• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çok sıkışmayacağız ama ne gerek vardı düğün önü deyince ben nişanlımı kendi arabamda gezdiririm diyor gelin arabamızı kendi sürmek yıllardır hayaliydi zaten bu yüzden çok sesimi çıkaramıyorum ya. bilmiyorum hele bi gelsin belki kendimi tutamam söylenirim bir iki :mymeka:

canım bak nasılki biz hayellerimizi yaşamak istiyoruz,karışılırsa parlıyoruz sende onu anla madem hayali o ve birde maddi açıdan sıkışmayacaksınız daha ne olsun boşuna kırma kalbini çocuğun olumunekankayizsmile

koyu pembenin içine çimen doldurmuşlar:1:

benim çiçeklerimin rengi
rüzgarın son eklediği fotoda baştan birincideki renge benzio buarada
göze batan cırt mırt bişi değil sizcede dimii

oda olabilir aslında ama ben gerçek çiçek istedğim için belki aranjmanını tam olarak ayarlayamam diye düşünüyorum.

koyu pembenin içine çimen doldurmuşlar:1:

benim çiçeklerimin rengi
rüzgarın son eklediği fotoda baştan birincideki renge benzio buarada

çok hoşsun kaydirigubbakcemile3

ben de ilk çiçeği çok beğendim bence harika

aaay canim ellerin dert görmesin cook güzel bunlaaar:asigim:
heleki sondaki beyaz..

ya kizlar nikahdada istiyorum ben..abez olmaz dimi:uhm:

bence abes olmaz canım

Son düzenleme:
oda olabilir aslında ama ben gerçek çiçek istedğim için belki aranjmanını tam olarak ayarlayamam diye düşünüyorum.

ben gercek çicek istemıyorum ama kalıcı olmaz cok güzel olur ama hatırası kalmaz ama yınede küçük bi top yaptırcam ya gercek yada normal kendım hazırlıam düğün sonunda onu atıcam yanı kım yakalarsa o alcak onda kalcak ama gercek cıcegımı atmam :D

cnm zaten gelinlikçi yapay çiçek verecek onu saklamayı düşünüyorum bende ama elimde gerçek çiçeğimi tutacam bakalım nasıl olacak.

ben gercek çicek istemıyorum ama kalıcı olmaz cok güzel olur ama hatırası kalmaz ama yınede küçük bi top yaptırcam ya gercek yada normal kendım hazırlıam düğün sonunda onu atıcam yanı kım yakalarsa o alcak onda kalcak ama gercek cıcegımı atmam :D

canim ne güzel..kendin yapabilrsin mutlaka yap derim..benim pek öyle becerilerim yok olsa bende yaparim boshayallersmile

bence abes olmaz canım

hmm ben daha pek görmedim canim.etrafimdakilerde yok diyo ama ne bilim kafam karisti yine sempatiksalakcinni

Selam kızlar. Nasılsınız? :)

Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.

canim ne güzel..kendin yapabilrsin mutlaka yap derim..benim pek öyle becerilerim yok olsa bende yaparim boshayallersmile

hmm ben daha pek görmedim canim.etrafimdakilerde yok diyo ama ne bilim kafam karisti yine sempatiksalakcinni

ben öle şeylerle ugrasmayı severım güzelde seyler cıkartacagımı düşünüyorum bakalım denıyecem olmazsa götürürüm malzemelerı gelınlıkcıye bırlıkte toplarız :D

Bizde ev işini hallettik sayılır. Ufak ama iki kişi için ideal bi ev bulduk. 1 yatak odası, 1 salon, 1 küçük oda, bi balkonu var. Mutfağı ve banyosu küçük sadece. Bi kaç ev daha baktık, ama hepsinin içine masraf yapmak gerekli. Bakalım bu evin kirasında anlaşabilirsek sanırım orayı tutucaz. Haftasonu tekrar görmeye gidicem, resimlerini eklerim inşallah.

Hayırlısı olsun canım şimdiden.Biz de oturacağımız eve boya,yeni mutfak dolabı yaptırıp yerleşcez.Masraf olmadan da olmuyo ki akannehir

iyiym tatlım sen nasılsın inşş istedıgın gibi olur evin cnm

Eminönünde sırnaşık şey bunlarda o çiçekçi amcada vardır bence ya da ev çiçekleri saten yerde kesin bulunur olumunekankayizsmile

çok hoşsun kaydirigubbakcemile3

ben de ilk çiçeği çok beğendim bence harika
:1::1: ama çimen ooo napiyimopuyorumnanaktan

sende bendensin :lepi:
elimdeki çiçeği atmam diom
atarsam gelinlikçinin verdiğini atarım kaydirigubbakcemile5
o da kira diye geri isterse hiç bişi atmam
zati benim attığım çiçekle millet 10 yıldan evvel evlenemez ben 6 senede ancak evleniomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bak nasılki biz hayellerimizi yaşamak istiyoruz,karışılırsa parlıyoruz sende onu anla madem hayali o ve birde maddi açıdan sıkışmayacaksınız daha ne olsun boşuna kırma kalbini çocuğun olumunekankayizsmile

tşk ederim canım anlayışlı olmaya çalışayım bari kaydirigubbakcemile2 çiçek konusuna gelince nişanlım fotoğrafçı ve canlı çiçekten yana fotoğraflar daha orijinal duruyor poz hoş oluyor diyor büyük ihtimalle benm düğünümde gelin arabamızı süsletirken el çiçeğimi de yaptırıp getirecek çiçekçi zaten arkadaşı o da akşamüstü çiçeğimi tazeleyip yenisini getirecek bakalım hayırlısı belki de yapma çiçek alırım ama tek renk isterim ben sade seviyorum a.s.

Bende iyiyim kızlar. Baktığımız evin hiç masrafı yok, sadece boya yapılacak. Yerler, kapılar dolaplar falan hep yeni. Sıfır masraflı aslında, ama ben renk olarak istediğim olsun diye boyatmayı düşünüyorum. Bakalım kirada anlaşabilmeyi bekliyoruz.

Mesajlar hep silinmiş sanırım, okuyamamıştım bende. Yeni alınan eşyalarınız varsa hayırlı olsun kızlar. :))

:1::1: ama çimen ooo napiyimopuyorumnanaktan

sende bendensin :lepi:
elimdeki çiçeği atmam diom
atarsam gelinlikçinin verdiğini atarım kaydirigubbakcemile5
o da kira diye geri isterse hiç bişi atmam
zati benim attığım çiçekle millet 10 yıldan evvel evlenemez ben 6 senede ancak evleniomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehehe bende 7 yıl olduktan 1 ay sonra evleniyorum ben hiç atmayım yazık arkadaşlarıma :sm_cool:

ben öle şeylerle ugrasmayı severım güzelde seyler cıkartacagımı düşünüyorum bakalım denıyecem olmazsa götürürüm malzemelerı gelınlıkcıye bırlıkte toplarız :D

yok canim ben ugrasamam..sabir yok bendemirmirmirmir
öyle islerede sabir gerekiyo malum kaydirigubbakcemile3

canim hayirlisiyla insallah tutarsiniz..

Bende iyiyim kızlar. Baktığımız evin hiç masrafı yok, sadece boya yapılacak. Yerler, kapılar dolaplar falan hep yeni. Sıfır masraflı aslında, ama ben renk olarak istediğim olsun diye boyatmayı düşünüyorum. Bakalım kirada anlaşabilmeyi bekliyoruz.

Mesajlar hep silinmiş sanırım, okuyamamıştım bende. Yeni alınan eşyalarınız varsa hayırlı olsun kızlar. :))

canım benm evimde öyle ev sahibim çelikkapı ve iç kapılara amerikan kapı taktırdı balkon banyo lavabo taşlarını son model yaptırdı laminant döşettirdi mutfak dolaplarımı yeniledi boyayı yaptırıyor şimdi.geçen gün beni aradı hanımefendi ne renk olsun eviniz siz oturacaksınız siz karar verin istedim dedi bende her yer bej olsun dedim bu yük de kalktı üstümüzden herşey hazır teslim edecek evimizi cuma günü en iyisi oldu valla sıfır evden farksız oldu hihoyyyt

Back