ben geldiiim. ya herkesi tanıyamıorum ama burda liste filan var mı tarihlere bakiim barri:)
var cnm listemiz undo sabah güncellemişti hatta ikimizin düğünü aynı gün:teytey:
birlkte sayalım seninlekaydirigubbakcemile3
yok cnm ya onu dün yazmıştım düzeltmedim daha:) birden azaltınca daha mutlu oluyorum az kaldığı içinkaydirigubbakcemile3
nerdee liste.. sayalım valla ben senden kopya çekiim hiç saymadım.. ne yaptın hazırlıkk geçmişi çok okuyamadım
çok geçmiş olsun canım :teselli: Allah kolaylık versin kolileme toplama işlemine canım ,tatlı yorgunluk böyle şeyler :)
cnm ben de ev tuttum. kira işte doru sölüosun kiracılık zor inş alırıs en yakın zamanda:) onun dışında da hiçbişi yapmadım bi kendi çeyizlerim var mutfak aletleri filan mobilya beyaz eşya gelinlik işleri duruoo.bi de davetiyeye kara rverdim o kadarkaydirigubbakcemile3 çeyizlerine de baktım hepsi çok güsel cnm güle güle kullan hepsi kaliteli güsel şeyler.. şu havlu askısının altındaki tepsi gibi şeyi anlamadım o needelikafadulden
maşallah listeyi gördüm ne çok kişi varmış... bol bizim günde de bi de enimse varmış.. ALlah hepimizi mutlu etsinnnzemuszemus
amman çiğdemcm valla biz o yüzden girdk birbirimize sen bide inatsn adam senden inat dikkat edin valla alttan almaya çalışın birbirinizi..Valla benimkide senin gibi inatkaydirigubbakcemile3...Ama hep alttan alan ben oluyorm bazen kendimi tanıyamıydrm bilebayanssulusmile
Öbür işler her türlü halledilir..Sağlık raporu dışındakiler bi günlük iş zaten bende şimdi muhtara gitcem beyannamemizi onaylatcamkaydirigubbakcemile2
cnm ben de ev tuttum. kira işte doru sölüosun kiracılık zor inş alırıs en yakın zamanda:) onun dışında da hiçbişi yapmadım bi kendi çeyizlerim var mutfak aletleri filan mobilya beyaz eşya gelinlik işleri duruoo.bi de davetiyeye kara rverdim o kadar çeyizlerine de baktım hepsi çok güsel cnm güle güle kullan hepsi kaliteli güsel şeyler.. şu havlu askısının altındaki tepsi gibi şeyi anlamadım o nee
slm kizlaaar nasilsiniz bakalim?
yine baya bi kaynatmis gütel gelinler kaydirigubbakcemile3
dilekcim davetiye sözlerine bayldim..hayirka gercektenopuyorumnanaktan
Kızlar arkadaşım gelince bişey demeden çıkmak zorunda kaldım....Hiç zorma hem inat yapıyorum hemde gurur vazgeçemedim o huyumdan bir türlü kafamçokkarıştı Ben panik oluyorum yetişemiycek olmıycak bişey diye çünkü şuan hiçbir hazırlığımız yok evde yok bugün yine dedim ya sakin ol 2.5 ay var diyor bana daha erken herşey için ona göre sonra görücem ben onu kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin cnm sanada...
Cnm hayırlı olsun eviniz en güzel kısım aldıklarını evine yerleştirmek olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?