı yapacaksanız m şeklinde kesimler güzel duruyor

lepicimm saolll canımm bende ikinci gösterdiğim modeldeki gibi yakası olanları seviyorum hoş duruyo göğüs kısmı ayarlanıyosa öle yaptırım bende pazar günü gezicem moda evlerini onlarda yönlendirirler

lepi cime kaılıyorum ayrıca ben dantele bayılıyorum kayık yaka falan düşünmez misin?gelinlik modelleri kısmında "şu koca dünyada straplez sevmeyen bir tek ben miyim" gibi bir konu vardı oradaki modellere bakarsan çoooookkkk güzel modeller bulabilirsinnnn emel cik

bak işte tatlım bunun gibigöğüs kısmından daha ince geçiyordu. böyle az bi kısmı dantel olursa altını da her model uydurulabilir etek kısmında yani

benim üst kısım böle olucak danteli daha farklı ve belki kolu uzun olmayacak yani karar veremedim ama dantel çok ayrı hava katıyor şeker

canım pazar günü gezersem iyice oturur inşallah kafamdaa modell ben dantelli sevmiyorum kayık yaka hiç düşünmedim canım
ama ben straplez seviyorumkaydirigubbakcemile3 bakarım canımm o sayfaya

hehe straplez seviyorsan şeker nişanlıcınıaaaaaa söle kırmasın seni yoksa klava: heheeee gönlüne göre olsunnnnnn

ozzy cim rahatlığına göre ayarlat kollarını

bu kollar ellerini yukarı kaldırdığında seni rahatsız etmeyecek şekilde olmalı
ben ikinci eklediğimin göğüs kısmı kapalısını yaptırıorum
tam olarak o değil ama askıları bu şekilde kalın olacak ve m şeklinde olacak önü
önce kadın iğneledi sonra kesti en son biraz daha kesti
ben de çatal neyim olmayınca dekolte mekolte firikik olmuo haha
yani siz ayarlıosunuz birlikte kime sorsan senin üstünde ayarlicaz merak etme der

bide vücudunuzu iyi tanımak gerek
benim omuzlarım kem,kli oyüzden tam kemiğin geçtiği
nokatadan askı geçirttimki o kemik görünmesin
oyüzden de kayık yaka falan istemedim ben
ve iri göğüslü olmadığımdan da
m şeklinde ayarlattım göğüs kısmını taşan maşan olmuo zaten:)
bi kaç deneyin göreceksiniz zaten size yakışanı

ozzycimm anlamıyoo iştee bana gösterdi inceck askılı böle olsa yeter dio o askı olsa ne olmasa nee ama illa bişe olcakklava:
benm komşumun kızı evlendi geçen hafta dantelliydi yakası kollarındada kısacık yaptrmş dantel çok güzel durmuştu
saol lepicim bende böle yaptırcam yakasını büyük ihtimal

şu erkekleri anlamıyorum incenik askı olsa nolur olmasa nolur
erkekler sadece benim sözüm geçsin peşinde oluyorlar bazen
bua sinir oluom yanialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…