• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Dilekçim, elbiseni geçen gün bi mağazada görmüştüm, çok hoş gerçekten. Saçını da yaptırınca çok şık olacağına eminim. Güle güle giy inşallah. opuyorumnanaktan

Ohh be forum kendine gelmiş sonunda zemuszemus Ama kimse yok sanırım mafoldumben

Kaç gündür giremedim bende forum bozuk diye. :bbo:

çok şükür açıldı ya ne uzun bakım oldu.

Naber canım, ne yapıyorsun? a.s.
Bişeyleri yenilemek istediler sanırım ama pek olmadı. Çünkü bi ara forum maviye dönüşmüştü.

İyiyim bende canım. Kayınvalidemle nişanlım bizdeydi bugün. sempatiksalakcinni
Geçen gün televizyonumuzu da aldık. Ev bakıcaz diyodum ya, bakamadık. :bbo: Biri biraz semt olarak güzel değilmiş, birinin de içinde tadilat var. Adam yok diye bakamadık. Dışardan gördüm ama, hiç içime sinmedi gibi. Bilmiyorum ne olucak. :uhm:

Sen neler yaptın görüşmeyeli?

bizde gecen ay aldık televızyon kardesımın dgun ıslerıyle ılgılıyız suan bıtsın nasıpse ertesı gun ızmıre hemen gelınlık ve ev bulma olayına gırısmem gerek.Tv ne marka aldın cnm?

birde yeni bunu aldım ekliyorum.Banyo takımı days ın colors tan...

fdfdfdf.jpg

bizde gecen ay aldık televızyon kardesımın dgun ıslerıyle ılgılıyız suan bıtsın nasıpse ertesı gun ızmıre hemen gelınlık ve ev bulma olayına gırısmem gerek.Tv ne marka aldın cnm?

Hayırlı olsun canım, iki kardeş yakın zamanda evleniyosuz. :))

Televizyon işini çok araştırdık canım, lcd yerine plazma aldık. Plazma da en iyi panasonicmiş. Bunu aldık; "TX-PF42S20 PANASONIC PLAZMA TV" hemde uygun fiyata, normalde 1900 civarı, biz 1400'e aldık.

Siz ne marka aldınız canım televizyonu?

Son düzenleme:
inanamıyorumm aynısı cnmm bnmmm panasonic tx p42s20e bızımkısı suan en cok gıden televızyon 1800 e aldık bımeksten...

Son düzenleme:
Ay benim beğendiğim takımdan almışsın canım. Ben ev belli değil diye renk konusunda kararsız olduğum için almadım. Netten mi aldın? Bide eline ulaştı mı? Resimlerde göründüğü gibi güzel mi?

süper cnmm tavsıye ederm kendım aldımm ben netten değil renk değiştiririz dediler.Almak istedim.Beğenmeene sevindim.olumunekankayizsmile

inanamıyorumm aynısı cnmm bnmmm panasonic tx p42s20e bızımkısı suan en cok gıden televızyon 1800 e aldık bımeksten...

Ayyy canım ben yanlış yazmışım ya, aynı sizinkinden bizimkide. sempatiksalakcinni
106 ekran di mi sizinki de? Bizde işte indirime girmişti media marketten aldık 1400'e. hihoyyyt

evet cnmm 106 ekran ve çok iyi olduğu söyleniyor.Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsn ıns.Hem balayını hem tv yı bedava ya getırdık.hihoyyyt 2500 e yakın kar ettık sanırım .:dance: Ama evlilik zor alıncak çok şey oluyor.Sen naptın kolayladın mı bıraz çeyiz işini.

Son düzenleme:
evet cnmm 102 ekran ve çok iyi olduğu söyleniyor.Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsn ıns.Hem balayını hem tv yı bedava ya getırdık.hihoyyyt 2500 e yakın kar ettık sanırım .:dance: Ama evlilik zor alıncak çok şey oluyor.Sen naptın kolayladın mı bıraz çeyiz işini.

106 ekran aldık biz. delikafadulden Bizimde balayı hediye, tv'nin de bi kısmı hediye işte. Yardım ediyolar sağolsun herkesler. sempatiksalakcinni

Gelinliğim dikiliyo benim, yarın yine provaya gidicem. Üstü kesildi, işlemesi falan yapılıcak, bi de zayıfladığım için ölçüleri değişiyo sürekli. Gelinlikçim zayıflama artık dedi, ama ben isteyerek zayıflamadım zaten. sempatiksalakcinni

Çeyizimin büyük çoğunluğu hazır. Ev belli olmadığı için mobilyaları almadık, bakıyoruz sadece şimdilik. Beyaz eşyalar da hazır, bi fırın ve ocağımız yok. Onları da eve göre alıcaz diye almadık. Küçük bi fırın ve set üstü ocak olucak büyük ihtimal. Kına için elbise bakınıyorum bu aralar.

Bu saatte bi sen bi ben uyanık oluyoruz bu arada. kaydirigubbakcemile3

106 ekran aldık biz. delikafadulden Bizimde balayı hediye, tv'nin de bi kısmı hediye işte. Yardım ediyolar sağolsun herkesler. sempatiksalakcinni

Gelinliğim dikiliyo benim, yarın yine provaya gidicem. Üstü kesildi, işlemesi falan yapılıcak, bi de zayıfladığım için ölçüleri değişiyo sürekli. Gelinlikçim zayıflama artık dedi, ama ben isteyerek zayıflamadım zaten. sempatiksalakcinni

Çeyizimin büyük çoğunluğu hazır. Ev belli olmadığı için mobilyaları almadık, bakıyoruz sadece şimdilik. Beyaz eşyalar da hazır, bi fırın ve ocağımız yok. Onları da eve göre alıcaz diye almadık. Küçük bi fırın ve set üstü ocak olucak büyük ihtimal. Kına için elbise bakınıyorum bu aralar.

Bu saatte bi sen bi ben uyanık oluyoruz bu arada. kaydirigubbakcemile3

Fark ettim :) Geceleri ayakta gündüz uyuyor oluyorum ben...Ben de beyz esyaları aldım ıste fırın ve ocagım yok ankastre olabılır dıye almadım.Küçük çeyizlerde hazır.Yatak odamıda aldım.Şu an gelinliğim yok birde ev... Kına için kırmızı mı alacaksın elbiseni? Bindallı aldım ama benimde elbisem yok henüz boshayallersmile

günaydın kızlar..
paptyacım ben hiç bakmadım aslında yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım bizde haftaya yapabiliriz nikahı netten siparişlerde acaba hemen gönderiliyomu

Back