Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben bişi sorcam düğün için ağda yaptırmayı düşünen var mı kuaföre
ayy linkin hepsi bir çıkmış şöyle diyim koltuk takımım marmara, yatak odası filiz
lUXXOR canım güle güle kullan mobilyalarını... Eminim çok güzel olur evine... Hayırlı olsun...
kızlar bana yardım edin sizce hangi davetiye
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
undocum gördüm evini güzelmiş :))
Merhaba kızlaar nasılsınız görüşmeyeli? undo tutun mu kız evi yoksam? hayırlı uğurlu olsun inşallahhkaydirigubbakcemile5
undomiel canım evi çok beğendim.
Fiyatı pahalı geldi ama İzmir gibi bir yer için..Ablamda İzmir karşıyaka/ Postacılar semtinde oturuyor ev çok büyük kullanışlı yeride gayet güzel sanırım 600 e oturuyorlar..İyice bir araştır canım bu zamanda paranın değeri çok..
Aradaki para ile mutfak masrafını çıkarırsın..
valla canım ben yaptırcam ve çoktan başladım.. hemde baya bi azaldı... bu arada cumartesi günü kadın doğum doktorumla ilk randevum var.. malum artık doktora gitme zamanı.. korunma için medotları konuşacağız...ya kızlar ben bişi sorcam düğün için ağda yaptırmayı düşünen var mı kuaföre
canım çoook teşekkür ederim... umarım hayırlısı olur bizim için.. gerçi dhaa tutmadık amaundomiel evin hayırlı olsun Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin çok güzel gerçekten :Saruboceq: