- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Selam kızlar. Nasılsınız? :)
Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.
benim evimde aynen böyle canım çocuk odamyok sadece. 2balkonum var oturma odam salonum yatak odam geniş sayılır ama mutfağıma masa ancak sığar geniş olmasa da 2 kişiyiz ,idare ederiz bizim kiramız 325 kaloriferli doğal gazlı burda kiralar böyle siz o büyüklükteki evi kaça buldunuz?
soulmate cim inşallah hayırlısıyla tutarsınız canım eviiiii
kızlar yaaaaaa ben hep böle renkli istiyordum çiçeksiz burda çok renkli olmasın falan demişssiniz ya kafam karıştı.yani bi yapay çiçek olur da hani bi de canlı olsun diyordum o da böle pembe hatta mor fln heheheee
perikızımm nası geçti sınavın canımmmmmm
luxxor cummmmmm perdelerin hayırlı olsunnnnnnnnn
gül cüm demiştim bnm tercihim uğur böcekli çok sevimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
luxxor canım yok albumum yok esyaların gosterıldıgı bolumde salon takımları bolumlerınde selinayca88 rumuzlu olan banada fıkır verın konu baslıgı bakın fıkır verın....
iyi geceler hatunlar luxxor perdlerin hayırlı olsun sabaha ekleyebilirsin umarım biz de görürüz. gül bence de 2. davetiye
çiçğin resmini de koyim nasıl durduğunu görün kızlar
günaydın şekerler...
lepicim çiçeklerin çok güzel fiyatı da süpermiş :))
gül davetiyeni de seçmişsin hayırlı olsun ..
biz de dün akşam emlakçıya gidelim dedik ama hepsi kapanmış. beğendiğimiz bir ev tekrar önünden geçelim dedik orası açıkmış evleri gördük. 1 tanesini çok beğendik bakalım fiyatta biraz daha indirim yaptırabilirsek başka yerlere bakmadan kiralayacağız. (annemleri memelekete taşıdığımız için 2 gündür kayınvalidemlerde kalıyorm sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar ama kendi evime taşınabilsem çok ii olacak kızlar)
çok güzelmiş cnm ama benım bı fıkrım var el çiçeğimi kendım hazırlamak ıstıyorum gereklı malzemeler bakıcam begendıklerımı alıcam degısık olsun istiyorum tabı sadece fikir tüllerle süslemesinide gelınlıkcımle bırlıkte yapıcam
Selam kızlar. Nasılsınız? :)
Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.
kızlar aksama arkadasımın düğünü var ve hiç gidesim yok elbıse bıle gıymıcem o kadar isteksızım
soulmate cim inşallah hayırlısıyla tutarsınız canım eviiiii
kızlar yaaaaaa ben hep böle renkli istiyordum çiçeksiz burda çok renkli olmasın falan demişssiniz ya kafam karıştı.yani bi yapay çiçek olur da hani bi de canlı olsun diyordum o da böle pembe hatta mor fln heheheee
perikızımm nası geçti sınavın canımmmmmm
cani fena degildil..bakalim sonuc ne olacak boshayallersmile
takimicam..artik geri sayim baslasiiiiinnnn askima kavuscam insallah :asigim:
düsündügün icin cok saol tatlimmma.s.
sen nasilsin?
iyiyim canım ben de evdeyim.işten ayrılmıştım haziranda y lisans hazırlıklar kpss fln derken evde oturmadım pek.şimdi herşey bitti evde oturuyorum baya sıkılmaya başladım ama bakalımmm öle işteee.sen de takma kafana inş. ii gelir şekerim sonuçlar
iyiyim canım ben de evdeyim.işten ayrılmıştım haziranda y lisans hazırlıklar kpss fln derken evde oturmadım pek.şimdi herşey bitti evde oturuyorum baya sıkılmaya başladım ama bakalımmm öle işteee.sen de takma kafana inş. ii gelir şekerim sonuçlar
Perikızı ne sınavına girmiştin tatlım?
Canım benim yaa Allah mutluluğunu daim etsin, biz de dün akşam eve bakıp bakıp birbirimize sarılıp burası bizim evimiz olucak, kendi yuvamız diyip durduk. İninamıyorum hala rüya gibi geliyoropuyorumnanaktan
amin canim hepimizin mutlulugu daim olsun insallahhhopuyorumnanaktan
inanilmaz bir duygu..allahim hepimizin gönlüne göre versin
ben askitoma sarilamayali bikac ay oldu..cok özledim onu karsimda görecegim ani düsündükce heyecanlaniyorum :kedi:
bir sorun var..oda annemgilde gelicek birkacgün kayinvalidemgile..yani kapiyi acacaklar fakat benim yanimda benimkiler ve onun yanindada onun ailesi olacak doya doya sarilamicaz yasakkelime cekinirim ben ya babamin yaninda nisanlimin boynuna sarilmaya
ama nisanlim diyo onlar otursun biz cikariz .. kaydirigubbakcemile3
Tabi canım ilk anda olmasa da bi fırsatını bulur özlem giderirsiniz başbaşa çok sevindim tatlım senin adınakaydirigubbakcemile2
öyle yapicaz tatlim..sizin nikah dügündemi olacak?
kusura bakma canim bazen kim nerde ne olcak karistirabiliyorum :kedi:
canım bz bu kadar bekledik hiç beklemediğimiz bir anda da nişanlandık nasip ne zamansa er geç oluyor en hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?