• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın şekerler...
lepicim çiçeklerin çok güzel fiyatı da süpermiş :))
gül davetiyeni de seçmişsin hayırlı olsun ..
biz de dün akşam emlakçıya gidelim dedik ama hepsi kapanmış. beğendiğimiz bir ev tekrar önünden geçelim dedik orası açıkmış evleri gördük. 1 tanesini çok beğendik bakalım fiyatta biraz daha indirim yaptırabilirsek başka yerlere bakmadan kiralayacağız. (annemleri memelekete taşıdığımız için 2 gündür kayınvalidemlerde kalıyorm sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar ama kendi evime taşınabilsem çok ii olacak kızlar)

Günaydın kızlar.Lepi çiçeğin çok çok güzel duruyor ben de canlı gibi görünen çiçeklerden istiyorum. fiyatı da çok uygunmuş. İnşallah Ankarada bulabilirim. Bu perşembe gelinlik için ikinci provam var. Yoğun bir haftamız olacaktı ama nişanlımın beli tutulmuş bütün gün evdeydi dün. Bi de başlayabilirsek bu akşam dans derslerine başlamamız gerekiyor. Ama beli o haldeyken nasıl olacak bilmiyorum S:S:S

günaydın kızlar,
lepicim çiçekleri çok uygun almışsın ben burda gerçek çiçek yaptıracam ve bana verdikleri fiyat 75 tl baya pahalı resimlerim doğa çekimi olacağı için fotoğrafçım gerçek çiçek olmalıki güzel dursun dedi bakalım inşallah daha uygun bulabilirim.

Kızlar benim gelinlik 1000 tl dikilecek nasıl sizce birde gelinlik benim olacak gelinlikçi tanıdık olunca baya bir indirim yaptı

evet banada öle geldi ist. aynı gelinligi ama birde 2 parçaydı 1600 dediler benim burda birde özel dikim artı tek parça bana da öle geldi ramazanın ilk haftası başlıcaz provalara

çiçğin resmini de koyim nasıl durduğunu görün kızlar
m_68a77a04-ab77-46ea-8543-061eb8c8d9ad.jpg
m_c49ead0c-c2d0-416a-a487-c65d7a7564cc.jpg

lepi çok beğendimmm şimdi şey soracağım biri pembe beyaz diğeri sadece beyaz gördüğüm kadarıyla yanlış değilse onları aynı yerde mi toplayacaksın?nasıl düşünüyorsun merak ettim bilmiyorumkismile aldığın yerin adını hatırlıyor musun canım bende kaydedeyim zemuszemus

kızlar saolun yorumlarınız için
ben canlı istemedim solma durumu oluyormuş falan
gözüm bu tiplerdeydi
sormuştum 100 diyen olmuştu:S
gittim aldım buketimi bile yaptım kurdelelenmesi kaldı
bu fiyata alabileceğim benimde aklımın ucundan geçmezdi
istanbulda olmayanlar nasıl bulur bilmiyorum ama
istanbuldakiler istiyorsa kesinlikle eminönüne baksın

elç,incim geliniğin gayet uygun dikim için istanbulda helede belli semtlerde gelinlik fiyatları hazırlarda dahi 1500 den aşağıya düşmüyor
sen hem diktircen hem senin olcak daha nolsun:)öyle arada marada bi yerde değil
kuru kahveci mehmet efendiden değilde ilerdeki sokaktan
gireceksiniz biraz ileride zaten

dün ben de gelinlikçiye gittim
krem yapalım dio geliniliği
ama ben kıkrık beyaz istiyorum
benim gelinliğin yapılacağı kumaşta krem kirli gibi duruomuş hissi verdi bana
ama benim gelinliğim benim istediğim gibi olcak :))

Günaydın kızlar.Lepi çiçeğin çok çok güzel duruyor ben de canlı gibi görünen çiçeklerden istiyorum. fiyatı da çok uygunmuş. İnşallah Ankarada bulabilirim. Bu perşembe gelinlik için ikinci provam var. Yoğun bir haftamız olacaktı ama nişanlımın beli tutulmuş bütün gün evdeydi dün. Bi de başlayabilirsek bu akşam dans derslerine başlamamız gerekiyor. Ama beli o haldeyken nasıl olacak bilmiyorum S:S:S

evet canım seçtik hayırlısıyla bugün işçıkısı şiparişleri vercez.geçmiş olsun canım inşallh hemen düzelirde dans derslerine başlarsınız

jean cım bunlar nette örnek bulduklarım
ben sadece pembe aldım ama bu fotodaki gibi değil
beyaz kırık beyaz krem kırmızı yavru ağzı
sadece uçları pembe olan
açmış şekilde gonca şeklinde her şekil vardı zaten
yeri anlattım biraz canım poşetlerde satılıyor ve karşısında bi el çiçeği satan yer var
bunun kapısı falan yok jean minik bi yer
normal el çiçeğini hazır satıyor bunları poşette satıyor

kizlaaaar günaydin a.s.
Günaydın kızlar...

Lepi çiçeklerin çok güzelmiş yaaa hem gerçek gibi de duruyor... Çok da uygun fiyata almışsın ne güzel....

Gelinlik için karar veremedim ama uzun boylu olduğum için fazla kabarık bişi istemiyorum sanki onlar kilolu göstercekmiş gibi... Bilemedim yani belki modaevindekiler yönlendirir...

meltemcim bende karar veremdim modele ya..bende uzun boyluyum..umarim moda evlerindekiler dogru yönlendirir...boshayallersmile

lepicim bende ciceklerini cok begendim canim..

günaydın kızlar.. yardımlarınız içi,n saolun 2,davetiyemi bastırıcam. içine ne yazdırıcagımıda karar verdik inşallh ugur getirir bize

Kızlar benim gelinlik 1000 tl dikilecek nasıl sizce birde gelinlik benim olacak gelinlikçi tanıdık olunca baya bir indirim yaptı

canim insallah ugur getiriri davetiyenizolumunekankayizsmile

çok uygun canım fiyatı bence hemen başlatıdır benimde öyle 1,100 liraya anlaştık ama 2,500den düştü çok yakın dostumuz sagolsun resmen düğün hediyesi yaptı bize

jean cım bunlar nette örnek bulduklarım
ben sadece pembe aldım ama bu fotodaki gibi değil
beyaz kırık beyaz krem kırmızı yavru ağzı
sadece uçları pembe olan
açmış şekilde gonca şeklinde her şekil vardı zaten
yeri anlattım biraz canım poşetlerde satılıyor ve karşısında bi el çiçeği satan yer var
bunun kapısı falan yok jean minik bi yer
normal el çiçeğini hazır satıyor bunları poşette satıyor

tamam canım anladım sağol bakacağım oraya zaten dükkanlar hep tıkış tıkış orada kaydirigubbakcemile3 canlı seçmemekte iyi yaptın çünkü okuduğum kadarıyla hem çok ağır oluyorlarmış hemde solup düğünün ortasında dökülmeye başlıyormuş :gitme: gelinlik içinde şey dicem yabii ki kendi istediğin olsun krem ancak koyu tenlilere yakışıyor eğer esmersen iyi seçim olabilir ama beyazsan uzak dur kaydirigubbakcemile

jean e katılıyorum krem gelinlik esmer tenlerde daha hoş duruyor; bir de eğer seçtiğin modelde drapeler danteller çoksa renk koyulaştıkça model daha da ortaya çıkıyor.

Selam kıslar
Lepicim çiçeğine bayıldım gayet hoş görünüyor...Ayrıca maliyetide çok iyiymiş.
Bende minil papatyalardan istiyorum yapayları çok güsel görünüyor evimdede kullanabilirim.
Eminönüne gidices haftaya bizde...Nikah şekeri ve evime dekoratif eşyalar almak istiyorum..Alınacak o kadar çokşey varki daha..

jean e katılıyorum krem gelinlik esmer tenlerde daha hoş duruyor; bir de eğer seçtiğin modelde drapeler danteller çoksa renk koyulaştıkça model daha da ortaya çıkıyor.

olumunekankayizsmile yahu çok cahilim ama şu drape ne demek bilmiyorumkismile birde kumaş türleri var gelinliğin organze,ipek bişey bişey bilen varsa anlatabilir mi?kaydirigubbakcemile4

olumunekankayizsmile yahu çok cahilim ama şu drape ne demek bilmiyorumkismile birde kumaş türleri var gelinliğin organze,ipek bişey bişey bilen varsa anlatabilir mi?kaydirigubbakcemile4

drape gelniliğin üst kısmında kullanılıyor pile pile katlanmış oluyor ya kumaş düzenli ya da düzensiz.. İşte onlara drape deniyor. Kumaş türlerinden ben de pek anlamıyorum. Benim siparişini verdigim gelinlik şifondan dikiliyor.

jeaaannn:)
canım gelinlik işine gir kumaştan bak nasıl anlıosun
dalya organze olcak beniimki
eteği hareketli ve üstü drapeli
ben benzeriini denemiştim kırık beyaz onda çok güzeldi
kremi çok koyuydu ama dün krem diye bana başka bişi gösterdiler
karar veremedim

valla ben yazın kara kışın beyazım
ama ekiime arası bişi olurum heralde:S
uf puf bilmiom valla bakacaz artıkın :)

papatyacım eminönünde bi han vardı
adını bilmiyorum gezerken bulmuştum da:)
orda çok güzel dekoratif ürünler vardı
orjinal parçalardı çok beğenmiştim
adını hatırlasam derdim sana

Back