2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

benim evimde aynen böyle canım çocuk odamyok sadece. 2balkonum var oturma odam salonum yatak odam geniş sayılır ama mutfağıma masa ancak sığar geniş olmasa da 2 kişiyiz ,idare ederiz bizim kiramız 325 kaloriferli doğal gazlı burda kiralar böyle siz o büyüklükteki evi kaça buldunuz?

Bizim mutfağa masa da sığmaz canım. Baya bi küçük işte, uzun ince türlerden, çokta uzun değil. Banyo da aynı şekilde. Diğer odalar iyi, salon normal, yatak odası da normal, bi de yatak odasından biraz küçük oda var işte. Doğalgazlı, sıfır masraflı, 550'ye oturuyodu önceki kiracı. Biz 500'e indirsin istiyoruz. 530'a indirmiş adam, bakalım yine konuşulucak işte. Ama adam yurt dışında olduğu için sürekli görüşme imkanımız yok, o yüzden hemen sonuçlanmıyor. Kaynanama da çok yakın, yan apartman. sempatiksalakcinni

canım bura küçük şehir biraz daha o yüzden hesaplı oluyor benm evim kayınvalideme de anneme de 15 er dakika ikisinin tam ortasındayım ablama 10 dk :) şimdi ev sahibim aradı her şey hazır gelin bakın diye birazdan evime geçeceğim hepimiziniçine sinsin en hayırlısıolsun inşallah

soulmate cim inşallah hayırlısıyla tutarsınız canım eviiiii

kızlar yaaaaaa ben hep böle renkli istiyordum çiçek siz burda çok renkli olmasın falan demişssiniz ya kafam karıştı.yani bi yapay çiçek olur da hani bi de canlı olsun diyordum o da böle pembe hatta mor fln heheheee

perikızımm nası geçti sınavın canımmmmmm

Teşekkür ederim canımmm. Bende öyle düşünüyorum renkli çiçek, pembe veya mor olabilir. sempatiksalakcinni

kızlar aksama arkadasımın düğünü var ve hiç gidesim yok elbıse bıle gıymıcem o kadar isteksızım

Merhaba kızlar geçmişi anca okudum, malesef heyecanımdan perdelere baktım baktım fotosunu çekmeden döndüm eve:)) akşam da annem nişanlım ben 3-4 parti mutfak eşyalarımı taşıdık eve, öldüm öldüm valla hala daha kendime gelemedim, bu hafta içi de cuma olmadan nişanlım eve geçmeden akşamları yerleştirmesini yapacağız.

luxxor cummmmmm perdelerin hayırlı olsunnnnnnnnn
gül cüm demiştim bnm tercihim uğur böcekli çok sevimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Teşekkürler ozycimkaydirigubbakcemile5
luxxor canım yok albumum yok esyaların gosterıldıgı bolumde salon takımları bolumlerınde selinayca88 rumuzlu olan banada fıkır verın konu baslıgı bakın fıkır verın....

Selinaycacım baktım canım fotolarına yemek odası ve yatak odası çok güzel ama oturma grubu biraz klasik bana göre, ama yine de hoş görünüyor hayırlı olsun

iyi geceler hatunlar luxxor perdlerin hayırlı olsun sabaha ekleyebilirsin umarım biz de görürüz. gül bence de 2. davetiye

Sağol canımcım inşallah en kısa zamanda:)
çiçğin resmini de koyim nasıl durduğunu görün kızlar

ay lepiciim süper fiyata almışsın ben gelinlikçimden aldım beyaz olanın aynısı gibi, çevresini de gelinliğimin simli tülüyle süsleyecekler ama fiyatı 30 TL ufacık şeyin çok iyi almışsın:lepi:

Umarım istediğin gibi olur canım şimdiden hayırlı olsun!

enimsecim canım sendeki bu yaratıcılık olduktan sonra davetiye gibi şahane bişi çıkarırsın ortaya kesin aferin valla tebrik ediyorum bu girişimci ruhunuyerimseniben

Canım hayırlısı olur inşallah, biz de kiraladık ama bi sürü masraf illaki oluyor resimleri bekliyoruz

kızlar aksama arkadasımın düğünü var ve hiç gidesim yok elbıse bıle gıymıcem o kadar isteksızım

Neden tatlım?

cani fena degildil..bakalim sonuc ne olacak boshayallersmile
takimicam..artik geri sayim baslasiiiiinnnn askima kavuscam insallah :asigim:
düsündügün icin cok saol tatlimmma.s.
sen nasilsin?

cani fena degildil..bakalim sonuc ne olacak boshayallersmile
takimicam..artik geri sayim baslasiiiiinnnn askima kavuscam insallah :asigim:
düsündügün icin cok saol tatlimmma.s.
sen nasilsin?

iyiyim canım ben de evdeyim.işten ayrılmıştım haziranda y lisans hazırlıklar kpss fln derken evde oturmadım pek.şimdi herşey bitti evde oturuyorum baya sıkılmaya başladım ama bakalımmm öle işteee.sen de takma kafana inş. ii gelir şekerim sonuçlar

Perikızı ne sınavına girmiştin tatlım?

insallah tatlim.bende evdeyim suan..bosver evde otur dinlen yakinda cok yorulucaz zaten kaydirigubbakcemile3
bende bosluga düstüm sanki bir günde:))
bütün gün kendime ugrasiyorum tirnak sac falan :))
Perikızı ne sınavına girmiştin tatlım?

canim üniversite..bitirme sinavi..bitirme tezimle ilgiliydi..
canlarim yaklasik 10 gün sonra askima kovusucam uzun bir süreden sonra..coook hereyecanliyim ve cok mutluyum..icim icime simiyor..:asigim:

Canım benim yaa Allah mutluluğunu daim etsin, biz de dün akşam eve bakıp bakıp birbirimize sarılıp burası bizim evimiz olucak, kendi yuvamız diyip durduk. İninamıyorum hala rüya gibi geliyoropuyorumnanaktan

Canım benim yaa Allah mutluluğunu daim etsin, biz de dün akşam eve bakıp bakıp birbirimize sarılıp burası bizim evimiz olucak, kendi yuvamız diyip durduk. İninamıyorum hala rüya gibi geliyoropuyorumnanaktan

amin canim hepimizin mutlulugu daim olsun insallahhhopuyorumnanaktan
inanilmaz bir duygu..allahim hepimizin gönlüne göre versin
ben askitoma sarilamayali bikac ay oldu..cok özledim onu karsimda görecegim ani düsündükce heyecanlaniyorum :kedi:
bir sorun var..oda annemgilde gelicek birkacgün kayinvalidemgile..yani kapiyi acacaklar fakat benim yanimda benimkiler ve onun yanindada onun ailesi olacak doya doya sarilamicaz yasakkelime cekinirim ben ya babamin yaninda nisanlimin boynuna sarilmaya
ama nisanlim diyo onlar otursun biz cikariz .. kaydirigubbakcemile3

Tabi canım ilk anda olmasa da bi fırsatını bulur özlem giderirsiniz başbaşa çok sevindim tatlım senin adınakaydirigubbakcemile2

lepi 6 yıl dilsadonder 7 yıl 1 ay bende kendime ahlanırdım benim 5 yıl ama daha ufukta bişey gok :dilcikar:

öyle yapicaz tatlim..sizin nikah dügündemi olacak?
kusura bakma canim bazen kim nerde ne olcak karistirabiliyorum :kedi:

Yok canım sorun değil o kadar kalabalıklaştık ki karıştırmamız çok doğalkaydirigubbakcemile5 Benim nikah 18 eylüldü ankarada olacak düğün 25inde denizlide

canım bz bu kadar bekledik hiç beklemediğimiz bir anda da nişanlandık nasip ne zamansa er geç oluyor en hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…