bende 16 ekımde evlenıyorum ınsallah 14 temmuzda nıkahımız oldu aslında dugunde ıstıyordum ama 14 temmuz 2007de nısanlanmıstık anısı ozellıgı olsun dedık esyalarımızı aldık evımızı tutucaz bakıyorum evımızı tutuncada oturma odam ıcın esya bakıcam esyalarıma bı bakın fıkır verın aksesuar halı hakkında salon takımları ıcınde selinayca88 fıkırlerınızı beklıyorum bu arada lavabo konusunda çimston denenı tavsıye ederım cunku bız yenı yaptırdık fıyatından dolayı tercıh etmedık onu 1500 dedıler granıtı 300 yaptırdık ama çimston ömürlük ıcınde parıltılı ayna parcaları fılan var parlak guzel bır malzeme....
Kızlar yaa son mesajlarım gitmiş hep? Bu arada delicioscum modelin harika benim gelinliğimin etek kısmı da haman haman öyle olacak mendil etek uçuş uçuş çok güzel duruyor. Ya sayfalara nooldu
luxxor mesjalrın gitmiş ama sabah yüklediğin aydınlatmaları gördüm çok güzeller güle güle kullanın. Evine takılı haliydi fotoğraflar öyle değil mi?
Evet canım takılı haliydi, bugün yarın perdeler de takılacak onları da eklerim inşallah. Teşekkür ederim a.s.
bu hafta gitdiğim düğünde öününe dünya oydu diye yazdırmışlar gelin resmi koymuşlar arabanın arkasınıda onuda ben aldım damat resmi koymuşlar çok hoş geldi klasik bi evleniyoruz yada mutluyuz dansa böyle şeyler daha sevimli geldi
çokdeğişikmiş. Kopya çekebilrim belki
bende sabah görebilmiştim aydınlatmalarını çok güzeller canım hatda birtane yuvarlak olan var ya birde birazdaha geniş üzeri desenli onun aynısınden benimde var biri oturma odamın digeride çocukodasına taktık bende eklicektim ama diger avizelerinin fotolarını bulamadım eve takılınca eklerim artık inşallh buarada perdelerinide sabırsızlıkla bekliyorum :teytey:
kılzar gelin arabanızın arkasına yada önüne ne yazdırmayı düşünüyorsunuz bukezde onları paylaşalım hemde fikir edinelim
kızlar sizce davetiyem hangisi olsun kararsız kaldık
Kızlar annem aradı şimdi perdelerine bakıyorum şu anda takıldı diyeebayanssulusmile Çok sabırsızlanıyorum 1 saat sonra evde olucam bakalım nasıl olmuş
bizde heyecanlanıyoruz tatlım hemen foto çek olurmu inşallh istediğin gibi olmuştur. davetiyemi begenmene sevindim biz zaten davetiyeciden baktık bunlar begendiklerimizdi hatda bizim gelinlerden biride ugurböcekli olndan yaptırıcktı galiba aynı olucak hihoyyyt nişanlım onu daha çok begendi ben diğerini daha çok begendim ailelerde ugur böcekliyi begendi bakalım son söz kimin olucak
kızlalr hadi arabamıza yazdırıcak bişeyler bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?