2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydınlarrrr

Dün yazdıklarımız konuştuklarımız heepppp gitmiş mafoldumben

Nese form eski haline dönmüş ya o bile yeter....

Bu arada buraya ulaşamayınca kendimi eksik hissettim yaa... Bağımlılık yaptınız sanırım :enbuyukkk:

günaydın kızlar..
paptyacım ben hiç bakmadım aslında yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım bizde haftaya yapabiliriz nikahı netten siparişlerde acaba hemen gönderiliyomu

Bende şimdiye kadar hiç düşünmemiştim ama internetten bakınca o kadar güzel şeyler varki bir anı işte...Nihahımda zaten sadece yakın akrabalarım olur..50 tane yaptırsam yeter diye düşünüyorum..Gelin damat süslemeli nikah şekerleri çok hoşuma gidiyor..Süs olarak konulabilir..Netten sipariş versek bilmiyorum ne zaman gelir ayrıca eksik vs.gelirse bozuk gelirse diyede korkuyorum..Nişanlımla haftaya Cmr.eminönüne gideceğiz yerinden almak daha iyi olacak sanırım..

Arkadaşlar hayırlı sabahlar
oh beee forumumuzz geri gelmiş
neydi dünki hali forumun içinde kayboldum inanın sizi bulamadım :roflol:
inanın bende sizin eksikliğinizi hissettim
acaba ne konuştular neler aldılar napiyolar dedim içimden

nasılsınız güzel taze gelincikler
herkes iyi değilmi olumsuz birşey yaşayan arkadaşlar yoktur umarımolumunekankayizsmile

özdileğin bornozunu almıştım
48 kilo olduğum için beni 3 4 kere sardı eski modeldi anneme verdim
şimdi bedenli aynı zamanda makul bornoz almak istiyorumbilmiyorumkismile
bide haftason kapalı çarşıya gidicez yatak örtüsü ve diğer ufak tefek şeylere bakmak için baya ucuz diyorlar

evt bi hatıra oluyo doğru sölüyosun 50 bile çok olur bana aslında..yerinde görerek almak tabiki daha ii bakalım bende burda biraz araştırma yapim.

sükütcum slm özdileğin havluluarı öle büyük hep artık küçükler çıktı bide kısa oluyo boylarıda daha hoş duruyo ben jua marka aldım bambu suyu daha ii çekiyo çok kullanışlı tavsiye ederim sanada..

Sukut canım bornozun büyüğü de iyi olmuyor iyiki annene vermişsin... Bende bornoz aldım ama aldığıma sonradan pişman oldum. Normalde banyo havlusu kullanıyorum daha çok hoşuma gidiyor... Yani bornozu pek kullanacakmışım gibi gelmiyor... Nese aldık artık nişanlım kullanır işte...

günaydın kızlar sizi çok özledim yaa dün giremeyince sinir oldum iyiki eski haline döndürdüler yoksa çok üzülcektim birbirimize baya alıştık inşallh bidaha ayrı kalmayız opuyorumnanaktan

kızlar dün halılarımla perdelerimi baktık çok hoşuma gitdi yerleşince fotosunu çekip eklicem sizlerde inşallh begenirsiniz

birde en küçük boylarından 3lü çelik tencere aldık dün malum 2kişi oluaz büyük tencerelerde yemek pişmez

Merhaba kıslar, bayadır yazmıyordum ama takip ediyorum herşeyden haberim var :)
sukut bende 44 kiloyum banada bornozlar büyük geliyordu jua dan aldım hem bedenli hemde çok güzeller bakmanı tavsiye ederim. :teytey:

Kızlar size bir şey danışacam. Siz yatak odası takımınızı alırken yataklarınızı ayrıca baza başlık yatak olarak mı aldınız yoksa takımın karyolasını mı aldınız? Ayrıca baza yatak başlığı yatak alındığında bilirsiniz yerden yüksek olur biraz.Ben bizim evde annemlerinkini ölçtüm yerden 60 cm yüksek çıktı. Eğer baza aldıysanız takımın komidinlerini nasıl uydurdunuz? Ya da yatağın orjinal karyolasını aldıysanız yerden alçak ve kenarlarında çıkıntıları oluyor ya ona uyku seti ve yatak örtüsünü nasıl sermeyi düşünüyorsunuz? Dün sırf bu yüzden alamadım :SS Yardımlarınızı bekliyorum.

canım biz başlık ve yatağı takıma dahil olarak aldık.Uyumlu olması için.Bir de eski yataklar şu ankilerden yükseklik olarak biraz daha düşük oluyor..

bir de yatak örtüleri yere doğru uzanınca daha hoş duruyor

Son düzenleme:

bizde normal orjinal kayrolasını aldık bende baza düşüyordum ama ordaki çalışanlar baza olursa model kendini göstermez orjinalliğini bozama dediler bende yatak odası takımı katalogta nasılsa oşekilde aldık uyku setinin büyük bi ihtimalle kenarlarındaki fırfırları takılmıcak çünküğ magazada öyle koymuşlar hiçte abartılı durmuyordu

Günaydın kızlar. ,Bu ara hep kopuk kopuk giriyorum foruma. Neler yaptınız?

olsun tatlım sen işine bak bizde tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz ben dün halı ve perdelerimi halletdim günlük kullnmak için küçük tencere takımı aldım 3lü. bugünde avizeleri bakıcaz çok az kaldı artık

Kızlar size bir bilgi vereyim. Dün ben de halılara baktım bir çok halı çeşidinin olduğu bir halı mağazasında. Hani halıyı ilk aldığımızda hav tüylerini belli bir süre salar ya etrafa. O durum royal in ve piere caedin in halılarında yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…