Yok canım sorun değil o kadar kalabalıklaştık ki karıştırmamız çok doğalkaydirigubbakcemile5 Benim nikah 18 eylüldü ankarada olacak düğün 25inde denizlide
tmm canim.nikahind aozaman gelinlik giyineceksin dimi?
kizlar bizde 6 yildir bekliyoruz..evlendigimizde 6,5 yil olacak:asigim:
kizlar ilk görüste mi asik oldunuz yoksa zamanlami gelisti askiniz
bizim de bu 5. senemiz. Biz internette tanıştıkohaoldumsmile
anladim tatlimBu arada evet nikahımda gelinlik giyeceğim tatlım:)
tmm canim.nikahind aozaman gelinlik giyineceksin dimi?
kizlar bizde 6 yildir bekliyoruz..evlendigimizde 6,5 yil olacak:asigim:
kizlar ilk görüste mi asik oldunuz yoksa zamanlami gelisti askiniz
çok merak ettim hikayenizi caım özel değilse anlatır mısınya da özelden
jean senin ne zaman canım?
MRB kızlar geçmişi okuyup yeni dönebildim aranıza nasılsınız
bizim de bu 5. senemiz. Biz internette tanıştıkohaoldumsmile
canım liseye yeni başladığımızdaydı ama benmki benden 1 yaş büyük. annelerimiz gün arkadaşı. ben ilk başta istemedim beni tanı sonra karar ver dedi tamam dedim girdik bu yola ailem karşı geldi istemedi 2-3 yıl annem istemedi sonra ikna oldu 7 yıldır babam istemedi söz olduktan sonra sevdi düşündüğüm gibi biri değilmiş çok iyiymiş diyor artık. eşyalarımız evimiz arabamız hazır allaha şükür eksiğimiz kalmadı rabbim hepimize mutluluk huzur versin ayırmasın.opuyorumnanaktan
burda kendimi yalnız hissetmiyorum oleyyyyyyy bizim ilk görüşte oldu liseden beri sevgilim :asigim: :asigim:
tşk canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
canım liseye yeni başladığımızdaydı ama benmki benden 1 yaş büyük. annelerimiz gün arkadaşı. ben ilk başta istemedim beni tanı sonra karar ver dedi tamam dedim girdik bu yola ailem karşı geldi istemedi 2-3 yıl annem istemedi sonra ikna oldu 7 yıldır babam istemedi söz olduktan sonra sevdi düşündüğüm gibi biri değilmiş çok iyiymiş diyor artık. eşyalarımız evimiz arabamız hazır allaha şükür eksiğimiz kalmadı rabbim hepimize mutluluk huzur versin ayırmasın.opuyorumnanaktan
bizimde 5 oldu amma daha bişey yok canım okul ve askerlik var okul 1 sene onun 2 sene alsanaalsanasmile sonra askerlik sonrada çorap söküğü gibi gelir dioruz ama bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz aslında onlar nişan yapmak istiyor ama babam izin vermiyor :umursamaz:
maasallah canim..amiiin...
kuzum benimde annem istemedi..3 yil direndi..sonra gecen yil mayis tuttum kolundan eve getirdim..annem hemen sevdi kaydirigubbakcemile3
maasallah canim..demek lise askin..ne güzel..
bende 18 yasindaydim tanistigimizda..ilk basta begenmedim..iyy bu ne dedigimi biliyorum kaydirigubbakcemile3
simdi ise..askitom benim icin cok degerli..:asigim:
maasallah canim..amiiin...
kuzum benimde annem istemedi..3 yil direndi..sonra gecen yil mayis tuttum kolundan eve getirdim..annem hemen sevdi kaydirigubbakcemile3
aynen canım benm annemde 2-3 yıl sonra çok sevdi oğluşum masum yüzlüm diyor :) anneler daha çabuk yumuşuyor galiba ben 14 yaşındaydım erken demeleri normaldi :dance:
ayy ben lisede çocuktum daha nerden bileceğim böyle olacağını hoşlandım hemen çıktım 15 yaşındaydım ben yahu akannehir bacaksız kaydirigubbakcemile3
nişanlım askerliğini hakkari/çukurca da yaptı 14 şubat ta döndü çok şükür.
tam 1 yıl internet dahil yüzünü göremedim 4 temmuzda da nişanımız oldu sabretmek gerekiyor sonu mutluluk oluyor allahın izniyle
bütün kılzar ne kadar çok beklemişsiniz hiç beklemeyen benim sanırım kasımda tanıştık ben istemedim tekrar görüşmedik şubatda evlenme teklif etdi tekrar hiç pes etmedi okadar ay bende kabul etdim martda sözlendik mayısta nişnlandık eylüldede evleniyoruz 10 ay içinde herşey olup bitmiş olcak evli olucaz aşkımla:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?