Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayım tatlım şimdi sana yazıodum biliyosun dimi ikimizinde düğünü aynı gün
bende yemeği koydum ateşe hamuru mayaladım blaşık yıkadım ve geldim 1 saat tutmuş ama gözlerim çok yandı ya yarım saat gözüme yandım ben yemekteyize katılsam yetiştiremem kesin kaydirigubbakcemile3
evt cnm biliyorum doğru sölüyosunda şu dönemlerde okadar çok geriliyorumki sürekli bi kavga hali yani okadar sıkıldımki mutlu bile olamıyorum hiç bişeyden.
bende yemeği koydum ateşe hamuru mayaladım blaşık yıkadım ve geldim 1 saat tutmuş ama gözlerim çok yandı ya yarım saat gözüme yandım ben yemekteyize katılsam yetiştiremem kesin kaydirigubbakcemile3
yanyana olsakta kavga etsek keşke hep :2:
bizim de her ihtiyacımız ufağımız tefeğimiz alınıp bitmiş gibi aradı hazırlan alayım seni arabaya cd çalar almaya gidelim diyor. neyse sesimi çıkarmayacağım alsın ben bir şey alacağım dediğimde sıkışırız derse karıştırcam ortalığı
valla cnm pek tavsiye etmiyorum biyerden sonra gına geliyo çünkü.gerçi senin yerinde olsam eminim bende öyle düşünürdüm ama umarım sende biran önce kavuşursun szde nerde yaşayacaktınız?
tatlım biz nişanlanmadan önce flört dönemınde o üni deydı uzaktık okulu bıttı hemen amerıkaya gıttı 1 yıl sonra geldı nişanlandık nişandan 2 hafta sonra gitti amerıkaya yıne şimdide düğün için beklıyorum düğünden 10 gün önce gelcek artık gün saymaktan gına geldı leylayla mecnunu gectık düğn sonrasıda bırlıkte amerıkaya gıdıcez tabı ben vıze alamazsam yıne ayrıyız alıstım artık sanırım bizim kaderımız
slm kızlar ay acayip yoğunum daha yeni giebildim muhtemelen akşam okuyacam yazılanları. Dün oturma odası için köşe siparişi verdik. Bir de mutfak masası ve iki tane üst üste geçen taburelerden aldık.
öyle düşünme tatlım umarım vizeni alabilrisin hem evli olduğunuz için almanız daha kolay olur.
tatlım biz nişanlanmadan önce flört dönemınde o üni deydı uzaktık okulu bıttı hemen amerıkaya gıttı 1 yıl sonra geldı nişanlandık nişandan 2 hafta sonra gitti amerıkaya yıne şimdide düğün için beklıyorum düğünden 10 gün önce gelcek artık gün saymaktan gına geldı leylayla mecnunu gectık düğn sonrasıda bırlıkte amerıkaya gıdıcez tabı ben vıze alamazsam yıne ayrıyız alıstım artık sanırım bizim kaderımız
ya cnm sizin işinizde zormuş ama keşke nikahı önceden yapsaydınız çünkü yurtdışına çıkacak olanlar genelde nikahlarını önceden yapıp vizeye başvuruyolar sonradan beklemek zorunda kalmazdın hiç değilse.
anladım cnm hayırlısı ozaman hı okumuştum gitmeme nedenini sende haklısın tabi annenleri yalnız bırakmak istemiyorsun onlarada zor olucak şimdi keşke gitmek zorunda kalmasaydın da allahın takdiri cnm eni sonu gitmen gerekecek yine başka kardeşin varmıydı?