2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım bence 14 ve 15 i düşünme eğer minyonsan 2 ve 8 daha güzel ikisinden biri dersen 2 kesinlikle çok beğendim olumunekankayizsmile

biz 8 ve 15 çok begndik krem olan daha güzel geliyor bakalım denicem hangisi iyi durursa onu yaptırıcaz ben 1_63 boyundayım topuklulla falan 168 _170 yakın oluyorum işte çok aşirı minyon değilim

kızlar bakın bakın

internette bulduğumuz modeller ince belli uzun boylu mankenlerin üzerinde ve çoğu tasrıncısı tarafından özel kumaş kullanılarak dikilmiş özenle arka fon verilmiş photoshoplanmış resimler
Örneğin birinci resim netten 2 si o modeli beğenip aynısının dikileceğini uman gelin adayından aradaki farka bakarmısın

bi tane daha diktirme faciası sana güzelim pronovias estefania modeli gelinlik ve dikilmiş hali

tatlım ama burda bütün gelinliklerin modelleri var seninki hangisi?

tatlım tek tek kopyalanmıyor biz yazıcıdan taratdık faln 4tane gelinlik var ordan deniyecegim ama ben 8 ve 15 çok begendim biraz karışım yapıcaz bakalım agustosun ilk haftası belli olucak yani herşey ama model aramıyorum artık bunlar çok hoşuma gitdi

jeancım haklısın böyle olabilir fakat burdaki eklediklerim aydında kendi magazalarında yer alan ürünler hepsine birebir gördüm ve onlarım moda evlerinde diktiricem onun için sorun yok yani çok şükür birde begenmezsen aynısı almazsa tek bir kuruş bile ödemeden bırakıcam gelinliğe o garantiye verdiler bana tanıdık oldugu içinde hiç korkmuyorum aynısını yapacaklarına eminim

tatlım bence o yandan toplayıp tutturmalılar insanı olduğundan kilolu gösterir diye düşünüyorum tabi belki üzerinde daha farklı durabilir.

farkındayım canım onun için 4tane model begendim ya bakalım hangisi olucvak ilk ğravomda eklerim artık çünkü büyük bi ihtimalle bu modellrden karısım olcak çünkü birinin güpürü çok güxel birinin kuması falan derken moda eviyle görşmm lazım

evt haklısın okonuda bende ilk provama gidicem cmtsi günü ilk provada pek bişe olmuyo ama insan heyecanlanıyo yinede işte:)

inş gülcüm içine sinsin yeterki tam konusu açılmışken paylaşmak istedim bu forumda paylaşılmış daha önce

kızlar bide şey dicem bu kumaş seçimi modele göre kullanılacak eklere,şekle taşa göre mi değişiyor?yoksa istediğimiz mi?ve sizce en güzel kumaş hangisi kaydirigubbakcemile2

kızlar bide şey dicem bu kumaş seçimi modele göre kullanılacak eklere,şekle taşa göre mi değişiyor?yoksa istediğimiz mi?ve sizce en güzel kumaş hangisi kaydirigubbakcemile2

valla tatlım okadar çok çeşit varki kumaşta bende çok ayrıntılı bilmiyorum ama tabi modele ve kullanılan malzemeye göre değişiyo çünkü hepsinin uyumlu güzel durduğu kumaş var fiyat uygun olsun çok bütçemi aşmasın diyosan ozamanda yaparlar tabi ama hoş durmayabilir.

hımm sağol bolcum
kızlar ben çıkıyorum tanıştığımıza memnun oldum çook öptüm iyi akşamlar

http://sarangiyim.com/saran.swf kızlar 2._8._14.ve 15. gelinlikleri ben çok begendim onların modelleri moda evinde var onları denicem hangisi üzerimde daha iyi durursa onu diktiricez
yaa canim bu modelleri harika..benim favorim 14 ve 15..cok güzeller..insallah icine siner tatlimopuyorumnanaktan

tatlim bunlar gercekten cok kötü olmuuuusssakannehir
yani diyecek laf yok..gelinliklerle dikilenlerin arasinda daglar kadar fark varya...ne bicim diyorlar anlamadim :1shok:
insallah bizde böyle seyler olmaz kizlaaar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…