Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...
aynen bencede ben 2 arkadaşımı alıcam yanıma seçicez anlayşamaya gidince nişanlımla bide annesi flan gideriz herhalde bende düğün günü görmesini istiyorum merak etsin birazkaydirigubbakcemile3 ama nişanlım olmaz bi yeri olmaz görmem lazım dio ama bakalım
Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...
acelesi yok dese yine iyi hayatım annlerle baksan o işleri beni ugrastırmasan dıyor akannehirbende beyefendi iyileşsin çıkalım diye düşünüyorum efendi kendi keyfinde asla demicem bidaha bu 2.kez teklif etdim bi karız demişti daha önce hatda sizede bahsetmiştim c.tesi gelinlik için gidicez diye ama nerde off
amaaann ya çok bilio bu erkek milleti de... valla benim nişanlım da yok göğsü açık olmasın yok sırtı bilmemne olmasın dedi en son annesi tepkisini koydu. bunu kız bi kere giyecek orda akrabalarımız olucak denize girerken de haşema mı gydireceksin dedi... artık bişe diyemedi benimki de
ohh ne güzel demiş kaynanann sevdimmkaydirigubbakcemile3
aynen benim nişanlımda ölee işte askılı olucakmış benimkinin ailesi o konuda biraz anlayışsız onlarda millet laf eder die askısız olmasına karşı olurlar ben nişanlımı ikna edicem tülden askılı olsun bari diye öbür türlü kötü duruyo düğün gününe kadar göstermesemde straplezmi yaptırsam son anda görsede iş işten geçmiş olurkaydirigubbakcemile3
12 eylul benımkı:)bayram bıtısı
12 eylul benımkı:)bayram bıtısı
mrb kızlarrr
ozzy'cim istersen alabilirsin... elimde daha bi sürü güzel parça var müsait olduğum bir zamanda yazarım yine hepsini söz olumunekankayizsmile
hayırlı olsun seni almış mıydık listeye selwin'cim akannehir..
valla canım ben çok erkenciyim.. hatta bütün kızlar şahit buna.. ben taaa mart ayında siparişini verdim gelinliğimin. 30 temmuz da da ilk provam vaaaarkaydirigubbakcemile2
valla herşeyi hallettim sayılır bazı ufak tefek şeyler kaldı.. canım sayfa numarasını bulayım bakarsın ordan davetiyeme.. ya da koza'dan siparişini verdim. 10009 nolu davetiye olucak.. siteden de bakabilirsin
tatlııımm bence 1 numaralı olan çok cicci ama neticede sizin kararınız...
evet o çok yardımcı oldu vallabenimde camekan arkasındaki şekerler ve çikolatalar aklımda kaldııı.. bu arada kızlar ablamın düğününde kayın pederi çiftetelli oynarken küçük bir çömlek kırmıştı.. bende istedim kayınpederimden o da kırıcak.. hatta çömleğin içini de altın şeklindeki çikolatalar ile doldurcaz.. malum çeyrek altın oldu 107 TL sempatiksalakcinni
çok güzel canıımm. iyi günlerde kullanın...
kuzucuumm hiiç üzme kendini.. benimki de gelmiodu.. bende aldım kayınvalidemi annemi onlarla gittim.. hem düğünden önce görmein bence.. düğünde görsün seni beyazlar içinde yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?