• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Aslında çok hoş olurdu ama pek zannetmiyorum ya. Sen düşünüyor musun canım?
canim ben dans etmeyi bilmiyorum hic esim daha das beter..Bi kac yer arastirim giris dansi icin guya 3 provada ogretiyolarmis en ucuzu 200 tl dedi dusun yani..Olmadi oylesine kendmiz gideriz 1 ay daha ucuza gelir o zamn..

Hannecim lütfen mütevazi olma kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi ev varmış gidip bakalım dedi :1: sakin konuştum bende :)) miss_curious hoşgeldin özlettin kendini nasılsın ?

Canımcım aynen devam, nişanlın bu dilden anlıyorsa bunu kullanacaksın. Hiddeti, siniri, kavgaları bir kenara bırakzemuszemus
Hadi gidin bakalım, inşallah gönlünüze göre bir evdiropuyorumnanaktan

Ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum bugün kime ne yazıcağımı şaşırdım bi yandanda yağmur yağıyor çamaşıları toplamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 Bizimde vaktimiz olmaz dans için evde 1.2 prova yaparız tamam kaydirigubbakcemile3

Hannecim lütfen mütevazi olma kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi ev varmış gidip bakalım dedi :1: sakin konuştum bende :)) miss_curious hoşgeldin özlettin kendini nasılsın ?

cnm benim iyiyim ya cok sevindim halletmissiniz nisanlinla sorunlari...Arada aklima geliyodun var ya naptiniz die cunku ben en son dugune gittiginiz gunu hatirliyodum..

Ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum bugün kime ne yazıcağımı şaşırdım bi yandanda yağmur yağıyor çamaşıları toplamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 Bizimde vaktimiz olmaz dans için evde 1.2 prova yaparız tamam kaydirigubbakcemile3

aaaa, yağmur mu var dışarda, bizim muhit güneşlikaydirigubbakcemile2
Benim nişanlım da bir gelsin de danışayım ona bu işi.

Canımcım aynen devam, nişanlın bu dilden anlıyorsa bunu kullanacaksın. Hiddeti, siniri, kavgaları bir kenara bırakzemuszemus
Hadi gidin bakalım, inşallah gönlünüze göre bir evdiropuyorumnanaktan

Evt hannecim bu dilden anlıyor kendisi güzellikle birazda cilveyle herşeyi yaptırabilirisn onada ben hemen sinirime yenik düşünüyorum ama elimden geleni yapıcam bundan sonra kaydirigubbakcemile3 Yeni bir evmiş kirası 500 müş heralde gidip bi konuşucaz bakalım bilmiyorumkismile

Kızlar merhaba...

Sabah bi merhaba diyebildim sonra duramadım... Şu yaz tatilinde tek kaldım bütün işe ben koşturuyorum... Düğün telaşı varken bunlarla uğraşıyorum böfff.... :sinifsinif:

Birazdan nişanlımla buluşup mutfak dolabına karar vereceğiz... Ölçüler alındı bi türlü ya biz müsait olamadık ya usta başlatamadık... Bugün inşallah hayırlısı ile tamamlıyacağız bu işi... Zaten ramazana kadar anca takabileceklermiş... Ne kadar hızlı olursak o kadar iyi yani...

canım hayırlı uğurlu olsun

hoşgeldın tatlımm hadi gözünaydınn

sagol hannem sicaklarla bogusyoruz canim ya..Birazdan disari cikicam ablamla biraz ben de mobilya bakiniyim:icecream:

bol cum hayirli olsun cnm..

Hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah. Merhaba bu arada.

tşk ederim kızlarzemuszemus

Evt hannecim bu dilden anlıyor kendisi güzellikle birazda cilveyle herşeyi yaptırabilirisn onada ben hemen sinirime yenik düşünüyorum ama elimden geleni yapıcam bundan sonra kaydirigubbakcemile3 Yeni bir evmiş kirası 500 müş heralde gidip bi konuşucaz bakalım bilmiyorumkismile
hadi cnm insallah...

Kızlar merhaba...

Sabah bi merhaba diyebildim sonra duramadım... Şu yaz tatilinde tek kaldım bütün işe ben koşturuyorum... Düğün telaşı varken bunlarla uğraşıyorum böfff.... :sinifsinif:

Birazdan nişanlımla buluşup mutfak dolabına karar vereceğiz... Ölçüler alındı bi türlü ya biz müsait olamadık ya usta başlatamadık... Bugün inşallah hayırlısı ile tamamlıyacağız bu işi... Zaten ramazana kadar anca takabileceklermiş... Ne kadar hızlı olursak o kadar iyi yani...

Kolay gelsin canım size de, Allah işinizi rast getirsin.

cnm benim iyiyim ya cok sevindim halletmissiniz nisanlinla sorunlari...Arada aklima geliyodun var ya naptiniz die cunku ben en son dugune gittiginiz gunu hatirliyodum..

:)) Ne olduysa ondan sonra oldu zaten... Ciddi ciddi bi ayrıldık sonra oturup konuştuk düzelttik ama biraz bende alttan almayınca böyle inişli çıkışlı götürüyoruz işte kaydirigubbakcemile3 sende nedir durumlar annen rahatsızdı iyimi şimdi ?

miss cim evlilik nasıl gidiyor bakalım?
canim valla daha anlayamadik evliliik nasi bisi..Hala flort ediyo gibiyiz,aksamlari disari cikiyoruz genelde o yogun calistigi icin..Ben de evde takiliyorum oylece..Bu aksam konsere gidiyoruz kaydirigubbakcemile2 nasipse..

Back