2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Yok canım sorun değil o kadar kalabalıklaştık ki karıştırmamız çok doğalkaydirigubbakcemile5 Benim nikah 18 eylüldü ankarada olacak düğün 25inde denizlide

tmm canim.nikahind aozaman gelinlik giyineceksin dimi?

kizlar bizde 6 yildir bekliyoruz..evlendigimizde 6,5 yil olacak:asigim:
kizlar ilk görüste mi asik oldunuz yoksa zamanlami gelisti askiniz

bizim de bu 5. senemiz. Biz internette tanıştıkohaoldumsmile

maasallah canim daha nice 5 senelere..
olabilir tatlim..artik cok normal..dikkatli olmak lazim..ama onun haricinde sorun yok.
bak bizde netde takiliyoruz ama normal insanlariz sonucta kaydirigubbakcemile3

Bu arada evet nikahımda gelinlik giyeceğim tatlım:)
anladim tatlim

burda kendimi yalnız hissetmiyorum oleyyyyyyy bizim ilk görüşte oldu liseden beri sevgilim :asigim: :asigim:

çok merak ettim hikayenizi caım özel değilse anlatır mısın ya da özelden

canım liseye yeni başladığımızdaydı ama benmki benden 1 yaş büyük. annelerimiz gün arkadaşı. ben ilk başta istemedim beni tanı sonra karar ver dedi tamam dedim girdik bu yola ailem karşı geldi istemedi 2-3 yıl annem istemedi sonra ikna oldu 7 yıldır babam istemedi söz olduktan sonra sevdi düşündüğüm gibi biri değilmiş çok iyiymiş diyor artık. eşyalarımız evimiz arabamız hazır allaha şükür eksiğimiz kalmadı rabbim hepimize mutluluk huzur versin ayırmasın. opuyorumnanaktan

jean senin ne zaman canım?

bizimde 5 oldu amma daha bişey yok canım okul ve askerlik var okul 1 sene onun 2 sene alsanaalsanasmile sonra askerlik sonrada çorap söküğü gibi gelir dioruz ama bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz aslında onlar nişan yapmak istiyor ama babam izin vermiyor :umursamaz:

bütün kılzar ne kadar çok beklemişsiniz hiç beklemeyen benim sanırım kasımda tanıştık ben istemedim tekrar görüşmedik şubatda evlenme teklif etdi tekrar hiç pes etmedi okadar ay bende kabul etdim martda sözlendik mayısta nişnlandık eylüldede evleniyoruz 10 ay içinde herşey olup bitmiş olcak evli olucaz aşkımla:asigim:

maasallah canim..amiiin...
kuzum benimde annem istemedi..3 yil direndi..sonra gecen yil mayis tuttum kolundan eve getirdim..annem hemen sevdi kaydirigubbakcemile3

burda kendimi yalnız hissetmiyorum oleyyyyyyy bizim ilk görüşte oldu liseden beri sevgilim :asigim: :asigim:

maasallah canim..demek lise askin..ne güzel..
bende 18 yasindaydim tanistigimizda..ilk basta begenmedim..iyy bu ne dedigimi biliyorum kaydirigubbakcemile3
simdi ise..askitom benim icin cok degerli..:asigim:

ay canım başı aynı bende liseye başladığım ilk yıl oldu o benden 1 yaş büyük ama üniversitede o 1 yıl uzattı bozdu düzeni alsanaalsanasmile neyseki annemle arası çok iyi ama babam çok katıdır o bilmiyor sempatiksalakcinni

nişanlım askerliğini hakkari/çukurca da yaptı 14 şubat ta döndü çok şükür.
tam 1 yıl internet dahil yüzünü göremedim 4 temmuzda da nişanımız oldu sabretmek gerekiyor sonu mutluluk oluyor allahın izniyle

ayy ben lisede çocuktum daha nerden bileceğim böyle olacağını hoşlandım hemen çıktım 15 yaşındaydım ben yahu akannehir bacaksız kaydirigubbakcemile3

ayy ben lisede çocuktum daha nerden bileceğim böyle olacağını hoşlandım hemen çıktım 15 yaşındaydım ben yahu akannehir bacaksız kaydirigubbakcemile3

allh mutlulugunuzu ve bu heyecanınızı hiç bozmasın canım nasip işte inşallh babanda sever mutlu bi yuva kurarsınız :asigim:

ay Allah'ım en korktuğum şey bende bunu düşünüyorum o kadar yıl bekle tam kavuşacakken gitsin sıcak bölgeye en çok korktuğum bu şansa bak senin başına gelmiş eyvahedigeldismile Allah'ıma şükür birşey olmamış ay canım ya okurken kötü oldum valla Allah sağlık versin inş,sabretmek gerekiyor en doğru kelime bu ama ben bazen deliriyorum hep sabret hep sabret nereye diyorum ama çok seviyorum ya ne kadar söylensemde sabır için ben onsuz yapamam işin cilvesi bu galiba olumunekankayizsmile

ne güzel işe keşke benimde öyle olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…