• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben kendim gittim kızlar gelinliğik modellerine bakmaya ve de beğendim. 10 gün sonra da ilk provam var. sevgilim hiç gelmek istemedi. sen sana yakışanı bilirsin zaten zevkine güveniyorum dedi. kayınvalidem görümcemin oğlunun sünneti olacağı için onun yanında şehir dışındaydı. Annem de kardeşim yeni doğum yaptığından onun yanındaydı. ben de napiim artık düştüm yollara beğendim -tatlicadiarzu-

Son zamanlar bende herşeyle kendim ilgilenmek zorunda kalıcam. Benimde kardeşim doğum yapıcak, annem yanında olmak zorunda. Bende gidip gelicem işte arada sırada. Seninde benim gibiymiş demek. sempatiksalakcinni Zaten genelde nişanlımla hallediyoruz ama gelinliğimi göstermediğim için annemle gitmek zorundayım. Hem annem dikişten anladığı için çok daha yararlı oluyo. opuyorumnanaktan

canım çok sıkkın kızlar. az önce netten ev bakıyordum çok güzel bahçeli mutfağı ve odaları istediğim gibi bir ev buldum. üstelik de 400 tl ydi. 3+1. aradım emlakçıyı ama daha yeni kiraya vermişler. elimizde benzeri var ama 700 tl dedi. neden farklı fiyatlar diye sordum ev sahibi acil kiraya vermek zorunda kaldı o yüzden dedi. off offf :bbo:

günaydın kızlar dün gelinlik seçiminden bahsetmişsiniz kızlar bence hiç nişanlım veya bi başkası gelmiyor diye dert etmeyin ben de kendim gidip bakmıştım ama benim nişanlım gelmem falan demedi ben önce kendim bir baktım sonra annem ve kardeşlerimle gittim bir tane gelinlik beğendim vitrinde ve denedim çok da hoş oldu annem ve kardeşlerim de çok beğendi sonra kayınvalidem ve eşimle birlikte gittik onlara da gösterdim beğendiler yaptırıyoruz hem de nisan ayında beğenmiştim ramazanın ortasında gprovaya gidicem üzerime göre ayarlanacak ben hazırlardan kiralıyorum ama sıfır daha önce giyilmemiş sadece denenmiş risk almak istemedim çünkü güzel olur mu olmaz mı die straplez bir model nişanlım da sağolsun normalde açık giydirmez ama gelinliğime hiççç bişi demedi açık falan demedi sadece çok güzelmiş dedi sağolsun anlayışlıdır genelde aslında benim aşkım ama ben bazen çok ters oluyorum ben anlayışsız oluyorum aslında yaa ayyy aşkım benimmmm seni çokkkk seviyorummm opuyorumnanaktan

Günaydınnn kızlar nasılsınız....

Gelinlik seçiminde bende tek kalacağım sanırım kimsenin tek bir adım atmaya niyeti yok... Onların keyiflerini bekleyecek halimde yok... O yüzden bakacaksamda tek bakarım diyorum... Hiçççç de dert etmiyorum...

Günaydınnn kızlar nasılsınız....

Gelinlik seçiminde bende tek kalacağım sanırım kimsenin tek bir adım atmaya niyeti yok... Onların keyiflerini bekleyecek halimde yok... O yüzden bakacaksamda tek bakarım diyorum... Hiçççç de dert etmiyorum...

boşver canım tek bakmak daha iyi oluyor inan bana kafanı bulandıracak birisi olmuyor daha rahat karar veriyorsun. ben de nişan bohçası için hazırlıklara başladım. yine iş başa düştü kaydirigubbakcemile3

boşver canım tek bakmak daha iyi oluyor inan bana kafanı bulandıracak birisi olmuyor daha rahat karar veriyorsun. ben de nişan bohçası için hazırlıklara başladım. yine iş başa düştü kaydirigubbakcemile3

Aynen canım bende nişan bohçasını kendim halletmiştim hatta o gün koştura koştura eksikleri almaya gitmiştim soluk soluğa kaldım eksik bişey olmasın... Aman birilerinden bişey beklemek yerine kendi başına halletmek daha iyi oluyor...

Nişanlıma bişey diyorum ben anlamam sen bakıver sen hallet diyor...

Buna da gıcık oluyorum... Tamam ben hallederim üstesinden de gelirim ama niye yardımcı olmuyorsun yada yardımcı olan biri olmuyor... Mesela mutfak yapılacak sen seç, düğün giriş müzikleri seçilcek sen zevklisin sen bilirsin sen bul... :(

Kafam bulanıyor artık sanki herşey benim üstümde gibi.. Hepsi ayrı bi dert oluyor haliyle....

Bi de bizimkilerin kız kardeşi ablası felan yok... Ve ilk düğünleri bu olacak... kimi zaman biz bilmeyiz diye işin içinden çıkıveriyorlar... Kimi zamanda ne olacağını gerçekten bilmiyorlar...Çok zor oluyor tabii bu durumda...

Bi de bizimkilerin kız kardeşi ablası felan yok... Ve ilk düğünleri bu olacak... kimi zaman biz bilmeyiz diye işin içinden çıkıveriyorlar... Kimi zamanda ne olacağını gerçekten bilmiyorlar...Çok zor oluyor tabii bu durumda...

aynen canım bizimde aynı durum bizim kardeş falan var ama iş saatlerimiz uymuyor onun için bende heryere yanlız gidiyorum saolsun kayıngalidem çok iyidir yardımcı olur herkonuda ama belli konularda nişanlınında fikrini alma ihtiyacı duyuyorsun kapı gibi cvb hazır neden acele ediyorsun aşkım daha zamn var bakarız sen halledersin artık bakarız lafından nefret ediyorum

Back