2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya kızlar ben bişi sorcam düğün için ağda yaptırmayı düşünen var mı kuaföre

can ben düşünüyorum daha önce bikini bölgemi jilatle aldığım için çok acır diyolar korkuyorum ama

lazeri de düşünüyorum ama şu ara elim çok sıkışık lazere para veremem gibi geliyo
sendemi düşünüyosun
büyük rahatlık şimdiden başla bence ramazanda aldırmak zor oluyor
ben bu yakınlarda gidicem inş

bu da orta sehpam ama mobilya renklerine uygun, bir de TV ünitesi masa-sandalye aldık:)

ayy linkin hepsi bir çıkmış şöyle diyim koltuk takımım marmara, yatak odası filiz

undomiel evin hayırlı olsun Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten :Saruboceq:

ayy linkin hepsi bir çıkmış şöyle diyim koltuk takımım marmara, yatak odası filiz

Mobilyaların güzelmiş cnm hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile3

undocum gördüm evini güzelmiş :))

sağol canım daha tutmadık büyük ihtimalle bu olucak ama :) ondan verdim linkleri..

Merhaba kızlaar nasılsınız görüşmeyeli? undo tutun mu kız evi yoksam? hayırlı uğurlu olsun inşallahhkaydirigubbakcemile5

ayy canım daha tutmadım bi yarım saat sonra hem başka 2 ev bakmaya gidicez eğer o baktıklarımızı da beğenmezsek bu akşam bu linklerini verdiğim evi tutucaz.. çok heyecanlıyııımmboshayallersmile canım bu arada mobilyaların hayırlı uğurlu olsun.. allah içinize sindirsin iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah

ayy canım bende karşıyaka da oturuyorum biliyorum karşıyakanın ne kadar uygun fiyatlı olduğunu ama maalesef balçovada ekonomi üniversitesi olduğu için bir de jeotermal ısıtma olduğundan fiyatlar böle abarık rakamlarda.. malum 3-5 öğrenci bi evi tutunca koymuo onlara bu rakamlar...

ya kızlar ben bişi sorcam düğün için ağda yaptırmayı düşünen var mı kuaföre
valla canım ben yaptırcam ve çoktan başladım.. hemde baya bi azaldı... bu arada cumartesi günü kadın doğum doktorumla ilk randevum var.. malum artık doktora gitme zamanı.. korunma için medotları konuşacağız...

undomiel evin hayırlı olsun Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten :Saruboceq:
canım çoook teşekkür ederim... umarım hayırlısı olur bizim için.. gerçi dhaa tutmadık ama

Çok sağolun kızlar. bu arada Heavencım canım 1.davetiye muhteşemm bence bayıldımm!olumunekankayizsmile

canlarim selam..
ben sifayi kaptim o yüzden pek giremiyorum mafoldumben
luxxorcum esyalarin hayirli olsun..

undocum umarim sizde hayirli olan evi secersiniz..eklemis oldugun cok güzel..

heavencim ben no 1 diyorum..

kizlar ben netden bir bindalli begendim istanbulda dikiyorlarmis..aradim 700 tl dedin kadin kaydirigubbakcemile3

okadar pahali olur mu yaaabilmiyorumkismile

ekliyorum resmi cok güzel ama yaaaNusya Modaevi,Nusya,Nusya Moda evi,Arnavut,Makedon,boşnak,Balkan,Bosna hersek,Kosova,Balkan,Balkanlar,Yöresel Kıyafetler,Gelinlik,Özel Geceler,Kına Gecesi,Boşnak düğünü,Arnavut Düğünü,Dügünler Kına geceleri,Nişan,Nisan,Özel Tasarımlar,Moda,Modacı,İst

heaven cim ben no 4 diyorum.

undomiel cim evin hayırlı olsun şimdiden.

luxxorcum eşyaların çok güzel güle güle kullan.

ben de bugün çokkkkkk yoruldum.gelinlikl 1.prova.gelinlik içine çamaşır aldık.soracıma normal çamaşır aldık soracıma penye (çünkü ben saten sevmiyorum asla giymeceğim bişi almak istemedim) 6 lı çok şık krem rrengi bir takım aldık. pijama-gecelikli vs. bi de nrmal günlük pijama aldık kaprili.bi deeeeeeeeee gelinlik ayakkabısı aldık.resimler kötü çıktı ama idare edin kıızlar telefonla çektim çok az topuk istyordum azcık oldu çünkü ben yürüyemiyorum topukla
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…