maasallah canim..amiiin...
kuzum benimde annem istemedi..3 yil direndi..sonra gecen yil mayis tuttum kolundan eve getirdim..annem hemen sevdi kaydirigubbakcemile3
aynen canım benm annemde 2-3 yıl sonra çok sevdi oğluşum masum yüzlüm diyor :) anneler daha çabuk yumuşuyor galiba ben 14 yaşındaydım erken demeleri normaldi :dance:
valla canım doğru söylüyorsun anneler daha çabuk bağ kuruyorlar hatda çogu zamnb benden daha çok ondan yana oluyorlar onu koruyorlar sizinkilrde böylemi yapıyorlar
allh mutlulugunuzu ve bu heyecanınızı hiç bozmasın canım nasip işte inşallh babanda sever mutlu bi yuva kurarsınız :asigim:
valla canım doğru söylüyorsun anneler daha çabuk bağ kuruyorlar hatda çogu zamnb benden daha çok ondan yana oluyorlar onu koruyorlar sizinkilrde böylemi yapıyorlar
sırnaşık şey aynennn öyle canımhep beni suçlu çıkarıyor
ay ne çok ortak noktamız var kızlar benim annemde öğrenince 1 sene flan istemedi bi tanıştırdım şimdi çok seviyorlarhatta bazen ondan tarafa oluyor.Ama kayınvalidemde ilk başta ciddiye almıyordu bizi çok küçüksünüz düşünceleriniz değişir flan diyormuş ama şimdi kabullendi de sanki cadı bir kayınvalidem olacak gibi geliyor mafoldumben siz nasıl aileyle tanıştınız ?kayınvalideniz nasıl birde şey düşünüyorum karşılıklı pozitif enerji işi sanırım bu mesele yani forumda okuduğum kadarıyla
amin canım inşallah,seninkide
maasallah canim daha nice 5 senelere..
olabilir tatlim..artik cok normal..dikkatli olmak lazim..ama onun haricinde sorun yok.
bak bizde netde takiliyoruz ama normal insanlariz sonucta kaydirigubbakcemile3
evet canım ya doğru, hiç o niyetle başlamamıştım ben de konuşmaya ama nerden nereye geldi:)
anladim tatlim
canım liseye yeni başladığımızdaydı ama benmki benden 1 yaş büyük. annelerimiz gün arkadaşı. ben ilk başta istemedim beni tanı sonra karar ver dedi tamam dedim girdik bu yola ailem karşı geldi istemedi 2-3 yıl annem istemedi sonra ikna oldu 7 yıldır babam istemedi söz olduktan sonra sevdi düşündüğüm gibi biri değilmiş çok iyiymiş diyor artık. eşyalarımız evimiz arabamız hazır allaha şükür eksiğimiz kalmadı rabbim hepimize mutluluk huzur versin ayırmasın.opuyorumnanaktan
bizimde 5 oldu amma daha bişey yok canım okul ve askerlik var okul 1 sene onun 2 sene alsanaalsanasmile sonra askerlik sonrada çorap söküğü gibi gelir dioruz ama bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz aslında onlar nişan yapmak istiyor ama babam izin vermiyor :umursamaz:
bütün kılzar ne kadar çok beklemişsiniz hiç beklemeyen benim sanırım kasımda tanıştık ben istemedim tekrar görüşmedik şubatda evlenme teklif etdi tekrar hiç pes etmedi okadar ay bende kabul etdim martda sözlendik mayısta nişnlandık eylüldede evleniyoruz 10 ay içinde herşey olup bitmiş olcak evli olucaz aşkımla:asigim:
nişanlım askerliğini hakkari/çukurca da yaptı 14 şubat ta döndü çok şükür.
tam 1 yıl internet dahil yüzünü göremedim 4 temmuzda da nişanımız oldu sabretmek gerekiyor sonu mutluluk oluyor allahın izniyle
canım ben zaten tanıyordum alt komşumuzun akrabasıydı. annemin de gün arkadaşı. her ay görüşüyorduk yani. kayınvalidem normalde sessiz ama hiç belli olmaz ilerde değilmi kaydirigubbakcemile5
amin canım. erken olması hazırlıklar acısından kötü olur diye düşündük özellikle maddi anlamda ama gercekten yuva kuracak olnı allh yardımcı olurmus çok şükürherşeyimiz alındı vede kendi istediğimize aldık suan sadce aksesuar olarak dekoratif seyler alıcaz diğer türlü bütün eşyalar bitdi alıncak birtane bile bişey kalmadı suan aileler bizede hiç borç bırakmıcaklar sadece mutlu olun o bize yeter diyorlar okadar çok heyecanlı ve mutluyum ki anlatamm allh herkeze bu heyecanı ve mutlulugu yaşatır inşallh.
Amin canım yaa ne kadar güzel, benim de babam surat yapıyordu onla buluşcaımı bildiği zaman, hepsi nişana kadarmış. Derdi adı belli olsunmuş:)
Olur hepsi zamanla jeancim herşeyin bi vakti var elbet Allah hayırlısını versin, gönlüne göre olur umarım:)
çok güzel işte yıldırım aşkıııkaydirigubbakcemile2
off of benimkinin de askerliği 12 ay diye gitti 15 aya yakın yaptı uzattı ceza aldı biz de o sene 2 kez grştük yüzyüze çok zordu ama sonunda muradımıza ereceğiz inşllah
ay ne çok ortak noktamız var kızlar benim annemde öğrenince 1 sene flan istemedi bi tanıştırdım şimdi çok seviyorlarhatta bazen ondan tarafa oluyor.Ama kayınvalidemde ilk başta ciddiye almıyordu bizi çok küçüksünüz düşünceleriniz değişir flan diyormuş ama şimdi kabullendi de sanki cadı bir kayınvalidem olacak gibi geliyor mafoldumben siz nasıl aileyle tanıştınız ?kayınvalideniz nasıl birde şey düşünüyorum karşılıklı pozitif enerji işi sanırım bu mesele yani forumda okuduğum kadarıyla
canım benim kayınvalidem beni işyerinde görmüş 2,5yıl önce ben bu kıza bayıldım fıkır fıkır demiş tanışmamız için oğluna göndermiş ben ogün yıllık izindeymişim aradan 2yıl geçmiş kayınvaliden beni unutamamış yine benim yanıma tanışmaya göndermiş ben tabi başta koca bir hayırı yapıştırdım saolsun aşkım pes etmedi ve senemiz bile olmadan evliliğe ikna etmeyi başardı herşey nasip kısmet işi aslında kayınvalidem ve kayınpederim dünya iyisidir beni kendi kızlarından ayrı tutmazlar bikez bile beni üzmediler saolsunlar
kızlar ben kaçıyorum evime gidip bi bakayım görüşürüz öptüm çok akşamda nişanlımla bi düğüne gidecekmişiz bakalım :) ii akşamlar hepinize opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar geçmişi anca okudum, malesef heyecanımdan perdelere baktım baktım fotosunu çekmeden döndüm eve:)) akşam da annem nişanlım ben 3-4 parti mutfak eşyalarımı taşıdık eve, öldüm öldüm valla hala daha kendime gelemedim, bu hafta içi de cuma olmadan nişanlım eve geçmeden akşamları yerleştirmesini yapacağız.
Teşekkürler ozycimkaydirigubbakcemile5
Selinaycacım baktım canım fotolarına yemek odası ve yatak odası çok güzel ama oturma grubu biraz klasik bana göre, ama yine de hoş görünüyor hayırlı olsun
Sağol canımcım inşallah en kısa zamanda:)
ay lepiciim süper fiyata almışsın ben gelinlikçimden aldım beyaz olanın aynısı gibi, çevresini de gelinliğimin simli tülüyle süsleyecekler ama fiyatı 30 TL ufacık şeyin çok iyi almışsın:lepi:
Umarım istediğin gibi olur canım şimdiden hayırlı olsun!
enimsecim canım sendeki bu yaratıcılık olduktan sonra davetiye gibi şahane bişi çıkarırsın ortaya kesin aferin valla tebrik ediyorum bu girişimci ruhunuyerimseniben
Canım hayırlısı olur inşallah, biz de kiraladık ama bi sürü masraf illaki oluyorresimleri bekliyoruz
Neden tatlım?
evet valla tam dayaklıkinş canım benim bak seninki askerliği uzatmış benimki okulu alsanaalsanasmile yaramaz bunlarkulağını çekeceğim
canım benim kayınvalidem beni işyerinde görmüş 2,5yıl önce ben bu kıza bayıldım fıkır fıkır demiş tanışmamız için oğluna göndermiş ben ogün yıllık izindeymişim aradan 2yıl geçmiş kayınvaliden beni unutamamış yine benim yanıma tanışmaya göndermiş ben tabi başta koca bir hayırı yapıştırdım saolsun aşkım pes etmedi ve senemiz bile olmadan evliliğe ikna etmeyi başardı herşey nasip kısmet işi aslında kayınvalidem ve kayınpederim dünya iyisidir beni kendi kızlarından ayrı tutmazlar bikez bile beni üzmediler saolsunlar
kızlar ben kaçıyorum evime gidip bi bakayım görüşürüz öptüm çok akşamda nişanlımla bi düğüne gidecekmişiz bakalım :) ii akşamlar hepinize opuyorumnanaktan
Umarım evlendikten sonra da çiçeği burnunda gelinler olarak paylaşımlarımız sürer kızlarolumunekankayizsmile
bütün kılzar ne kadar çok beklemişsiniz hiç beklemeyen benim sanırım kasımda tanıştık ben istemedim tekrar görüşmedik şubatda evlenme teklif etdi tekrar hiç pes etmedi okadar ay bende kabul etdim martda sözlendik mayısta nişnlandık eylüldede evleniyoruz 10 ay içinde herşey olup bitmiş olcak evli olucaz aşkımla:asigim:
evet canim anneler hemen bag kurabiliyor..canim sabredin..insallah en yakin zamanda hayirlisiyla seninde güzel haberlerini aliriz..ay canım başı aynı bende liseye başladığım ilk yıl oldu o benden 1 yaş büyük ama üniversitede o 1 yıl uzattı bozdu düzeni alsanaalsanasmile neyseki annemle arası çok iyiama babam çok katıdır o bilmiyor sempatiksalakcinni
aynen canım benm annemde 2-3 yıl sonra çok sevdi oğluşum masum yüzlüm diyor :) anneler daha çabuk yumuşuyor galiba ben 14 yaşındaydım erken demeleri normaldi :dance:
ya ne biliyim içime sinmiyo işte sıkılıyorum sanırım kendı düğünümde burnumdan gelcek yanı hiç isteklı olmıcam düğünde istemıyorum zaten davetiye ve cicek işine gelince davetıyelerım kalkmıs forumun masallahı var gecmısı temızlemıs eklerım yıne onun dısında çiçegide yapabılırım die düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?