Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son dediğin yer de avcılarda değilmi ben öyle duymuştum sanki papatya
canım benm nişanlım fotoğrafçı biz kristal albüm yaptırdık nişanda satış fiyatı 750 lira ama en güzel albüm.cam gibi.yine de pazarlığı sıkı tutun çünkü fotoğraf sektörü çok yüksek karla çalışıyor.maliyetin 10 katı işçilik ödüyorsunuz pazarlıkta üstün çıkın Çok üzgünüm çoook söylediğimi bilse çok kızar çok :teytey:
tamam biz duymadık canım![]()
tamam biz duymadık canım![]()
Ben duydum ben duydummmmkaydirigubbakcemile3
Ben duydum ben duydummmmkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis :roflol:
hanne den alıntı yapmıştım jean yazıyor kızlar sırekmeğimizle oynamayın :d
:roflol::roflol:Bize de indirim yapmalısınız o zaman, belki o zaman duymamazlıktan geliriz:roflol:
Selam kızlar,istemeden sohbetinize dahil oldum kusuruma bakmayın artık) Bu günleri olabilecek en stresli şekilde yaşamış biri olarak sizlere tavsiyem, tadını çıkarın
İnsan gerçekten çok gergin oluyor,kafası sürekli dolu oluyor,bazen söylediğiniz gibi nişanlınızı tanıyamıyorsunuz ama bu geçici bir süreç ve sadece düğün gerginliğinden kaynaklanan bir durum.Düğün günü öyle çabuk ve rüya gibi geçiyor ki, bu kadarcık mıydı diyorsunuz.Ve aynı yastığa baş koyduğunuzda bu streslerin hiçbiri kalmıyor.Şimdi düşünüyorum da ne güzel günlermiş.Birbirinize destek olun ve dediğim gibi tadını çıkarmaya bakın...
kaydirigubbakcemile3 Eee edebiyatçıdan başka ne beklenir kızımkaydirigubbakcemile3 Sen bir de özelden yazdıklarımı okusan:roflol:
Gerçekten de tatlı dil çok etkili, karşınızdaki kim olursa olsun. Yardımcı olabildiğim sürece mutlu oluyorum KK arkadaşlarıma. Ama benim de senden öğreneceklerim vardır eminim. En başta da İNGİLİZCEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3
Cigdemkok nasılsın canım?
Ne güzel şeyler yazmışsın öyle güzel anlatmışsınki kızdım bir an kendime bu kadar huysuzluk etme diye kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur geçicidir hepsi inşallah :Saruboceq:
Özelden muhteşem şeyler yazdı gerçekten evlenene kadar staj görmem lazım sendenkaydirigubbakcemile3 Ama can evinden vurduk galiba okan beyiBen sana beni anlamadın diye kızdım seni aramadım o akşam ne kadar üzüldüm bilmiyorsun sabaha kadar ağladım artık üzmeyelim birbirimizi yalvarıyorum sana yazmış :gitme:
Ama kendide üzüyor mobilya bakmaya gelmemek ne demek cnm :gitme: İnşallah aynı şeyleri söylemez tekrar ozaman böyle romantik şeyler yazmam valla alsanaalsanasmile
Ne güzel şeyler yazmışsın öyle güzel anlatmışsınki kızdım bir an kendime bu kadar huysuzluk etme diye kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur geçicidir hepsi inşallah :Saruboceq:
Özelden muhteşem şeyler yazdı gerçekten evlenene kadar staj görmem lazım sendenkaydirigubbakcemile3 Ama can evinden vurduk galiba okan beyiBen sana beni anlamadın diye kızdım seni aramadım o akşam ne kadar üzüldüm bilmiyorsun sabaha kadar ağladım artık üzmeyelim birbirimizi yalvarıyorum sana yazmış :gitme:
Ama kendide üzüyor mobilya bakmaya gelmemek ne demek cnm :gitme: İnşallah aynı şeyleri söylemez tekrar ozaman böyle romantik şeyler yazmam valla alsanaalsanasmile
Geçmişi okuyordum cnm benim şimdi gördüm... Sayende iyiyim kaydirigubbakcemile3 yazdım ben attığı msjı yukarda msj işe yaradı ama inşallah yola gelmiştirbilmiyorumkismile