günaydın kızlar..
paptyacım ben hiç bakmadım aslında yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım bizde haftaya yapabiliriz nikahı netten siparişlerde acaba hemen gönderiliyomu
Bende şimdiye kadar hiç düşünmemiştim ama internetten bakınca o kadar güzel şeyler varki bir anı işte...Nihahımda zaten sadece yakın akrabalarım olur..50 tane yaptırsam yeter diye düşünüyorum..Gelin damat süslemeli nikah şekerleri çok hoşuma gidiyor..Süs olarak konulabilir..Netten sipariş versek bilmiyorum ne zaman gelir ayrıca eksik vs.gelirse bozuk gelirse diyede korkuyorum..Nişanlımla haftaya Cmr.eminönüne gideceğiz yerinden almak daha iyi olacak sanırım..
kızlar dün halılarımla perdelerimi baktık çok hoşuma gitdi yerleşince fotosunu çekip eklicem sizlerde inşallh begenirsiniz
Arkadaşlar hayırlı sabahlar
oh beee forumumuzz geri gelmiş
neydi dünki hali forumun içinde kayboldum inanın sizi bulamadım :roflol:
inanın bende sizin eksikliğinizi hissettim
acaba ne konuştular neler aldılar napiyolar dedim içimden
nasılsınız güzel taze gelincikler
herkes iyi değilmi olumsuz birşey yaşayan arkadaşlar yoktur umarımolumunekankayizsmile
özdileğin bornozunu almıştım
48 kilo olduğum için beni 3 4 kere sardı eski modeldi anneme verdim
şimdi bedenli aynı zamanda makul bornoz almak istiyorumbilmiyorumkismile
bide haftason kapalı çarşıya gidicez yatak örtüsü ve diğer ufak tefek şeylere bakmak için baya ucuz diyorlar
Eki Görüntüle 49454 [/QUOTE
Günaydın güzel gelinlerr opuyorumnanaktan
Dilekçim aldığın elbise çok şeker , güle güle giy kaydirigubbakcemile5
Kızlar size bir şey danışacam. Siz yatak odası takımınızı alırken yataklarınızı ayrıca baza başlık yatak olarak mı aldınız yoksa takımın karyolasını mı aldınız? Ayrıca baza yatak başlığı yatak alındığında bilirsiniz yerden yüksek olur biraz.Ben bizim evde annemlerinkini ölçtüm yerden 60 cm yüksek çıktı. Eğer baza aldıysanız takımın komidinlerini nasıl uydurdunuz? Ya da yatağın orjinal karyolasını aldıysanız yerden alçak ve kenarlarında çıkıntıları oluyor ya ona uyku seti ve yatak örtüsünü nasıl sermeyi düşünüyorsunuz? Dün sırf bu yüzden alamadım :SS Yardımlarınızı bekliyorum.
Nerden aldın canım halılarını bakem..
Kızlar size bir şey danışacam. Siz yatak odası takımınızı alırken yataklarınızı ayrıca baza başlık yatak olarak mı aldınız yoksa takımın karyolasını mı aldınız? Ayrıca baza yatak başlığı yatak alındığında bilirsiniz yerden yüksek olur biraz.Ben bizim evde annemlerinkini ölçtüm yerden 60 cm yüksek çıktı. Eğer baza aldıysanız takımın komidinlerini nasıl uydurdunuz? Ya da yatağın orjinal karyolasını aldıysanız yerden alçak ve kenarlarında çıkıntıları oluyor ya ona uyku seti ve yatak örtüsünü nasıl sermeyi düşünüyorsunuz? Dün sırf bu yüzden alamadım :SS Yardımlarınızı bekliyorum.
canımnişanlımın tanıdıgı halıcı varmış ordan aldık merinos ve padişah halılarını satıyo r begendiklerimizi aldık.onlarda agustosun başında gelcek
Günaydın kızlar. ,Bu ara hep kopuk kopuk giriyorum foruma. Neler yaptınız?
hayırlı olsun canım.zemuszemus güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?