çok sıkışmayacağız ama ne gerek vardı düğün önü deyince ben nişanlımı kendi arabamda gezdiririm diyor gelin arabamızı kendi sürmek yıllardır hayaliydi zaten bu yüzden çok sesimi çıkaramıyorum ya. bilmiyorum hele bi gelsin belki kendimi tutamam söylenirim bir iki :mymeka:
ay tekrar baktım bu tomurcuklardan istiyorum
nerde vardır acabaasempatiksalakcinni
koyu pembenin içine çimen doldurmuşlar
benim çiçeklerimin rengi
rüzgarın son eklediği fotoda baştan birincideki renge benzio buarada
aaay canim ellerin dert görmesin cook güzel bunlaaar:asigim:
heleki sondaki beyaz..
ya kizlar nikahdada istiyorum ben..abez olmaz dimi:uhm:
hoşgeldin rüzgar. Bol eklediğin çiçek hazır mı yoksa gerçek mi? Çok güzel görünüyor.
oda olabilir aslında ama ben gerçek çiçek istedğim için belki aranjmanını tam olarak ayarlayamam diye düşünüyorum.
ben gercek çicek istemıyorum ama kalıcı olmaz cok güzel olur ama hatırası kalmaz ama yınede küçük bi top yaptırcam ya gercek yada normal kendım hazırlıam düğün sonunda onu atıcam yanı kım yakalarsa o alcak onda kalcak ama gercek cıcegımı atmam
bence abes olmaz canım
canim ne güzel..kendin yapabilrsin mutlaka yap derim..benim pek öyle becerilerim yok olsa bende yaparim boshayallersmile
hmm ben daha pek görmedim canim.etrafimdakilerde yok diyo ama ne bilim kafam karisti yine sempatiksalakcinni
Selam kızlar. Nasılsınız? :)
Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.
Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.
Eminönünde sırnaşık şey bunlarda o çiçekçi amcada vardır bence ya da ev çiçekleri saten yerde kesin bulunur olumunekankayizsmile
çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
ben de ilk çiçeği çok beğendim bence harika
ben gercek çicek istemıyorum ama kalıcı olmaz cok güzel olur ama hatırası kalmaz ama yınede küçük bi top yaptırcam ya gercek yada normal kendım hazırlıam düğün sonunda onu atıcam yanı kım yakalarsa o alcak onda kalcak ama gercek cıcegımı atmam
canım bak nasılki biz hayellerimizi yaşamak istiyoruz,karışılırsa parlıyoruz sende onu anla madem hayali o ve birde maddi açıdan sıkışmayacaksınız daha ne olsun boşuna kırma kalbini çocuğun olumunekankayizsmile
ama çimen ooo napiyimopuyorumnanaktan
sende bendensin :lepi:
elimdeki çiçeği atmam diom
atarsam gelinlikçinin verdiğini atarım kaydirigubbakcemile5
o da kira diye geri isterse hiç bişi atmam
zati benim attığım çiçekle millet 10 yıldan evvel evlenemez ben 6 senede ancak evleniomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben öle şeylerle ugrasmayı severım güzelde seyler cıkartacagımı düşünüyorum bakalım denıyecem olmazsa götürürüm malzemelerı gelınlıkcıye bırlıkte toplarız
Bende iyiyim kızlar. Baktığımız evin hiç masrafı yok, sadece boya yapılacak. Yerler, kapılar dolaplar falan hep yeni. Sıfır masraflı aslında, ama ben renk olarak istediğim olsun diye boyatmayı düşünüyorum. Bakalım kirada anlaşabilmeyi bekliyoruz.
Mesajlar hep silinmiş sanırım, okuyamamıştım bende. Yeni alınan eşyalarınız varsa hayırlı olsun kızlar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?