2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlaaar....
Bende şimdi girdm bi bakiim dedim hazır ozzyimi görmüşkende yazayım dedimopuyorumnanaktanNe çok şey yapmışsın sen öyle valla maşallah ayakkabılarına bende bayıldm gerçekten her ne kadar sarı görünüyo olsalarda beyaz hayal edince çok şıkkaydirigubbakcemile3Güle güle giy canım benim...
Aslında çamaşırı almakla iyi etmişsn provaya o çamaşırla gidin diyorlar...Benim aklıma gelmedi hiç...Bende dün 1.provama gittim yani modelimi gösterdm sonrada ölçü verdm umarım yüzümüz güler canım...Ben geçmişi okumaya koyulaym tekrar....

Luxxor hayırlı olsun canım mobilyaların..Sende benim gibi moda lifeçısınkaydirigubbakcemile5Hem fiyat olarak uygun hemde bizim arkadaşta ordan almıştı epeydirde kullanıyo hiç bi sıkıntı yok...Hayırlı olsun güle güle eskitin mutlu huzurlu günlerde inşallah....Filiz yatak odasını sitede gördüğümde bende beğenmiştm.Özellikle dolaptaki büyük aynayıkaydirigubbakcemile3
Undocum inşallah içinize sinen bi evde oturursunuz canım fiyatı evet çok pahalı bencede ama bütçeniz elveriyosa içinde kalmasın tutun boşverzemuszemusAyrıca izmiride hiç bilmediğim için nasıl bir semt bilemicem kira normal olabilir yani...

Ayy kızlarr çooook mutluyum.Bugun kızkardesım aradı.Nişanlım gelecek bize bişeyler hazırlarmısın aksama dedi.Bnde hazırladımm saf saf kardeşimle nişanlısını bekliyorum.Kapı çaldı annem açtı.Üstüm başım perişan tabi sıcak mutfaktayım.Anneme ddım geldiler mi gelde bak ddi gittim bi baktım karşımda aşkım duruyor.İzmirden iş için gelmiş herkesın haberı var bnm yok.Dünyalar benim oldu desem yeridir.Şu an içerde uyuyoo bense çoook mutluyumm.İyi ki geldi hoşgeldii....:asigim:opuyorumnanaktan

ben de tam gelinlik modelimi anlatmıştım ki ekleyemeden koptu (
modelin etek kısmı güzelmiş canım. üst kısma daha farklı bişey düşünülebilir.
ben vakit bulursam gelinliğimi ekleyebileceğim. straplez olacak. göğüs kısmında tomurcuk güller var. aynı güllereden belimi saracak şekilde aşağı doğru eğimle basenimde birleşecek. ağustosun ilk haftası tekrar gideceğim. o zaman duvak - el çiçeği bir de taç mı çiçek mi olacağına karar vereceğiz.
:))

meltemcim model güzelmiş ama göğüslerin küçükse üst kısmını öyle yaptırma daha küçük gösteriyo çünkü bende buna benzer bi gelinlik giymiştim ordan biliyorumbirazda üzerine taş falan işlet bence çünkü hiç parlak bi yeri yok gelin ışıl ışıl parlamalı nede olsa:))

Biraz ışıltılı olsun istiyorum bende... Modaeviyle görüştüm de bu etek tarzı mendil etekmiş... Elimdeki resme baktı etek kısmı böle olmaz dedi yani parça parça olan tüllerin kenarından makine ile geçmeleri gerekiyormuş... Yandaki çiçeği de kendisinde olanlardan birini uyduracak tabii haliyle... Sırt kısmını da böyle önü gibi yapabilirlermiş...

Karar vermek ne kadar zor.... mafoldumben

yaa bi de kızlar bende basen var o yüzden o bölgeyi belli etmeyecek bi model lazım bu modelde biraz daha kamufle etmiş gibi geldi de....

bende 16 ekımde evlenıyorum ınsallah 14 temmuzda nıkahımız oldu aslında dugunde ıstıyordum ama 14 temmuz 2007de nısanlanmıstık anısı ozellıgı olsun dedık esyalarımızı aldık evımızı tutucaz bakıyorum evımızı tutuncada oturma odam ıcın esya bakıcam esyalarıma bı bakın fıkır verın aksesuar halı hakkında salon takımları ıcınde selinayca88 fıkırlerınızı beklıyorum bu arada lavabo konusunda çimston denenı tavsıye ederım cunku bız yenı yaptırdık fıyatından dolayı tercıh etmedık onu 1500 dedıler granıtı 300 yaptırdık ama çimston ömürlük ıcınde parıltılı ayna parcaları fılan var parlak guzel bır malzeme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…