2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar yaa son mesajlarım gitmiş hep? Bu arada delicioscum modelin harika benim gelinliğimin etek kısmı da haman haman öyle olacak mendil etek uçuş uçuş çok güzel duruyor. Ya sayfalara nooldu

Canım hayırlı uğurlu olsun:) albümüne mi koydun tatlım resimleri?

Kızlar yaa son mesajlarım gitmiş hep? Bu arada delicioscum modelin harika benim gelinliğimin etek kısmı da haman haman öyle olacak mendil etek uçuş uçuş çok güzel duruyor. Ya sayfalara nooldu

Karıştırmışım meltemcimmiş resmi yükleyen çok güzel canımguclubacismile

luxxor mesjalrın gitmiş ama sabah yüklediğin aydınlatmaları gördüm çok güzeller güle güle kullanın. Evine takılı haliydi fotoğraflar öyle değil mi?

luxxor mesjalrın gitmiş ama sabah yüklediğin aydınlatmaları gördüm çok güzeller güle güle kullanın. Evine takılı haliydi fotoğraflar öyle değil mi?

Evet canım takılı haliydi, bugün yarın perdeler de takılacak onları da eklerim inşallah. Teşekkür ederim a.s.

Evet canım takılı haliydi, bugün yarın perdeler de takılacak onları da eklerim inşallah. Teşekkür ederim a.s.

bende sabah görebilmiştim aydınlatmalarını çok güzeller canım hatda birtane yuvarlak olan var ya birde birazdaha geniş üzeri desenli onun aynısınden benimde var biri oturma odamın digeride çocukodasına taktık bende eklicektim ama diger avizelerinin fotolarını bulamadım eve takılınca eklerim artık inşallh buarada perdelerinide sabırsızlıkla bekliyorum :teytey:

kılzar gelin arabanızın arkasına yada önüne ne yazdırmayı düşünüyorsunuz bukezde onları paylaşalım hemde fikir edinelim

bu hafta gitdiğim düğünde öününe dünya oydu diye yazdırmışlar gelin resmi koymuşlar arabanın arkasınıda onuda ben aldım damat resmi koymuşlar çok hoş geldi klasik bi evleniyoruz yada mutluyuz dansa böyle şeyler daha sevimli geldi

çokdeğişikmiş. Kopya çekebilrim belki

çokdeğişikmiş. Kopya çekebilrim belki

evet canım bende ilk kez gördüm çok hoşuma gitdi önceden forumda okumuştum ama yapanı hiç görmemiştim bende değişik bişey bulursam yazdırıcam eger bulamzsan onu yadırıcam aslında eylül ekim gelinleri olarak değişik şeyler bulabiliriz dimi

kızlar sizce davetiyem hangisi olsun kararsız kaldık

Eklentiler

• $resim-514[1].jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $resim-518[1].jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 20

Teşkürler tatlım, ne güzel zevklerimiz uyuşuyor demekkikaydirigubbakcemile3
kılzar gelin arabanızın arkasına yada önüne ne yazdırmayı düşünüyorsunuz bukezde onları paylaşalım hemde fikir edinelim

Ay hiç aklıma gelmedi bunu düşünmek cidden ne yazılır kiiboshayallersmile

kızlar sizce davetiyem hangisi olsun kararsız kaldık

Canım bence 2.si çok güzel, ama o modelin gerçeğini görmüştüm ben biraz umduğumdan büyüktü boyut olarak. Aslını görmeden davetiyeye karar verme nacizane tavsiyem gülcüm

Kızlar annem aradı şimdi perdelerine bakıyorum şu anda takıldı diyeebayanssulusmile Çok sabırsızlanıyorum 1 saat sonra evde olucam bakalım nasıl olmuş

Kızlar annem aradı şimdi perdelerine bakıyorum şu anda takıldı diyeebayanssulusmile Çok sabırsızlanıyorum 1 saat sonra evde olucam bakalım nasıl olmuş

bizde heyecanlanıyoruz tatlım hemen foto çek olurmu inşallh istediğin gibi olmuştur. davetiyemi begenmene sevindim biz zaten davetiyeciden baktık bunlar begendiklerimizdi hatda bizim gelinlerden biride ugurböcekli olndan yaptırıcktı galiba aynı olucak hihoyyyt nişanlım onu daha çok begendi ben diğerini daha çok begendim ailelerde ugur böcekliyi begendi bakalım son söz kimin olucak

Ayy tamam canımcım çekerim, bu akşamdan itibaren zaten yavaş yavaş mutfak malzemelerimi taşımıyı başlayacağız. Uğur böcekli senin içine sinmedi mi ki?

kızlalr hadi arabamıza yazdırıcak bişeyler bulalım

Ya acaba şey olur mu; "Ben eşimi buldum, (arkaya da) darısı isteyenlere"kaydirigubbakcemile3

ayyy verdiği cvba bakın yaa galiba bi odunla evleniyorumakannehirakannehir önüne kıskanmayın yazdırcakmış arkasınada sabredin, koşturun sizinde olur yazdırcakmış ne alaka yaa ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…