2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

msore cum gelmiş.inan dedim ki acaba nişanlısıyla Allah korusun durumalr kötüledi o yüzden mi canı sıkkın gelmiyor.ama ohhh iiyimiş herşey yolundayımış
gelinlik de hayırlı olsun şeker.ve de geçmiş olsun çok sıcak çok soğuk şeyler yiyip içme

Kızlarrrrrr bende geldim... Msore çok geçmiş olsun düğün üstü dikkat et. Evlendirme dairesini aradım bende şimdi 6 fotoğraf nüfus cüzdan fotokopisiyle erenlere gidiceksiniz dedi oraya bağlıymışız böylece öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3 Şimdi nişanlıma söylemem lazım resim çekilmemiz gerekiyor diye kesin acelesi yok diycek bu rahatlığı beni ölüdrüyor yaa delikafadulden

ozzy cim ben adam olmam hala soğuk su içiyorm ama öbür türlüsüde içilmiyoki çok sıcakakannehir
Yaa daha yeni düzeldk nişanlımlada sana tv markası sözüm vardı unutmadm aklımda hala almadıysanız sorcam malum yeni düzeldk yakaydirigubbakcemile2bu gidişle oğlun evlenirken falan ben ancak sölicem gibi görünüyor amakaydirigubbakcemile3en yakın zamanda tatlım sözsırnaşık şey

amman çiğdemcm valla biz o yüzden girdk birbirimize sen bide inatsn adam senden inat dikkat edin valla alttan almaya çalışın birbirinizi..Valla benimkide senin gibi inatkaydirigubbakcemile3...Ama hep alttan alan ben oluyorm bazen kendimi tanıyamıydrm bilebayanssulusmile
Öbür işler her türlü halledilir..Sağlık raporu dışındakiler bi günlük iş zaten bende şimdi muhtara gitcem beyannamemizi onaylatcamkaydirigubbakcemile2

heh aldık cnm ama olsun ben senin durumunu anladım sorun değil o yüzden.ama bi de annemlere alacağız o yüzden gene de bekliyorum modelin adını

heh aldık cnm ama olsun ben senin durumunu anladım sorun değil o yüzden.ama bi de annemlere alacağız o yüzden gene de bekliyorum modelin adını

siz hangisinden aldınız güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktanyok ben sizin oğlana yetiştircem karar verdmdelikafadulden

siz hangisinden aldınız güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktanyok ben sizin oğlana yetiştircem karar verdmdelikafadulden

hahaha ilahi msore cnmcm biz samsung un bi modelini aldık kentpark daki darty den.ben çok anlamam ama ii dediler işte 102 ya da 106 ekranmıydı neydi.1699 a geldi sanırım

selam şekerler listemiz çoğalmış ne güzell.kaydirigubbakcemile3 gelinlik provaları da başlamış. ben de perşembe günü ilk provama gideceğim.zemuszemus diş ağrısından mahvoldum 2 gündür.sabah gittim hastaneye antibiyotik - ağrı kesici verdi. geçmezse 20'lik dişi sökeriz dediler. off geçer inşallah. biz de evi ağustosun ilk haftasına kadar tutmak istiyoruz. ben evleneceğim için de artık annemler memlekete taşınacaklar bu hafta sonu.Çok üzgünüm çoook bugün kolileme işlemlerine başlayacağız. annem çok üzgün her gün bana bakıp ağlamaya başladı. senağlama ben de moral vermeye çalışıyorum ama olmuyor anne işte... ben de ev bulana kadar nişanlımlarda kalacağım. çeyiz de epey olmuş evde:)) bir de onları taşımak var. çok çalışmamız lazım çoookk opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ihmal etme diş ağrısı çok fenadır. anne işte kıyamıyor sana senağlama diğer işleride ev tutunca çabucak halledersin inşallah

kızlar bir kitap okuyordumda sonunda evlilik yemini diye bir bölüm vardı. biraz değişiklikle davetiyeyede yazılabilecek türden gibi geldi bana sizle paylaşayım birkaç tanesini.
ben.../ben...(noktalı yerlere isimler yazılıyor)
biz ikimiz yolcuyuz. hayat yolunu birlikte adımlamaya söz verdik. yokuşları da inişleri de beraber yürüyeceğiz. mutluluklarıda hüzünleride beraber karşılayacağız. bizim için iyi yolculuklar duası edin.

ben.../ben...
biz ikimiz birbirimizi sevdik. birbirimizi seçtik . birbirimize söz verdik. birbirimize eş olduk. şimdi birbirimize verdiğimiz söze tanık olmanızı isteriz.

ben..../ben....
biz ikimiz birbirimizi sevdik. sizi sevincimizi çoğaltmaya çağırdık. biz ikimiz birbirimizi seçtik. sizi seçimimize tanıklık etmeye çağırdık.

çok geçmiş olsun canım :teselli: Allah kolaylık versin kolileme toplama işlemine canım ,tatlı yorgunluk böyle şeyler :)

aa güzel sözlermiş kullanabilirim ben birini..

hepsi gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan ,1.si uzun gibi geldi sadece canım.

evt uzun gibi bende çok uzunları sevmem ama bu hoşuma gitti ya klasik sözler gibi değil yani saol dilekcim fikir oldu banakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…