2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ay ne çok ortak noktamız var kızlar benim annemde öğrenince 1 sene flan istemedi bi tanıştırdım şimdi çok seviyorlar hatta bazen ondan tarafa oluyor.Ama kayınvalidemde ilk başta ciddiye almıyordu bizi çok küçüksünüz düşünceleriniz değişir flan diyormuş ama şimdi kabullendi de sanki cadı bir kayınvalidem olacak gibi geliyor mafoldumben siz nasıl aileyle tanıştınız ?kayınvalideniz nasıl birde şey düşünüyorum karşılıklı pozitif enerji işi sanırım bu mesele yani forumda okuduğum kadarıyla

canım ben zaten tanıyordum alt komşumuzun akrabasıydı. annemin de gün arkadaşı. her ay görüşüyorduk yani. kayınvalidem normalde sessiz ama hiç belli olmaz ilerde değilmi kaydirigubbakcemile5

amin canım inşallah,seninkide

amin canım. erken olması hazırlıklar acısından kötü olur diye düşündük özellikle maddi anlamda ama gercekten yuva kuracak olnı allh yardımcı olurmus çok şükürherşeyimiz alındı vede kendi istediğimize aldık suan sadce aksesuar olarak dekoratif seyler alıcaz diğer türlü bütün eşyalar bitdi alıncak birtane bile bişey kalmadı suan aileler bizede hiç borç bırakmıcaklar sadece mutlu olun o bize yeter diyorlar okadar çok heyecanlı ve mutluyum ki anlatamm allh herkeze bu heyecanı ve mutlulugu yaşatır inşallh.

Amin canım yaa ne kadar güzel, benim de babam surat yapıyordu onla buluşcaımı bildiği zaman, hepsi nişana kadarmış. Derdi adı belli olsunmuş:)

Olur hepsi zamanla jeancim herşeyin bi vakti var elbet Allah hayırlısını versin, gönlüne göre olur umarım:)

çok güzel işte yıldırım aşkıııkaydirigubbakcemile2

off of benimkinin de askerliği 12 ay diye gitti 15 aya yakın yaptı uzattı ceza aldı biz de o sene 2 kez grştük yüzyüze çok zordu ama sonunda muradımıza ereceğiz inşllah

canım ben zaten tanıyordum alt komşumuzun akrabasıydı. annemin de gün arkadaşı. her ay görüşüyorduk yani. kayınvalidem normalde sessiz ama hiç belli olmaz ilerde değilmi kaydirigubbakcemile5

iyi düşün iyi olsun canım çok seviyorum iyi geçinenleri ya Allah inş bize de kısmet eder birde kayınvalidemle meslektaşız o da ingilizce öğretmeni :kedi: ortak noktamız bile var inş olur istediğim

ay canım süpermiş inş mutluluğunuz daim olur aileler sevecen yaklaşsın tek istediğim o,Allah bozmasın inş gülüm

inş canım benim bak seninki askerliği uzatmış benimki okulu alsanaalsanasmile yaramaz bunlar kulağını çekeceğim

canım benim kayınvalidem beni işyerinde görmüş 2,5yıl önce ben bu kıza bayıldım fıkır fıkır demiş tanışmamız için oğluna göndermiş ben ogün yıllık izindeymişim aradan 2yıl geçmiş kayınvaliden beni unutamamış yine benim yanıma tanışmaya göndermiş ben tabi başta koca bir hayırı yapıştırdım saolsun aşkım pes etmedi ve senemiz bile olmadan evliliğe ikna etmeyi başardı herşey nasip kısmet işi aslında kayınvalidem ve kayınpederim dünya iyisidir beni kendi kızlarından ayrı tutmazlar bikez bile beni üzmediler saolsunlar

kızlar ben kaçıyorum evime gidip bi bakayım görüşürüz öptüm çok akşamda nişanlımla bi düğüne gidecekmişiz bakalım :) ii akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

aa flmlerdeki gibi hikaye çok hoş olumunekankayizsmile kısmet işte canım önüne geçilmiyor,Allah bozmasın darısı başıma

Umarım evlendikten sonra da çiçeği burnunda gelinler olarak paylaşımlarımız sürer kızlarolumunekankayizsmile

ya ne biliyim içime sinmiyo işte sıkılıyorum sanırım kendı düğünümde burnumdan gelcek yanı hiç isteklı olmıcam düğünde istemıyorum zaten davetiye ve cicek işine gelince davetıyelerım kalkmıs forumun masallahı var gecmısı temızlemıs eklerım yıne onun dısında çiçegide yapabılırım die düşünüyorum bakalım

inş canım benim bak seninki askerliği uzatmış benimki okulu alsanaalsanasmile yaramaz bunlar kulağını çekeceğim
evet valla tam dayaklıklmaz:

gerçekten film gibi yaa çok güzel:))

kızlar ben kaçıyorum evime gidip bi bakayım görüşürüz öptüm çok akşamda nişanlımla bi düğüne gidecekmişiz bakalım :) ii akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canımcım

Umarım evlendikten sonra da çiçeği burnunda gelinler olarak paylaşımlarımız sürer kızlarolumunekankayizsmile

aynen tam şuanda onu düşündüm ama siz evliyken ben yine bekar olacağım o ayrı kaydirigubbakcemile3 beni de alırsınız inş boshayallersmilea.s.

ne güzel canim..uzun yillar bekleyince insan cok ypiraniyor maalesef..
buarad hosgeldin tatlim..canimcim senin gelinlik isi ne oldu?hangi modele karar verdin?

evet canim anneler hemen bag kurabiliyor..canim sabredin..insallah en yakin zamanda hayirlisiyla seninde güzel haberlerini aliriz..
bizde okullar yüzünden evlenemedik..
ama iyikide evlenmemisiz..simdi yas ideal 24 yasindayim suan..bazen hatta cok mu erken yasdayim diyorum ama askimsizda duramiyorum artik kaydirigubbakcemile3

aynen canım benm annemde 2-3 yıl sonra çok sevdi oğluşum masum yüzlüm diyor :) anneler daha çabuk yumuşuyor galiba ben 14 yaşındaydım erken demeleri normaldi :dance:

nisanlim geldiginde kücük kiz kardesim 8ozaman yaklasik 8 yasinda) benimle oyun oynarmisin demisdi..nisanlim oturup 1 saat oynamisti..cok cocuk ruhlu zaten kendisi..anneminde ona ici gitti kaydirigubbakcemile3

canim herkezin hikayesi nekadarda farkli..negüzel..iyiki direnmis askin

uff evet canım ya hiç sorma nerdeyse 50 sayfaya yakın silindii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…