• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Gül canım daha vakit var diyorlar ama arada ramazan var diyorsun... eee nolcak ramazanda biz çalışıyoruz diğerleri de çalışır herhalde diyor... Ramazan da insan aç susuz nasıl gezer dermansız oluyor zaten demek istiyorum o ramazan diye çarşı pazar kapalı olacak değil diye anlıyor...

Gül canım daha vakit var diyorlar ama arada ramazan var diyorsun... eee nolcak ramazanda biz çalışıyoruz diğerleri de çalışır herhalde diyor... Ramazan da insan aç susuz nasıl gezer dermansız oluyor zaten demek istiyorum o ramazan diye çarşı pazar kapalı olacak değil diye anlıyor...

aynı canım yaa biz sözde ramazandan önce bütün işlerimizi bitiricektim ramazan boyunca dinlenicektik hiç iş yapmadan ufat tefek şeyler tabi olur ama böyle dolaşılacak şeyler olmıcaktı hallederiz diyor surda 1ay kalmış nasıl hallediceksek artık bayramdan bir hafta sonrada düğün ama artık kimseye suraya buraya gidelim demicem ramazandada kendileri dolaşsın oruçlu oruçlu hayatda dışarı çıkamm

günaydin kizlaaara.s.

nasilsiniz?
gelinlige bende bakamadim daha...yakasik 1 ay sonra bakabilcez anca..yetisir ama bence ya yaklasik 3,5 ay kalmis oluyo diktirmek istesem dikilirde o sürede bence..dimi kizlar?
bide ben daha kafamda belirlemedim..gidip bakip begenicem..nisanligimdada öle yaptim sonradanda hoic begenmedim mafoldumben

Aman napalım kızlar biz elimizden geldiği kadarını yapalım da içimz rahat olur en azından yapmadık uğraşmadık ondan eksik kaldı demeyiz. bişi olursa da o da onların ilgisizliğinden olur artık.

her şeye üzülmekten kendimizi yıpratmaktan vaz geçelim guclubacismile

kendi kendine deniyince garipsemiyorlar dimi kızlar
ya
ilgilenmezler diye endişeleniyorum
ama gidip denemişsiniz
ben de tek giderim ozaman artık
h.sonları yetmio vakitte daralıo diktirme için

Evet kendimi yıpratıyorum aman boşver meltem diyorum ama sonra niye diyorum ikimiz hayat kuruyoruz o niye böyle davranıyorrrr... Sorunun cevabı geliyor Çünkü O Bir Erkek... Erkeklerin geneli böyle hallederiz modundalar...

ya
ama gidip denemişsiniz

canim ilgilenmeyen kalabalikda gitsen ilgilenmiyo..sempatiksalakcinni
o anki yogunluga bagli..yogunsalar hic ilgilenmiyolar..gerci o bide profesyönelligede bakiyo tabii..iyi bir yer her müsteriyle ilgilenir:hulya:

Evet kendimi yıpratıyorum aman boşver meltem diyorum ama sonra niye diyorum ikimiz hayat kuruyoruz o niye böyle davranıyorrrr... Sorunun cevabı geliyor Çünkü O Bir Erkek... Erkeklerin geneli böyle hallederiz modundalar...

O BIR ERKEK kaydirigubbakcemile3
cok dogru cnm..ben nisanlimla gidiyorumda ne oluyor..sIkIliyor..bunaliyor..her girdigimiz dükkandan sonra bir cafeye oturuyoruz:)))susadim,aciktim vsalsanaalsanasmile
o yüzden nisanligimi aceleyle karar verdim daha fazla gezmesin diyeÇok üzgünüm çoook
en iyisi yanliz gitmek gercekten rahatca gezer bakar insan en azindan :kahve:

O BIR ERKEK kaydirigubbakcemile3
cok dogru cnm..ben nisanlimla gidiyorumda ne oluyor..sIkIliyor..bunaliyor..her girdigimiz dükkandan sonra bir cafeye oturuyoruz:)))susadim,aciktim vsalsanaalsanasmile
o yüzden nisanligimi aceleyle karar verdim daha fazla gezmesin diyeÇok üzgünüm çoook
en iyisi yanliz gitmek gercekten rahatca gezer bakar insan en azindan :kahve:

Güzelim ben zaten nişan kıyafetimi 2 tane almış oldum... İlk nişan alışverişine çıktığımızda sinirlerimi tepeme çıkardılar ilk neyi gördüysem aldım... Eeee sonra tabii beğenmedim sonra kendim annemle gidip tekrar istediğim gibi bişey aldım...

Aslında haklısın önce kendim bakıp beğenmeliyim ki sonra gel hesabı hallet demem lazım :))

Güzelim ben zaten nişan kıyafetimi 2 tane almış oldum... İlk nişan alışverişine çıktığımızda sinirlerimi tepeme çıkardılar ilk neyi gördüysem aldım... Eeee sonra tabii beğenmedim sonra kendim annemle gidip tekrar istediğim gibi bişey aldım...

Aslında haklısın önce kendim bakıp beğenmeliyim ki sonra gel hesabı hallet demem lazım :))

kizlar..toplanalim hep birlikte gelinlik bakmaya gidelim..valla saatlerce gezsek bile ne sIkIlan olur nede gerilen :dance:

Mouse ayarlarına baktın mı canım sağ tıklama için? Senin üstteki çubuk ayarları da karışmış herhalde canım. Ekran alıntısı yapıp gösterebilir misin?

tatlım sağ tıklama hiç bi şekilde yapılmıyo ve mouse ' la alakası yok cunku bıtek ınternette copy paste yapamıyorum bılgısayarda word excel falan onlarda yapıyorum ınternette olmuyo ekran alıntısı yapmasına yaparım ama onu sana gostermek ıcınde resmı buraya yuklemem lazım yıne copy paste lazım canım yapamıyormkı copy paste

günaydın kızlar geçmişi okudum anca gelebildim gelinlik olayı konuşulmuş benimde halen birşey yok istediğim kafamda belirlediğim bir model var oraya her gittiğimde nişanlımla bakıyorduk ama artık karar vermek gerekiyor inşallah bir aksilik olmazsa 19 temmuzda nikahımızı yaptıktan sonra gelinlik olayınıda halledeceğiz. Allahtan o tarihte görümcemde gelmiş olacak onunla bakarız nişanlım bir süreden sonra sıkılıyor bende onu öyle görünce sıkılıyorum rahat edemiyorum. görümcemle inşallah altüst ederiz gelinlikçileri.delikafadulden kafa dengi biriyle gitmek daha güzel rahat rahat bakılır

günaydın kızlar geçmişi okudum anca gelebildim gelinlik olayı konuşulmuş benimde halen birşey yok istediğim kafamda belirlediğim bir model var oraya her gittiğimde nişanlımla bakıyorduk ama artık karar vermek gerekiyor inşallah bir aksilik olmazsa 19 temmuzda nikahımızı yaptıktan sonra gelinlik olayınıda halledeceğiz. Allahtan o tarihte görümcemde gelmiş olacak onunla bakarız nişanlım bir süreden sonra sıkılıyor bende onu öyle görünce sıkılıyorum rahat edemiyorum. görümcemle inşallah altüst ederiz gelinlikçileri.delikafadulden kafa dengi biriyle gitmek daha güzel rahat rahat bakılır

görümce olayi süper :lepi: bende gecen görümcemle görüstüm oda gelicek bizimle..fakat antalyanin o sicagina nasil dayanicaz bilemiyorum artik sengözlerimebaksanab

dilekcim seninde nikahina coook az kalmis..ne giyecegine karar verdin mi nikahda?kaydirigubbakcemile4

bizim nikah olayı bile konuşulmadı nerde olucak salondamı nikah dairesindemi belediyeye bile başvurmadık off kızlar benmi çok takıyorum bizimkiler gerçektende çokmu gamsız biara konuşuluyor neticeye varılmadan kapanıyor konu

bizim nikah olayı bile konuşulmadı nerde olucak salondamı nikah dairesindemi belediyeye bile başvurmadık off kızlar benmi çok takıyorum bizimkiler gerçektende çokmu gamsız biara konuşuluyor neticeye varılmadan kapanıyor konu

canim erkekler rahat bu konularda..YA HAL OLUR::BI GÜNLÜK IS vs..
hersey kolay..hersey 1 günlük is Çok üzgünüm çoook

bosver sen takma..hal olur..bizim nikah islemleri sallandi durdu uzun bi süre..tartisana kadar alsanaalsanasmile
sonra dank etti beyfendiye gitti hal etti hemen :1:
bunlar böle maalesef..tabii hepsi degil ama benimki biraz rahat..istiyorki hersey olsun bitsin ama kendisi coook rahat alsanaalsanasmile

ya
ama gidip denemişsiniz

yok canım hiç endişelenme. benim gittiğim gelinlikçide bayanın işi vardı ama hemen bıraktı. tüm modelleri gösterdi. fikirler sundu onu beğenmezsen şöyle yaparız üzülme güzel olur gibi şeyler de söyleyip moralimi düzeltti. bakalım ilerleyen günlerde nasıl bişey olacak. şu nişan olayını bi atlatsam opuyorumnanaktan

Back