2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ayyy verdiği cvba bakın yaa galiba bi odunla evleniyorumakannehirakannehir önüne kıskanmayın yazdırcakmış arkasınada sabredin, koşturun sizinde olur yazdırcakmış ne alaka yaa ooofff

eheheh malesef nişanlılarımız bizim kadar romantik düşünemiyor tatlım takma kafana şaka yapmış:) Gülcüm ben kaçıyorum canım mesai bitio görüşmek üzere en kısa zamanda

bu yazıları çiçekçiler mi ayarlıyor?

yoo tatlım ben 2davetiyeyede begendim biraz farklı olsun istedim ama davetiyeniz size ugur getirsin bu daha güzel dediler 2si arasında kararsız kalmıştım ama 2sinide begendim . buarada canım o yazıları çiçekçiler ayarlıyor ama sen önceden gidip görüşki nişanlın başka bişey yazdırmasın

eheheh malesef nişanlılarımız bizim kadar romantik düşünemiyor tatlım takma kafana şaka yapmış:) Gülcüm ben kaçıyorum canım mesai bitio görüşmek üzere en kısa zamanda

yani bencede görüşürüz tatlım kendine çok iyi bak öptm benimde yarım saat oldu mesaim biteli ama evime perde ölçüsü için eleman götürücem onu bekliyorum

luxxor cummmmmm perdelerin hayırlı olsunnnnnnnnn
gül cüm demiştim bnm tercihim uğur böcekli çok sevimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

luxxor canım yok albumum yok esyaların gosterıldıgı bolumde salon takımları bolumlerınde selinayca88 rumuzlu olan banada fıkır verın konu baslıgı bakın fıkır verın....

iyi geceler hatunlar luxxor perdlerin hayırlı olsun sabaha ekleyebilirsin umarım biz de görürüz. gül bence de 2. davetiye

iyi geceler canım ben de ıkıcı davetıyeyı begendım su gelin damat figürlü davetıyeler cok klasıklastı sankı ya heryer onlardan oldu kaldı daha degısık olmalı sanki

günaydınlarr
meltem gelinliğin özellikle üsütnü çok beğendim m şeklinde olanlar daha güzel geliyor gözüme nedense:)

gün1984 ikinci davetye derim

ben dün el çiçeği için çiçek aldım kızlar lateksten yapılmaymış
gerçek gibi duruyor çok güzeldi ve bana maliyeti çok çok ucuza geldiopuyorumnanaktan
ayıptır sölemesi 7 liraazemuszemus
öneririm kızlar eminönünden aldım ve hışır hışırlara 4 5 misli para vermekten çok çok daha güzel
gelinlikçiye götürüp süsletcem sadece okadar
birde gelin yatağı için nevresim aldım
beyaz sadece nevresimin üst kısmında işlemesi var yatak örtümün renklerinde
bu hafta ayakkabı alcam provayı erteledim bu yüzdensempatiksalakcinni
iki tül iki fiyonk ohh:)

günaydın kızlar gecmısı okuyayım dedim ama baya karıstı ortalık konusmalar silinmiş sanırım

Günaydın kızlar...

Lepi çiçeklerin çok güzelmiş yaaa hem gerçek gibi de duruyor... Çok da uygun fiyata almışsın ne güzel....

Gelinlik için karar veremedim ama uzun boylu olduğum için fazla kabarık bişi istemiyorum sanki onlar kilolu göstercekmiş gibi... Bilemedim yani belki modaevindekiler yönlendirir...

bu sefer 500 sayfayı kesin dolduruyoruz bakalım.... Sistem 16 temmuza geri dönmüş bütün yazdıklarımız yorumlarımız gitti... Ama biz yine 500 ü bulduk hayırlı olsun kızlar...

günaydın kızlar.. yardımlarınız içi,n saolun 2,davetiyemi bastırıcam. içine ne yazdırıcagımıda karar verdik inşallh ugur getirir bize

lepicim çiçeklerin çok güzel bayıldım hemde çok ucuzmus bizim buralarda satılmıyorki böyle seylerbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…