aa flmlerdeki gibi hikaye çok hoş olumunekankayizsmile kısmet işte canım önüne geçilmiyor,Allah bozmasın darısı başıma
ya ne biliyim içime sinmiyo işte sıkılıyorum sanırım kendı düğünümde burnumdan gelcek yanı hiç isteklı olmıcam düğünde istemıyorum zaten davetiye ve cicek işine gelince davetıyelerım kalkmıs forumun masallahı var gecmısı temızlemıs eklerım yıne onun dısında çiçegide yapabılırım die düşünüyorum bakalım
Umarım evlendikten sonra da çiçeği burnunda gelinler olarak paylaşımlarımız sürer kızlarolumunekankayizsmile
ne güzel canim..uzun yillar bekleyince insan cok ypiraniyor maalesef..
buarad hosgeldin tatlim..canimcim senin gelinlik isi ne oldu?hangi modele karar verdin?
evet canim anneler hemen bag kurabiliyor..canim sabredin..insallah en yakin zamanda hayirlisiyla seninde güzel haberlerini aliriz..
bizde okullar yüzünden evlenemedik..
ama iyikide evlenmemisiz..simdi yas ideal 24 yasindayim suan..bazen hatta cok mu erken yasdayim diyorum ama askimsizda duramiyorum artik kaydirigubbakcemile3
nisanlim geldiginde kücük kiz kardesim 8ozaman yaklasik 8 yasinda) benimle oyun oynarmisin demisdi..nisanlim oturup 1 saat oynamisti..cok cocuk ruhlu zaten kendisi..anneminde ona ici gitti kaydirigubbakcemile3
canim herkezin hikayesi nekadarda farkli..negüzel..iyiki direnmis askin
amin canım inşallh:Saruboceq: seninde böyle haberleriniz alıcaz canım merak etme olumunekankayizsmile çünkü eger o senin alnına yazılmışsa zamanı gelince olur ben buna inanıyorum artık çünkü ben nişanlıma ilk başta seninle asla evlenmem delimisin sen evlenmek istemiyorum dedim ama şimdide deli gibi aşığım ve onsuz bi hayatı bile düşünemiyoruz rabbim işte birine sana yazdıysa bırak aileni büytün dünya karşı çıksa yinede evlenirsin önemli olan doğru kişi olması inşallh yuvamızda hepimiz mutlu oluruz seninde heberlerini mutlaka takip edicem canım senide nasip olursa düğüne beraber hazırlıcaz olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
yok jeancim..ideal..hatta erken bile..26 falan süper bence..askimi daha gec tanimis olsaydim beklerdim..heleki 24 bir erkek icin cok genc..biz nisanlimla ayni yasdayiz..bebek ki o daha gamyoncuiremsu
perikızı2010[/COL canım evet aşkım sabretdi pes etmedi ben kazandım oda kaybetdi benim gibi birini basına bela etdiOR]ben gelinliğe karar verdim canım belli olmuyormu çok hızlandım bütün işleri bitirdim sadce gelinlik agustosun ilk haftasında moda eviyle ilk görüşmemiz var 20 günde dikilcek. fotosunu yarın ekliyeyim canım işyerindeki bilg. yok canım aslında sitede var ama kopyalayamadığım için ekleyemiyorum
olumunekankayizsmile normal şartlarda bence de 26 çok iyi bir yaş ama bizimki normal durum olmuyor maalesef kaydirigubbakcemile3 valla bazen korkuyorum arkadaşlarım dicek bu kız koca delisi mi ama bilmiyorlar ki ne hissettiğimi :kedi:
perikızı2010[/COL canım evet aşkım sabretdi pes etmedi ben kazandım oda kaybetdi benim gibi birini basına bela etdiOR]ben gelinliğe karar verdim canım belli olmuyormu çok hızlandım bütün işleri bitirdim sadce gelinlik agustosun ilk haftasında moda eviyle ilk görüşmemiz var 20 günde dikilcek. fotosunu yarın ekliyeyim canım işyerindeki bilg. yok canım aslında sitede var ama kopyalayamadığım için ekleyemiyorum
cok sevindim canim..okadar cok gelisme oluyorki karistiriyorum bazen kaydirigubbakcemile3
hayirli olur gelinligin insallah tatlim..resmini beklyiroum..sende benim gibi hafif balik etli oldugun icin begendigin modeli merak ediyorum..bizde ay sonunda bakicaz insallah tatlim
canim millete bakma sen onlar konusuyo dir dir zaten süreklikaydirigubbakcemile3
hakkinizda hayirlisi tatlim
Kızlar bura uğurlu geldi bana galiba çıkmadan önce yazmıştım iş görüşmesine gittim vee artık stajyer değilim bir dersaneyle anlaştım şartları tahminimden bile güzel ve sizle paylaşmak istedim çok şükür artık tekrardan(2 aylık aradan sonra ) öğretmeniminşallah kötü bir şey olmaz ve böyle sürer canlarım paylaşmak istedim
bende merak ediyorum gelinliklerinizi kızlar daha bugün geldim buraya bilmiyorum gelinliklerinizi benimde popom var yahu erimiyo gerçi eritmek için bişey yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 inş hayırlısı perikızım
Kızlar bura uğurlu geldi bana galiba çıkmadan önce yazmıştım iş görüşmesine gittim vee artık stajyer değilim bir dersaneyle anlaştım şartları tahminimden bile güzel ve sizle paylaşmak istedim çok şükür artık tekrardan(2 aylık aradan sonra ) öğretmeniminşallah kötü bir şey olmaz ve böyle sürer canlarım paylaşmak istedim
hadi hayirli olsun tatlim sevindim.
canim bende popis yok ama göbis var kaydirigubbakcemile3
ya kızlar haziran temmuz gelinlerinin sayfasına girdim baktım biraz ne güzel evlenmişler mutlular falan ortak nokta herşeyın çok çabuk olup bittiği heralde bakalım bu zaman bizim içinde bu kadar çabuk geçecekmiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?