Kızlar benim gelinlik 1000 tl dikilecek nasıl sizce birde gelinlik benim olacak gelinlikçi tanıdık olunca baya bir indirim yaptı
çiçğin resmini de koyim nasıl durduğunu görün kızlar
Günaydın kızlar.Lepi çiçeğin çok çok güzel duruyor ben de canlı gibi görünen çiçeklerden istiyorum. fiyatı da çok uygunmuş. İnşallah Ankarada bulabilirim. Bu perşembe gelinlik için ikinci provam var. Yoğun bir haftamız olacaktı ama nişanlımın beli tutulmuş bütün gün evdeydi dün. Bi de başlayabilirsek bu akşam dans derslerine başlamamız gerekiyor. Ama beli o haldeyken nasıl olacak bilmiyorum S:S:S
Kızlar benim gelinlik 1000 tl dikilecek nasıl sizce birde gelinlik benim olacak gelinlikçi tanıdık olunca baya bir indirim yaptı
Günaydın kızlar...
Lepi çiçeklerin çok güzelmiş yaaa hem gerçek gibi de duruyor... Çok da uygun fiyata almışsın ne güzel....
Gelinlik için karar veremedim ama uzun boylu olduğum için fazla kabarık bişi istemiyorum sanki onlar kilolu göstercekmiş gibi... Bilemedim yani belki modaevindekiler yönlendirir...
günaydın kızlar.. yardımlarınız içi,n saolun 2,davetiyemi bastırıcam. içine ne yazdırıcagımıda karar verdik inşallh ugur getirir bize
jean cım bunlar nette örnek bulduklarım
ben sadece pembe aldım ama bu fotodaki gibi değil
beyaz kırık beyaz krem kırmızı yavru ağzı
sadece uçları pembe olan
açmış şekilde gonca şeklinde her şekil vardı zaten
yeri anlattım biraz canım poşetlerde satılıyor ve karşısında bi el çiçeği satan yer var
bunun kapısı falan yok jean minik bi yer
normal el çiçeğini hazır satıyor bunları poşette satıyor
jean e katılıyorum krem gelinlik esmer tenlerde daha hoş duruyor; bir de eğer seçtiğin modelde drapeler danteller çoksa renk koyulaştıkça model daha da ortaya çıkıyor.
olumunekankayizsmile yahu çok cahilim ama şu drape ne demek bilmiyorumkismile birde kumaş türleri var gelinliğin organze,ipek bişey bişey bilen varsa anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?