Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül canım daha vakit var diyorlar ama arada ramazan var diyorsun... eee nolcak ramazanda biz çalışıyoruz diğerleri de çalışır herhalde diyor... Ramazan da insan aç susuz nasıl gezer dermansız oluyor zaten demek istiyorum o ramazan diye çarşı pazar kapalı olacak değil diye anlıyor...
kendi kendine deniyince garipsemiyorlar dimi kızlar
ya
ilgilenmezler diye endişeleniyorum
ama gidip denemişsiniz
ben de tek giderim ozaman artık
h.sonları yetmio vakitte daralıo diktirme için
Evet kendimi yıpratıyorum aman boşver meltem diyorum ama sonra niye diyorum ikimiz hayat kuruyoruz o niye böyle davranıyorrrr... Sorunun cevabı geliyor Çünkü O Bir Erkek... Erkeklerin geneli böyle hallederiz modundalar...
O BIR ERKEK kaydirigubbakcemile3
cok dogru cnm..ben nisanlimla gidiyorumda ne oluyor..sIkIliyor..bunaliyor..her girdigimiz dükkandan sonra bir cafeye oturuyoruz:)))susadim,aciktim vsalsanaalsanasmile
o yüzden nisanligimi aceleyle karar verdim daha fazla gezmesin diyeÇok üzgünüm çoook
en iyisi yanliz gitmek gercekten rahatca gezer bakar insan en azindan![]()
Güzelim ben zaten nişan kıyafetimi 2 tane almış oldum... İlk nişan alışverişine çıktığımızda sinirlerimi tepeme çıkardılar ilk neyi gördüysem aldım... Eeee sonra tabii beğenmedim sonra kendim annemle gidip tekrar istediğim gibi bişey aldım...
Aslında haklısın önce kendim bakıp beğenmeliyim ki sonra gel hesabı hallet demem lazım :))
Mouse ayarlarına baktın mı canım sağ tıklama için? Senin üstteki çubuk ayarları da karışmış herhalde canım. Ekran alıntısı yapıp gösterebilir misin?
kizlar..toplanalim hep birlikte gelinlik bakmaya gidelim..valla saatlerce gezsek bile ne sIkIlan olur nede gerilen :dance:
günaydın kızlar geçmişi okudum anca gelebildim gelinlik olayı konuşulmuş benimde halen birşey yok istediğim kafamda belirlediğim bir model var oraya her gittiğimde nişanlımla bakıyorduk ama artık karar vermek gerekiyor inşallah bir aksilik olmazsa 19 temmuzda nikahımızı yaptıktan sonra gelinlik olayınıda halledeceğiz. Allahtan o tarihte görümcemde gelmiş olacak onunla bakarız nişanlım bir süreden sonra sıkılıyor bende onu öyle görünce sıkılıyorum rahat edemiyorum. görümcemle inşallah altüst ederiz gelinlikçileri.delikafadulden kafa dengi biriyle gitmek daha güzel rahat rahat bakılır
kizlar..toplanalim hep birlikte gelinlik bakmaya gidelim..valla saatlerce gezsek bile ne sIkIlan olur nede gerilen :dance:
ayy ne güzel olurdu bende gelirdim vala benim gidicek kimsem yok
bizim nikah olayı bile konuşulmadı nerde olucak salondamı nikah dairesindemi belediyeye bile başvurmadık off kızlar benmi çok takıyorum bizimkiler gerçektende çokmu gamsız biara konuşuluyor neticeye varılmadan kapanıyor konu
kendi kendine deniyince garipsemiyorlar dimi kızlar
ya
ilgilenmezler diye endişeleniyorum
ama gidip denemişsiniz
ben de tek giderim ozaman artık
h.sonları yetmio vakitte daralıo diktirme için