• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...

aynen bencede ben 2 arkadaşımı alıcam yanıma seçicez anlayşamaya gidince nişanlımla bide annesi flan gideriz herhalde bende düğün günü görmesini istiyorum merak etsin birazkaydirigubbakcemile3 ama nişanlım olmaz bi yeri olmaz görmem lazım dio ama bakalım

aynen bencede ben 2 arkadaşımı alıcam yanıma seçicez anlayşamaya gidince nişanlımla bide annesi flan gideriz herhalde bende düğün günü görmesini istiyorum merak etsin birazkaydirigubbakcemile3 ama nişanlım olmaz bi yeri olmaz görmem lazım dio ama bakalım

amaaann ya çok bilio bu erkek milleti de... valla benim nişanlım da yok göğsü açık olmasın yok sırtı bilmemne olmasın dedi en son annesi tepkisini koydu. bunu kız bi kere giyecek orda akrabalarımız olucak denize girerken de haşema mı gydireceksin dedi... artık bişe diyemedi benimki de

ohh ne güzel demiş kaynanann sevdimmkaydirigubbakcemile3
aynen benim nişanlımda ölee işte askılı olucakmış benimkinin ailesi o konuda biraz anlayışsız onlarda millet laf eder die askısız olmasına karşı olurlar ben nişanlımı ikna edicem tülden askılı olsun bari diye öbür türlü kötü duruyo düğün gününe kadar göstermesemde straplezmi yaptırsam son anda görsede iş işten geçmiş olurkaydirigubbakcemile3

Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...

eğerki moralimi bozacaksa kimse görmesin tabi:)
ama bence görsün o anımı o da yaşasın
ha ama çok karışacaksa karıştırtmam tabi
benim yanımda benim beğenilerime göre beğenilerini şekillendirecek:D
acelesi yok dese yine iyi hayatım annlerle baksan o işleri beni ugrastırmasan dıyor akannehirbende beyefendi iyileşsin çıkalım diye düşünüyorum efendi kendi keyfinde asla demicem bidaha bu 2.kez teklif etdim bi karız demişti daha önce hatda sizede bahsetmiştim c.tesi gelinlik için gidicez diye ama nerde off

canım annenlerle çık ozaman sen de
bazıları sevmio demekki bu tip şeylere bakmaya
zaten isteksizse hiç gitme derim
senin de şefkin keyfin kaçar
ben de olsam ikinciye teklif etmem:delphin:

amaaann ya çok bilio bu erkek milleti de... valla benim nişanlım da yok göğsü açık olmasın yok sırtı bilmemne olmasın dedi en son annesi tepkisini koydu. bunu kız bi kere giyecek orda akrabalarımız olucak denize girerken de haşema mı gydireceksin dedi... artık bişe diyemedi benimki de

ohh ne güzel demiş kaynanann sevdimmkaydirigubbakcemile3
aynen benim nişanlımda ölee işte askılı olucakmış benimkinin ailesi o konuda biraz anlayışsız onlarda millet laf eder die askısız olmasına karşı olurlar ben nişanlımı ikna edicem tülden askılı olsun bari diye öbür türlü kötü duruyo düğün gününe kadar göstermesemde straplezmi yaptırsam son anda görsede iş işten geçmiş olurkaydirigubbakcemile3

Benimki de görmek istiyo, ben diyorum gelinlik gösterilmez. sempatiksalakcinni Straplez olucak işte diyorum, "askısız mı olucak, sırtı açık mı olucak :1shok:" diye sorup duruyo. Askısız olucak herhalde diyorum, sırtı da açık değil diyorum. Birazcık açık sadece, büstiyer olduğu için arkasını ipli yaptıramadım ben. benneyaptımki Sırtına zaten duvak geliyo dedim. Ama ablası falan sürekli söylerler, nasıl istiyosan öyle yaptır, sakın ona bakma sen. Bi kere giyiniceksin, nasıl giyinmek istiyosan, hangi modeli beğendiysen yaptır diyolar. Kendileri kapalı, ama ben kapalı değilim. Ama düşünceleri böyle işte. boshayallersmile

Son düzenleme:
aynen sırtını duvak kapatıyo işte erkek milleti anlamıyo bende aynısını diyorum duvak kapatıyo flan ama yok anlamıyo işte tek çapraz askılı modeller var ya onun çift askılısı olcak dio bari onun tek askılısına ikna edim modelleri öle en azından yada tülden ince askı yaptırırm ya biraz anlayışlı olsalar ne güzel olcak bi kere giyicez çok özel bişe

kızlar dantel çok yakışıyor bence.ben straplez düşünmüyorum mesela.omuzları açık dantel kol mesela.öle bişi istiyorum ama bakalım

çok güzel askılı gelinlikler vr kızlar
sitedeki konulara bakının
he tabi illaki straplez istiosanız başka
sizinkileri dize getirin bukadar da karışmasınlar
ben de askılı bi model istiyorum
inşallah yaptırcam istediğim şekilde

ozzy'cim istersen alabilirsin... elimde daha bi sürü güzel parça var müsait olduğum bir zamanda yazarım yine hepsini söz olumunekankayizsmile

hayırlı olsun seni almış mıydık listeye selwin'cim akannehir..

valla canım ben çok erkenciyim.. hatta bütün kızlar şahit buna.. ben taaa mart ayında siparişini verdim gelinliğimin. 30 temmuz da da ilk provam vaaaarkaydirigubbakcemile2

valla herşeyi hallettim sayılır bazı ufak tefek şeyler kaldı.. canım sayfa numarasını bulayım bakarsın ordan davetiyeme.. ya da koza'dan siparişini verdim. 10009 nolu davetiye olucak.. siteden de bakabilirsin

tatlııımm bence 1 numaralı olan çok cicci ama neticede sizin kararınız...

evet o çok yardımcı oldu valla :1: benimde camekan arkasındaki şekerler ve çikolatalar aklımda kaldııı.. bu arada kızlar ablamın düğününde kayın pederi çiftetelli oynarken küçük bir çömlek kırmıştı.. bende istedim kayınpederimden o da kırıcak.. hatta çömleğin içini de altın şeklindeki çikolatalar ile doldurcaz.. malum çeyrek altın oldu 107 TL sempatiksalakcinni

çok güzel canıımm. iyi günlerde kullanın...

kuzucuumm hiiç üzme kendini.. benimki de gelmiodu.. bende aldım kayınvalidemi annemi onlarla gittim.. hem düğünden önce görmein bence.. düğünde görsün seni beyazlar içinde yerimseniben

ben kendim gittim kızlar gelinliğik modellerine bakmaya ve de beğendim. 10 gün sonra da ilk provam var. sevgilim hiç gelmek istemedi. sen sana yakışanı bilirsin zaten zevkine güveniyorum dedi. kayınvalidem görümcemin oğlunun sünneti olacağı için onun yanında şehir dışındaydı. Annem de kardeşim yeni doğum yaptığından onun yanındaydı. ben de napiim artık düştüm yollara beğendim -tatlicadiarzu-

Back