günaydın hanımefendi undomiel
yaa ben hiç birşey yapamıyorum nikahtan sonra hızlanırız diye umuyorum
aynen tatlımm ya şu ev mevzusu çok uzadı bizde de.. hiç bişe yapmıyoruz bu ara.. cem'in de gıcıklığı üstünde.. hiç bişeye bakmıo... ev buluyorum bakarız gideriz görürüz dio.. allam gidicem ben halledicem sonunda...
selma kızlr napıyorsunu bakem özledim sizleri istanbuldayım ben mobilyamı aldım gelinligin modeli biliyonuz göstermiştim onu diktirecem kına kıyafetimi aldım çok begendim kına kıyafetimi bugün perdeleri filan halledece m sizlere sonra albüm yaparım hım hani benim isim listede bakim göremiyorum 3 gündür yokum unutuldum galibakaydirigubbakcemile
Tek siz bakarsanız bulmanız zor olur çevreye felan söyleyin..Onlar görür haber verirler size..Ayrıca Cem'in düşündüğü bişi vardır elbet niye uyus diyon kıs sevgülünelaelaelaelaelae Tek hallolmaz bu işlerrrrrr bekle partnerinibayanssulusmile
aşk melegi canım şimdi bakabildim modelleri birkaçtane begendik ama canım alıntı yapamadım
aa listede bende varım :asigim:
aa listede bende varım :asigim:
cnm bence gelinlik işini hızlandır biraz benim düğün tarihim 17 eylül. evim yeni yapıldığı için herşeyi bitti laminantlar kapılar avizelerim bile takıldı :dance: bi tek mutfak dolaplarım var onlar içinde bu gün gidiorum. tüm hazrlıkları ramazana kadar bitirmek istiyoruz kısmet olursa. hatta ramazan girmeden çeyizimde serilmiş olucak 8 ağustosta. bende erken sanıordum daha ama deilmiş eyvahedigeldismile ekim için bile bindallılar kiralanmış düşün yani. aceleye gelmesini istemiorsan hızlandır cnmcanım hayırlı uğurlu olsun güle güle giy ne zaman düğün? evim tutuldu mobilyalarım alındı ama ustalar var evde ev sahibi laminant,amerikan kapı,boya, çelik kapı,mutfak dolabı nı sıfırlıyor salı günü gelecekmiş mutfak dolabım camlar pvc oldu, lavabo ve banyo taşlarını değiştiriyor ben evi yerleştirdikten sonra gelinlik işini hallederim diyordum çok mu ağırdan alıyorum sizce? herkes hazırlamış benim ne kına gecem için elbise ne de gelinliğim hazırne diyorsunuz? hızlandırayım mı?14 eylülde düğünüm :sm_confused:
çilek aynı gün evleniyoruz kaydirigubbakcemile5
ay ne güzel birlikte siteye dönüp anılarımızı anlatacağızaklinialirimsmile
ya kızlar MSORE dan hiç hbr yok.geldi ben mi göremedim acaba?en son nişanlısıyla tartışmışt.nş önemli bişi yoktur yau
bu arada günaydın herkeslereeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?